Как да подчертаем фигурата си в бяло

Как да използвате бели дрехи, за да  подчертаете достойнствата  на фигурата си ?

Белият цвят никога не излиза от мода и тази година не прави изключение. Комбинацията между бяло с друг ярък цвят е основна модна тенденция в повечето колекции за сезон Пролет-Лято 2014 на повечето световни дизайнери.

Всяка съвременна жена има бяло в гардероба си, но дали всяка знае, че черното вталява, а бялото има обратния ефект. Затова е много важно да знаете как да съчетавате бялото, така че да подчертаете само най-красивите части на тялото си, съветват стилисти.

whitefashiontrends
m.instyle.com

Белите дънки или пола ще насочат вниманието изцяло върху краката ви. Бяла блуза с V-образно деколте акцентира идеално върху гърдите ви.

Американски дизайнери обръщат внимание и на бялото бельо. Жените с по-светла кожа е добре да правят комбинации на бяло с червено. Докато жените с по-тъмна кожа могат да наблегнат на лилавите тонове, които са изключително модерни тази пролет.

Когато носите бяло аксесоарите могат да бъдат от дърво или злато, а чантата да е в по-неутрални цветове.

whitefashiontrends1
mybeautifuldressing.com

Бялото има една особеност . Всички елементи от цялотната визия  в този  цвят са набиват на очи и ако се носи с тъмни дрехи то тези по-тъмни части  се „скриват“.

Можете да използвате този ефект , решена да  подчертаете  достойнствата на фигурата и да скриете недостатъците .

За да намалите обема на бедрата , сложете тъмни панталони или пола и бял топ , прикриващ линията на бедрата. Горната част на тялото визуално ще “ надделе “ и пропорциите ще бъдат балансирани!

whitefashiontrends2
fashionisers.com

Ако искате да изглеждате по-тънка и по-висока , вземете бяла блуза или риза (  риза, рокля и т.н.) с вертикални тъмни ивици , който да са по протежение на цялото облекло . Особено забележим ще е  този ефект, ако ивиците са от двете страни.

Тънка талия се получава, ако на бяла блуза или рокля  носите широк, черен колан . Ефектът ще бъде по-силно изразен , ако комбинирате с  разкроена пола.

whitefashiontrends3
fashionisers.com

За да удължите врата , изберете бяла риза с тъмно V -образно деколте .

Бяла якичка на тъмна или цветна рокля визуално уголемява гърдите .

За да засияе лицето се възползвайте от “ ефекта на осветеност “ – облечете тъмно дрехи с единствен бял акцент в горната част, в близост до лицето например , бяла яка или шал.

whitefashiontrends4
lamodellamafia.com

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:lamodellamafia.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply