Кога мъжа обича от сърце

За наше щастие, съществуват мъже с наистина страхотни подходи и усет кога, как и какво да кажат. Правят невероятни жестове, държат се галантно, забавни са и направо те карат да се чувстваш изключителна жена. Всичко това е просто прекрасно, но все пак не означава, че въпросният пич изпитва наистина силни чувства към теб.

 

Има го и обратния вариант – да срещнеш по-затворен мъж, който не ти говори постоянно хубави думи, не ти прави изненади като в романтичните филми, но в същото време те обича с цялото си сърце.

 

Разбира се, всяка от нас си мечтае за златната среда – любим, който има искрени чувства и който умее да ги изразява. Но малко са тези щастливки. За всички останали, нека погледнем малко по-практично и да се насочим там,където се крият признаците за истинската любов.

 

На първо място, когато мъжът обича, той и цени! Това означава, че мнението на жената до него, задължително има значение. Освен това той се интересува от нея. От нейните мечти, проблеми, ежедневие. Старае се да я подкрепя и се гордее с нейните постижения.

 

Мъжът, който обича от сърце, смята, че си прекрасна! По всяко време! Сутрин, когато си рошава и без грим, той те привлича към себе си и те целува. Изпивате с поглед, когато облечеш нещо секси. Не му пука, че си качила 2-3 килограма, че даже не ги и забелязва. Прави ти чайче, когато си болна. Бърше сълзите ти, когато си разстроена. Той не е с теб само в хубавите моменти, не си намира причини да си тръгне, когато не си в добро настроение.

 

Да, може и да те ядосва понякога или да не отговори на очакванията ти за конкретна ситуация. Може и да не разбира скритите послания в думите ти или намеците. Но той няма да те предаде, няма да те нарани умишлено, няма да позволи и на никой друг да се подиграва с теб. Така обича мъжът!

 

И макар дамите да харесваме комплименти и сладки приказки за чувства, истината е, че не са чак толкова важни. Така е, замислете се, кое е по-добре –сладък оратор с повърхностни намерения или мъж, който е готов на всичко за теб, но не умее да ти го казва?

 

Ние гласуваме с две ръце за втория! А, вие?

 

 

източник: beU.bg

снимка: http://photos.lucywho.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply