Кога жената е най-красива..

Скъпи дами ако 30+ ви звучи страховито, моля не се стряскайте! Точно обратното, това е моментът когато трябва да се наслаждаваме и да гребем от живота и младостта си с пълни шепи.

Учени доказаха, че именно това е възрастта на която жените стават най-красиви, уверени и излъчват най-много сексапил.А и на бас, че всяка една от вас над 30, ще потвърди, че на тази възраст се чувства перфектно в кожата си, много по-женствена и привлекателна.

На 31 повечето дами са уверени, силни и с оформена индивидуалност. А това се излъчва и действа като магнит за мъжете!

Доказателството е ново изследване, според което за 70% от господата най-силният фактор да бъдат привлечени от една жена е нейната самоувереност.

 PINK

65% от анкетираните дами пък признават, че самочувствието наистина идва с времето. В повечето случаи тийнейджърските години оказват негативно влияние върху личната самооценка на жената и именно около 30-годишна възраст тези комплекси се преодоляват напълно.

Е, момичета, от всичко научено до тук, можем да ви кажем само едно. А именно – 30-те са страхотна възраст, но не чакайте да ги навършите, за да се почувствате самоуверени. Всяка жена притежава нещо специално, което може да й даде това самочувствие, независимо от годините.

Просто е! Винаги се вглеждайте в хубавите си качества, а не в негативните!

източник: ladymagazine.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply