Как да отпразнуваме св.Валентин

Най-романтичният ден в годината – Свети Валентин , навярно обмисляте каква изненада да подготвите за специалния човек в живота ви. Планирате романтична вечеря в ресторант? Или да отидете на концерт? Може би на кино? Всички тези идеи са добри, за да изкарате един невероятен Свети Валентин, но на нас винаги ни се иска нещо повече. Ако търсите наистина оригинална идея за един специален Свети Валентин, ето няколко, които биха могли да ви харесат!

Идея 1: Разиграйте отново първата си среща

Спомняте ли си онзи специален ден, когато срещнахте половинката си за първи път? Най-вероятно този миг е бил магически, изкусителен и незабравим – защо да не изпитате отново тези чувства? Оригинална идея, която сигурни сме ще събудят мили спомени и в двама ви е този Св. Валентин да разиграете отново първата си среща, за да си спомните основата на вашата връзка. Много романтичен жест, който със сигурност не ще разочарова любимия човек!

valentine
Visit media-cache-ak0.pinimg.com

Идея 2: Активна романтика

Класическото изкарване на празника е романтична вечеря на свещи у дома или в някой хубав ресторант. Това обаче е свързано с дълго седене на маса, хапване и разбира се пиене на хубаво червено вино?

Хубаво би било да нарушим правилата и да превърнем най-романтичният ден в годината от пасивен в активен. Разходете се сред природата, идете на ски или кънки, или на планински преход, после се отдайте на пълна релаксация в някой СПА център, подарете си комплекс от релаксиращи масажи, преди една напълно романтична вечеря на този специален ден.

Усилието на тялото понякога може отлично да влияе и на чувствата, които изпитва сърцето, сами ще разберете…

Идея 3: Избягайте някъде, за да се усамотите

Денят на Свети Валентин трябва да е много специален нали? Защо тогава да го прекарате на същото място, където минава ежедневието ви? Бъдете диви и посетете места, където не сте били преди: Париж, Прага, Барселона, Лондон, а защо не някой друг европейски град? Ако бюджетът ви го позволява, отидете на тропически остров, където да разпуснете под топлото слънце през обикновено студения февруари.

Идея 4: Масаж

Денят на Свети Валентин трябва да бъде романтичен и отпускащ, трябва максимално да се потопим в романтичната атмосфера. СПА терапия, релаксиращ масаж, заедно с партньора ви, това е, от което се нуждаете. Изненадайте специалния за теб човек с ден на пълна релаксация в спа или масажен център. Масажът ще помогне на вас и любимия ви човек да се отпуснете напълно, да забравите за забързания живот и за момент да се почувствате близки на едно ново, по-дълбоко ниво.

valentine3
girlyme.tumblr.com

Идея 5 Сготви вкъщи

Посещението на ресторанти на Свети Валентин е обичайното, което много двойки правят. Защо тази година не опитате нещо друго? Пригответе например собственоръчно вкусна, романтична вечеря у дома? За да е моментът по-специален, се облечете в празнични, официални дрехи и се насладете на романтичната атмосфера в удобния си дом. Старите хора са го казали: любовта минава през стомаха!

Идея 6: Топла баня

Ако не ви се правят велики неща на деня на Свети Валентин, създайте романтична атмосфера в домашната баня. Подготовката на топла, ароматична баня за партньора е специално внимание, показващо истинска любов и грижа. Най-вероятно ще получите покана, да се присъедините към банята, защото, все пак, Свети Валентин е ден за отпразнуване на романтичната любов, която изпитваме към човека до нас. Насладете и се!

 Идея 7: Направете предложение

Знаете ли, че денят на Свети Валентин е един от най-популярните дни за правене на предложение за женитба? Логично е най-романтичният ден в годината да е подходящ за вземане на решението да прекараш остатъка от живота си с човека до теб. Може би за вас този Свети Валентин ще е денят, в който ще вземете най-важното решение в живота си? Стискаме ви палци.

източник: ladymagazine.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply