Как да разкрием истинската същност на мъжете

Ние жените винаги искаме да разберем всичко за обекта на нашите желания още преди да сме се запознали с него. За щастие на помощ ни идва астрологията за да ни подскаже някои неща относно характера на мъжа в зависимост от това в кой месец е роден? Ето защо мили дами ако искате да разкриете повече от характера на вашия избраник трябва само да разберете кой е месеца му на раждане и готово…

 

Януари
Януарските мачовци са абсолютни лидери! Аналитични, креативни, те просто знаят как да постигнат всичко. Тези им качества ги правят изключително горди и самостоятелни. С такъв мъж няма да ти липсва нищо. Но изобщо не се надявай да бъде романтичен или да се интересува особено от мнението ти. Единственото, което иска от жената до себе си, е подкрепа и разбиране.

Февруари
Що се отнася до любовта, те търсят нещо наистина специално. Влюби ли се февруарският мъж, няма и да погледне друга жена. Обичат да се грижат за хората около себе си и често пренебрегват собствените си интереси. Лошата им черта е, че са малко объркани и нерешителни. Започват нещо, зарязват го по средата, започват второ… Но пък са абсолютни добряци!

Март
Родените през този месец се отличават с буен темперамент. При тях винаги има действие и напрежение. Те винаги са на точното място в правилния момент. В началото на връзката си се отдават изцяло, но бързо губят интерес и са склонни да кръшкат. Много лесно печелят пари и още по-бързо ги харчат. С такъв мъж винаги ще ти е интересно. Но ако си падаш кротка романтичка, по-добре стой по-далеч от него.

Април
Първото впечатление, което тези мъже правят, е, че са кротки, хрисими и много добродушни. С две думи – големи душички. Само че истината е съвсем друга. Те са властни, амбициозни и няма жена, която да успее да им се наложи. Заобиколени са с много приятели и доста държат на тях. Кандидатки за леглото им също не липсват. Така че, ако си падаш по мъж, роден през април, бъди готова да се бориш с голяма конкуренция.

Май
Колкото обичат светския живот, толкова си падат и по уединените места с приятна гледка. Тези мъже са естети. Ценят красивите картини, красивата музика и… красивите жени. Но рядко ще ги видите в ролята на настървени свалячи. Имат абсолютно мъжкар-ско излъчване, което кара дамите сами да им се лепят. Най-лошото при майските господа е, че лесно се поддават на изкушенията – секс, алкохол, хазарт…

Юни
Има три неща, които най-добре описват мъжете, родени през юни. Романтични, ревниви, перфектни любовници! Склонни са да усложняват сами връзките си, което често ги кара да страдат. Иначе са страшно креативни, каквото и да работят, се превръщат в „ценен кадър“. Обичат да създават правила, но не и те самите да ги спазват. Падат си и малко клюкари.

Юли
Ако има нещо, на което тези мъже държат, това е семейството. Понякога са крайни, дори цинични, но не бива да им се сърдиш, защото не го правят със злоба! Иначе не обичат да споделят и рядко ще потърсят помощ за нещо. Което пък ги е направило много гъвкави, измъкват се от всяка ситуация и намират начин да продължат напред. Ако имаш връзка с такъв мъж, трябва да знаеш, че той не е много, много по комплиментите и поетичните думи. Обикновено ги казва под формата на шега. Но пък наистина ги мисли.

Август
Това са мъжете на честта! Съвременни рицари, които омайват всички с поведение и осанка. Само дето в сърцето им рядко има само по една дама… Иначе господата, родени през август, остават завинаги в сърцето на всяка жена, имала щастието да бъде с тях. Те имат страхотен подход, винаги ще ти помагат и насочват, стига да не злоупотребяваш с добрината им. С лекота печелят пари, но често правят необмислени харчове.

Септември
Те са много интелигентни и прозорливи. Само че често играят роли. Много трудно е да разбереш истинската им същност. Падат си критици и понякога дразнят околните с безкрайните си забележки. Но пък влезеш ли под кожата на такъв мъж, той ще ти бъде винаги верен. И като приятел, и като партньор в живота. Няма да се поколебае да пренебрегне себе си, за да се чувстваш ти добре.

Октомври
Октомврийските мъже са нещо средно между аристократи, мъдреци и капризни деца. Както ти говорят възвишено за живота, така в следващия момент се цупят, че не си задоволила тяхна прищявка. Внимавай много с тези господа, защото са майстори на манипулациите! Могат да те накарат да направиш абсолютно всичко и да си вярваш, че сама си го пожелала. В любовта са отдадени и грижовни. Редовно ше ти правят романтични изненади, но същото ще очакват и от теб.

Ноември
Общо взето, тези мъже са позитивни, умеят да вдъхновяват останалите и затова са заобиколени от хора, които искат да бъдат близо до тях. Но трябва да знаеш, че са и доста отмъстителни. Особено, ако са предадени от човек, на когото държат. Обичат купона, забавленията, рядко стават съпрузи за пример. Но ако търсиш емоции и тръпка, то задължително се насочи към ноемврийски мъж.

Декември
Те винаги се стремят към стабилен живот и почти никога не го постигат. Въпреки че са надарени с необичайно голям късмет, все нещо им липсва. Понякога се надценяват и правят много погрешни рискове. Дори в любовта. Но като цяло са усмихнати, забавни и страхотна компания. Жените им се лепят постоянно и те рядко изпускат възможност да се възползват от това. Само че внимавай! Декемврийският мъж може да ти свали звездите през нощта, а после да се изпари с изгрева и никога повече да не ти се обади.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: british-lord.tumblr.com

No Comments Yet

Leave a Reply