Кое в жената влудява мъжете

Всяка жена копнее да се докопа до мистериозната рецепта на онова, което неудържимо ще разпали сексуалния апетит на партньора й. Но най-добрият стимулатор на мъжкото либидо са едни такива дребни нещица, за които невинаги предполагаме.

Екзалтират се от гърдите и погледа ви
С облеклото си подчертайте прелестта на онези части от тялото ви, на които мъжете отделят особено внимание. Първата зона, върху която неудържимо се фиксира мъжкия поглед, са гърдите. 38% от мъжете признават, че най-горещите им фантазии са свързани с тази част от женската анатомия. После по магнетизъм следват очите. На 37% от мъжете им омекват краката, когато жената ги гледа настойчиво, хипнотично, многообещаващо.

Падат си по съчетанието от романтика и еротика
48% от мъжете търсят у жената преди всичко нежност. Какво ще ескалира сексуалното им желание? Нежна, бавна музика. Пуснете любимия си блус и поканете любимия на танц. Притиснете тялото си в неговото, притворете очи и се оставете магията да ви завладее. Изпратете му трогателен sms – добре подбран стих или някакво горещо признание. А защо не пъхнете любовно писмо в джоба на сакото му?

Разгорещяват се при вида на секси бельо
Заложете на интимния си гардероб и на аксесоарите. За 45% от мъжете секси бельото е най-възбуждащият детайл. Дрехите и гримът въздействат като виагра. Няма по-добра подкана за интимни лудории от неустоимите сутиен и гащички. Но не е само това. Важен е и начинът, по който ще ги смъкнете от себе си. Не бързайте! Направете го бавно, пред погледа му! Мъжете са луди по стриптийза. За съжаление повечето жени предпочитат да свалят бельото в банята, далеч от очите на любимия. Имайте предвид още, че бижутата са аксесоарът, който подчертава женствеността ви – изящните обици, фината гривна, красивият пръстен или тънка верижка на крака – не ги сваляйте, когато правите любов. Освен може би пръстенът, защото ако е по-масивен, има риск да го нараните с него.

Ценят чувствените изненади
Прекрачете общоприетото и разчупете навиците, като внесете неочаквана нотка еротика. Заложете преди всичко на визуалните възприятия, твърде чувствителни при мъжа. Как жената може да поддържа жив еротичния интерес у партньора си? Като постоянно променя външността си. Колкото до другите приятни изненади, възможностите са много. Например, гола, нахлуйте в банята, когато той е под душа. И по-нататък се оставете въображението да ви води. Друга идея: поднесете изкусителен десерт и го дегустирайте в спалнята двамата заедно.

Те са жадни и за ласки на обществени места
Афродизиакалният ефект нараства, когато палавите ви, но дискретни интервенции стават на обществени места. Знаете ли, че 18% от мъжете копнеят да правят любов на публично място. Една идея – докато е на работа, му изпратете съобщение по мобилния телефон, в което опишете подробно къде бихте искали да го погалите, както и къде вие на свой ред бихте искали да ви покрие с нежности. А когато сте в пробната на магазин, поканете го да влезе при вас, уж, за да прецени как ви стоят дрехите. И го посрещнете със страстни целувки и чувствени обещания за по-късно…

 

 

източник: Журнал за жената

снимка:austin-tatious.tumblr.com

No Comments Yet

Leave a Reply