Астрологична прогноза за периода 18-24 ноември от астролога Хули Леонис

Средата на есента е време за равносметка….

 

Това ще е една седмица на стабилизацията както в емоционален, така и е материален план. Всеки един от нас ще трябва да се замисли какви са ценностите в живота му сега и ако нещо му липсва, то ще трябва да положи необходимите усилия да го постигне.

Всичко тази седмица ще се решава на базата на добрия диалог. Той трябва да е двустранен и да има желание и от двете страни да се стигне до едно добро решение на проблема или на сложната ситуация. Добрата комуникация ще реши много проблеми, а нежеланието за комуникация може да доведе до още по-големи проблеми.

 

Нека сега да видим енергията на седмицата каква тенденция ще даде при всеки един от знаците:

 

Овен  – ако до момента имаше известно напрежение при Овните, както и подтиснати и недоизказани емоции, то през тази седмица нещата ще започнат да се нареждат точно така както на Овните им харесва. Те просто ще карат нещата да се случват и затова ще им трябва много целеустременост и воля.

 

Телец – чудесна седмица за личностна изява при Телците. Това може да е много добър момент за ново начало, за старт на някаква лична изява, за нова работа. Освен това може да е много успешен период за Телците, които се занимават с изкуство и най-вече театър.

 

Близнаци – тази седмица Близнаците ще трябва да се съобразяват със събития, които идват отвън. Партньорите както в личен, така и в професионален план могат да са замисляли промяна от известно време и сега просто ще ви я споделят, а вие ще трябва да се адаптирате към новата ситуация.

 

Рак – много важни ще са междуличностните контакти при Раците тази седмица. Сферите на приятелството и на любовта ще са много активни и Раците ще са готови за редица емоционални трепати. Това, което обаче не е добре да се прави е да се смесват тези две сфери.

 

Лъв – много повече позитивизъм ще донесе тази седмица на Лъвовете. Това ще е седмица, в която Лъвовете ще могат да внесат ред в живота си, в еведневието си и да си обърнат специално време на здравето, ако имат някакви неразположения в момента. Всичко ще се случва бавно и последователно, но за сметка на това успешно.

 

 Дева – чудесна седмица за правилно комуникиране на идеите от страна на Девите. Освен, че комуникацията може да върви много добре по отношение на дома и на семейството, в работата ситуацтяа ще е същата и Девите ще могат да са много убедителни по отношение на деловите си планове.
balance1
Везни – това е време за положителни промени в живота на Везните сега. Ако до преди няколко дни нещата се бавеха и Меркуий пречеше на новите начинания, то сега моментът е много подхоящ. Може да се реализира преместване, може да се планира важно пътуване или активно да се отдадете на някакво обучение.

Скорпион – много важна седмица за Скорпионите, в която те ще могат да анализират темата аз и другите. Ако прекалено много не харесват хората около себе си, то това означава, че или тези хора не са за тях или отражението, което хората им дават, иска да им подскаже за промяна, която самите те трябва да предприемат в живота си.
Стрелец – това е една седмица за активно действие при Стрелците. Всеки един план си е чудесен сам по себе си, но няма как да се реализира без действие. Стрелците ще трябва да излезнат от идейния свят и да се опитат да реализират това, което вече са планирали.
Козирог – много хубав период в момента се дава за Козирозите, но те не са свикнали на прекалено спокойствие и бездействие и това може да ги притеснява. Понякога е добре да има спиране за известен период от време, за да може да решите каква е правилната посока и как да продължите, затова дайте си това време.
Водолей –  много положителна седмица в социален план за Водолеите.  Идеите ви ще бъдат чути и добре приети, ще можете активно да разчитате на приятелите. Освен това периодът е много добър за вербално представяне. Ако имате някакви изпити или интервюта, то положителната енергия ще бъде на ваша страна.
Риби – това е седмица, в която Рибите ще трябва да се замислят активно върху плановете в живота си, както краткосрочните, така и дългосрочните. Най-важните въпроси ще бъдат свързани с материалното обезпечаване на тези планове. Ако има някакви пропуски, то рибите ще трябва да се постаравят да ги запълнят.

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/2013/11/blog-post_17.html

снимка: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net

No Comments Yet

Leave a Reply