Как да създадем илюзията за по-дълги крака

Сезона на ефирните рокли, късите поли и панталонки е факт, което ще рече, че краката ни са на показ всеки ден. Повечето жени си мечтаят за дълги крака, но не всички могат да се похвалят с този феномен. Това обаче не означа, че не можем да се сдобием с такива ;). Може би ще попитате – Как? Лесно!

Повечето от жените, които познаваме от списанията, телевизията и други медийни канали използват разни хитринки с помощта на които могат да се похвалят с дълги крачета само за минутка. Ето ги и тях.

1. Носете дрехи с висока талия

Замисляли ли сте се защо повечето известни дами обичат да носят поли, рокли, панталонки или дънки с висока талия? Истината е, че създават илюзия, че са по-високи по този начин. Вие също може да заложите именно на такива дрехи в своето ежедневие и така краката ви ще изглеждат поне с 10 см. по-дълги. Когато сте с такава пола например, никой не може да разбере от къде точно започват краката ви, така че всички около вас ще си мислят, че сте с безкрайно дълги крака. Ако добавим и чифт обувки на висок ток, картинката е ясна.

2. Черното е вашия цвят

Искате краката ви да изглеждат по-дълги и слаби, тогава черното е вашия свят. Когато сте с черни дънки или панталон по вас, автоматично краката ви стават по-слаби и по-дълги. Черното помага да се скрият определени несъвършенства, а когато комбинирате черния цвят с висока талия може да промените визията си в желаната посока за броени минути.

3. Носете къси поли и шорти

Разбира се, че не се налага да обличате неприлично къси дължини в които няма да се чувствате комфортно и не отговарят на вашия стил на обличане. Заменете дългите и средно дългите поли с такива до средата на бедрото или поне четири пръста над коляното ако искате краката ви да изглеждат по-дълги.

 4. Купете си чифт заострени обувки

Без значение дали носите високи или ниски обувки, избирайте заострени модели. По този начин издължавате оптично крака.

5. Нека краката ви блестят

Звездите нямат перфектни крака, те просто знаят как да изглеждат краката им по този начин. Забелязали ли сте, че почти всяка известна дама е с бляскави крака. По този начин краката изглеждат по-слаби. Купете си висококачествен бронзант или подхранващ крем с помощта на който краката ви ще блеснат за 2-3 минути.

6. Носете панталони с вертикално райе

Когато си избирате панталон, заложете на дълги вертикални райета. Ако изберете хоризонтални ще скъсите още краката си, докато вертикалните постигат точно обратния ефект.

7. Заложете на високи обувки в цвят нюд/екрю

Ако искате да изглеждате по-висока и краката ви по-дълги, то със сигурност чифт обувки на висок ток в цвят нюд трябва да се превърнат в най-добрия ви приятел. Те се сливат с цвета на кожата и подлъгват окото, че обувката е част от крака.

Ако не сте от богопомазаните девойки с дълги крака, не се тревожете. Използвайте тези трикове и дори високите мадами ще ви завидят ;). По този начин ще се чувствате по-уверена, а уверената жена е уникална гледка.

 

 

 

 

източник: ladymagazine.today

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply