Как да носим шлифер

Шлиферът е част от класическата есенна униформа за всяка парижанка. Той трябва да присъства в гардероба ни, защо се съчетава лесно с различни стилове дрехи, а и ни напомня на Одри Хепбърн. Тренчкотът се комбинира прекрасно както със строга пола тип молив, така и с небрежни дънки. Вижте, кои са едни от любимите ни комбинации.

 

Съчетанието от нежната класика на шлифера с практичен и леко бунтарски модел чанта, в красив зимен цвят, е повече от невероятно! Ако добавиш бижута и слънчеви очила с нестандартни форма и цвят, ще се почувстваш супер шик по френски, гарантираме.

TRENCH1
burberry.tumblr.com

Топлият есенен пуловер и тесните сини джинси ни напомнят за по-момчешка визия, но в комбинация с женствеността на шлифера, видът ти ще е неотразим. Ако пък искаш за последно да се насладиш на хубавото време облечи къса цветна рокля, която ще подчертае краката ти.

TRENCH2
burberry.tumblr.com

Тренчкотът се комбинира страхотно с пантофки, обувки тип оксфорд, елегантни токове и зимни ботуши. Не се колебай и смело съчетавай мъжки тип обувки с женствена коктейлна чанта. В студените дни можеш да добавиш шапка с периферия или плътен шал за още по-ефектна визия.

TRENCH3
burberry.tumblr.com

Вижте различните вариации на тази вечна дреха от Burberry Prorsum. Кристофър Бейли, креативен директор на марката и крал на шлифера, ни предлага комбинация от нестандартни материи и метални елементи.

 

TRENCH4
us.burberry.com

 

 

 

 

 

източник: beU.bg

снимка: style4style.tumblr.com

No Comments Yet

Leave a Reply