Как да си изберем обувки?

Ние, жените, имаме една особена модна страст и тя се казва обувки!

Някои от нас ги обожават, други ги ценят, трети не могат да им устоят, четвърти държат на качеството им. Всяка е привързана към тях по различна причина, но нито една не е безразлична към този аксесоар…

Момичета, сега смятаме да поглезим малко страстта ви към обувките.Този път обаче няма да ви изкушаваме с актуалните тенденции. Ще ви запознаем с няколко полезни съвета как да подбирате най-удобните модели за себе си…

1.  Винаги избирайте и носете обувки, които са ви точни. Малко по-малките или малко по-големите размери могат да нарушат не само комфорта ви, но и походката и стойката ви.

2.  Винаги, ама винаги носете чорапи със затворените обувки! В противен случай рискувате да стигнете до… никъде. Мацки, не искате наранявания, протривания и спарвания, нали? Ами, тогава поне заложете на фини найлонови чорапи.

3.  За комфорт по-добре изберете тъпите муцунки. Ок, острите обувки са хит за есента и са адски, адски секси. Но ако искате да се чувствате максимално удобно, по-добре ги оставете за специалните поводи. Те притискат пръстите, а така създават дискомфорт на момента и проблеми в бъдеще.

4.  Залагайте на естествената кожа! От ЕКО гледна точка е кофти, но естествената материя просто не може да се сравни с изкуствената, която е много по-неудобна и спарва. А ако не можете да си позволите обувки изцяло от естествена кожа, то нека поне вътрешността им бъде с такава.

5.  Избирайте обувки със свод, който перфектно пасва на вашия. Ако правите това, няма да имате проблеми да стоите на токчета дори и цял ден! Просто ще ви е удобно. Да не говорим, че в обратния случай има не малък риск от падане на свода.

6.  Възползвайте се от различни силиконови стелки, възглавнички и други. Тези продукти ще ви помогнат да се чувствате максимално добре дори и в по-неудобните обувки. Всяка мацка има поне един такъв чифт в гардероба си, просто защото е невероятно красив!

източник: beU.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply