Как да подберем цвета на дрехите за първа среща?

Какво да облечем на първа среща? Какъв цвят да бъде дрехата, която искаме да носим? Какъв да бъде гримът ни? Това са въпроси, които всяка жена си задава преди да излезе на среща, защото всички знаем – първото впечатление е от огромно значение.

За наше огромно облекчение, вместо да се чудим какво можем да направим за да разберем какво ще се хареса на силния пол, някои учени вече са си направили труда да проверят.

what-to-wear-on-a-first-date-1

За най-привлекателен цвят, мъжете определят червения. Ако дамата е облечена в дреха в червен цвят, тя има най – голям шанс да направи впечатление и да бъде поканена на втора среща.

what-to-wear-on-a-first-date-2

На второ място поставят черния цвят, който също като червения, мъжете свързват с дръзката и съблазнителна природа на дамите, граничеща с лека опасност, от която те определено не се страхуват.

what-to-wear-on-a-first-date-4

За най – непривлекателни цветове избират оранжево и жълто, които имат силен отблъскващ ефект на първа среща.

what-to-wear-on-a-first-date-3

Момичета, няма нужда да изпадате повече в чуденка – Какво да облека?, Как ли ще му се харесам? Кой ли му е любимият цвят?

Заложете на сигурното и бъдете неотразими.

Ако пък имате съмнения в личния си стил и искате да изградите неповторима визия с която ще сте винаги в центъра на вниманието заповядайте на 21-ви Ноември в зала Лозенец от 10:00 часа на нашия семинар ИЗГРАДИ СОБСТВЕН СТИЛ И ОТКРИЙ СВОИТЕ ЦВЕТОВЕ.

Повече информация за семинара може да откриете тук.

Регистрация за семинара може да си направите тук 😉

 

 

 

 

източник: ladymagazine.today

снимки: Pinterest

Все още няма коментари

Отговори

Твоят email няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.