Когато „Хенд Мейд“ не е просто етикет…или историята на една мечта!

Все по-често се случва да ви разказвам или представям личности, които следват порива на сърцето си и по този начин творят не само собствената си съдба, но са част и от тази на  стотиците, а понякога хиляди хора около тях.

Щастлива съм, че посредством работата си на главен редактор на Lady Magazine бих могла да ви ги покажа и на вас. Вярвам, че всяка успешна история вдъхва кураж на много от вас, които имат нужда от такъв за да направят своята първа крачка към онова, което ги кара да се събуждат всяка сутрин и да водят своята лична битка, преследвайки мечтите си. Има и такива, на които им е необходим кураж за да повярват в себе си и в мечтите си. За всички вас мили читатели са тези истории….и те съвсем не са плод на въображението ми. Те са реалност и са историите на хора, които вярват в себе си, в таланта си и в това, което дават на света. Това са хората, които променят света всеки ден оставяйки своята следа след себе си…

С днешната ни героиня се запознахме в неформална обстановка.

Позволете ми да ви представя Петя Станкова – Тия, и ако очаквате да започна с това къде е родена, какво е завършила, с какво се е занимавала до момента в който е открила призванието си в този живот грешите. Днес няма да си говорим за Петя Станкова – корпоративен служител във видна столична банка, днес ще ви разкажа за един творец, който срещнах случайно и с който кликнахме на една и съща честота от първия момент и който стои зад прохождаща модна марка Amploa Atelier.

FB_IMG_1464549448565

Петя е от онези жени, които успяват да открехнат вратичката на сърцето ти с чар и обаяние, с неподправена усмивка и много талант. Тя е творчески директор и основен двигател на модно ателие Amploa-Atelier.  Модата е била винаги част от живота под една или друга форма. В началото е отделяла уикендите си за да твори красиви модели за себе си, а в последствие за своите близки приятели и познати докато в един прекрасен момент Amploa Atelier не отвори врати на ул.Преспа 4 /в непосредствена близост до ул.Граф Игнатиев/

Amploa Atelier не предлага просто ръчно изработени дрехи. Там претворяват парчетата плат в дрехи с характер и емоция, подчертаващи същността и емоцията на притежателя им. Дрехи, които кореспондират на желанията и разбиранията за модерна визия на клиента.

FB_IMG_1464549480471

Най-хубавата част е, че Петя и екипът й ви напътстват през цялото време. Получавате не само консултация за това кое би подчертало линията на тялото, цвета и кройката, получавате отношение, което го имаше в годините, когато да имаш личен шивач бе привилегия само на отбрано общество  с изявен стил и желание да се отличи от масата.

Да се скрои нещо от парче плат, така че да се създаде дреха, която да подчертае най-силните страни на една личност и едновременно с това да скрие слабите е изкуство, което не всеки умее.

Във времена в които сме свикнали да си купуваме ишлемета и да сменяме кардинално гардероба си почти всеки сезон, някак забравяме че можем да се откроим с личен стил и неподправена визия. Забравихме, че можем да се доверим на личен шивач, който да изработи дреха специално за нас с която да не попадаме в онова модерно течение, което отнема възможността да бъдем себе си, възможността да изразим същността си именно чрез дрехите си.

FB_IMG_1464549496803

Ето това прави Тия – изважда най-доброто на всеки доверил се на нейните услуги, като създава неповторими и уникални дрехи с които няма как да остане незабелязан.

Хората казват, че няма по-добра реклама от личната препоръка!!! Не знам дали това е така, защото вярвам, че независимо кого препоръчваме, от срещната страна трябва да е готова за тази препоръка. Знам също, че ако някога имате нужда от дреха, която да е изработена с изключителна прецизност, много любов и да отговаря на вашата личност то от Amploa Atelier разполагат с нужния професионализъм за да отговорят и на най-взискателния клиент.

Следвайте мечтите си…следвайте сърцето си и творете чудеса!!!

Благодаря ти Петя 😉

 

 

 

 

снимки: http://amploa-atelier.com/

No Comments Yet

Leave a Reply