Какъв тип мъж си според месеца в който си роден?

Ако искате да опознаете добре новия мъж до себе си, то тази статия определено е за вас! Ясно е, че огромна роля за изграждане на мъжкия характер играе месецът, в който е роден. Този важен детайл влияе върху отношението му към любовта, околните и живота като цяло. Убедете се сами!

Януари

Януарските мачовци се отличават със своето лидерство. Мисълта им е креативна и аналитична, знаят и как точно да постигнат поставените цели. Самостоятелни и горделиви. Ако една дама избере мъж, роден през януари, нищо няма да й липсва освен… романтиката, от която може би понякога ще имате нужда. Мъжете с рождена дата от първия месец на годината искат от жената до тях да ги разбира и подкрепя.

Февруари

Нещо наистина специално – това търсят особняците, родени през втория месец на годината. Важно е да се знае, че веднъж влюбили се, те никога и за нищо на света не биха кръшнали. В природата им е да се грижат за всички около тях, обожават и да се раздават, дори често пренебрегват себе си. Понякога са нерешителни и объркани, добряци са като цяло, но пък в редица случаи зарязват по средата идея, която скоро са стартирали.

 

Март

Темперамент и буйна страст е най-характерното за родените през март мъже. Действията им винаги са под напрежение, но пък и винаги са в точния момент на правилното място. И още нещо – отдават се напълно на връзката, която са стартирали, но пък… губят интерес доста бързо, което ги подтиква към спорадични изневери. За тях е характерно, че са „без пръсти“ – харчат много, но пък и печелят добре. Интересен е животът с мачо, чиято рождена дата е от 1 до 31 март, но пък бягайте далеч, ако сте романтична натура – друг е Вашият мъж, мили дами!

Април

Добри и улегнали, но… само на пръв поглед. Не си мислете, че привидната „душичка“ е истинската същност на априлските мъже! Те са изключително амбициозни – граничещо с болест състояние, властни са и ще бъде трудно на когото и да е до тях да им се наложи! Приятелите около тях са доста, на които априлците държат изключително. Не липсват и дами, които да споделят интимния им живот. И все пак, подгответе се за сериозна конкуренция, ако сте решили, че ще бъдете с мъж, роден през април…

Май

Родените от 1 до 31 май мъже харесват публичността и си падат по светския начин на живот. Разбира се, на уединено място с приказна може да видите представител на този месец, комуто е омръзнала светската суета. Естети – това са мъжете, родени през май – падат си по стойностни жени, красиви картини и хубава музика. Може да ги срещнете и в ролята на свалячи, тъй като тяхното излъчване е свръх мъжкарско, а дамите само това и чакат…

Юни

Невероятни любовници, романтици, но и ревнивци – най-краткото и точно описание на мъжете, родени през юни. Drama king – ако разбирате какво имаме предвид – страдат, след като сами са довели до усложнения една връзка. Въпреки това са невероятно креативни. Те са едни от най-добрите служители в дадена компания. Допада им да коват правилата в работата, но пък всеки си има и слаба страна – интриганти и клюкари са.

Юли

Родените в разгара на лятото мъже са радикални в отношенията си, дори на моменти и цинични с околните. Не бързайте да ги съдите, тъй като не от злоба е породено това отношение. За юлските мачовци тяхната крепост е семейството! Не обичат да търсят помощ от никого, както и да споделят своите неволи, може би защото успяват ловко да се измъкнат от всеки проблем и заплетени ситуации сами. Със сигурност на дамите, които са избрали юлски мъж няма да им липсват комплименти и романтични вечери…

Август

Ето ги – мъжете на честта! Да, родените през август (следобедът на годината) са съвременните донкихотовци – те омайват всички наоколо с осанката, поведението си, излъчването си! Истината е, че в сърцето им място може да има само една дама. Била ли е някога една жена с мъж, роден през август, бъдете сигурни – ще го помни вечно! Когато иска една дама да бъде негова, августовският мачо действа с уникален подход. Тези мъже изключително много обичат да помагат и да посочват правилната директория, но… тежко Ви, ако злоупотребите с тяхната добрина. Доста комбинативни са, което пък им помага да печелят добри пари. Мразят да живеят под нечия команда – и в работата, и вкъщи, тъй като мястото им е начело на парада. Родените от 1 до 31 август селектират най-доброто за себе си и… не го оставят да си отиде твърде лесно!

Септември

С висок интелект се отличават родените през септември мъже. Трудно е да бъдат разбрани, тъй като много често влизат в различни роли. Съветите и забележките им дразнят много околните, но пък е важно да знаете, че няма да спрат с критичността си – такива са! Влезете ли им под кожата, знайте, че имате най-предания мъж от всички на земята – не само като партньор, но и като приятел. Склонен е да пренебрегне изключително важна работна среща, за да бъде с Вас и да се чувствате комфортно.

Октомври

Глезльовци, аристократи, но пък умници – такива са родените през октомври мъже. Не се притеснявайте, ако октомврийският мачо започне да се цупи, въпреки че преди секунди Ви е говорил високопарни думи за смисъла на живота. Да, манипулатори големи са тези представители на мъжкия пол, ето защо – бъдете внимателни с тях! Със сигурност те могат да принудят една жена да направи и невъзможното за тях. Връщат жеста с отдаденост и грижовност, но само ако са истински влюбени във Вас. Очакват Ви приказни вечери и уникални изненади, тъй като романтичната им душа ще Ви ги поднася доста често!

Ноември

Позитивизъм е най-точната дума, когато става въпрос за родените от 1 до 30 ноември. Да, те имат невероятната способност да вдъхновяват и да надъхват околните. В обкръжението им винаги са хора, които желаят да са до тях, но пък… да не сте им пред очите, ако ги настъпите по опашката – отмъстителни са до гроб, особено ако става дума за човек, на когото са държали много. Любимото им място в компанията е централното, да, те обожават да са душата на тайфата, но не стават за примерни съпрузи. Е, дами, търсите ли единствено тръпка от една връзка – насочете се към емоционалния ноемврийски мъж!

Декември

Късметлии са родените през декември мъже. Стремежът им през целия живот е към спокойствие и уравновесеност, но… почти никога не го постигат. И въпреки че са родени под щастлива звезда, мъжете от декемврийските дни винаги се оплакват, че все нещо им липсва, за да бъдат 100 процента щастливи! Доста често погрешните им ходове заради надценяването си ги приземяват доста болезнено… дори и в любовта! Мечтата за всяка дамска компания са мъжете, родени през последния месец на годината – винаги усмихнати и с добро чувство за хумор. Мачовците усещат, че това подлудява жените и доста често се възползват от влиянието си, за да ги вкарат в леглото си, но… мили дами, бъдете изключително внимателни с тях, тъй като от романтикът, който Ви е свалял звезди през нощта доста често изчезва със зората и… повече никога няма да го видите!

 

 

 

източник: http://delo.bg/

снимка: https://www.pinterest.com

No Comments Yet

Leave a Reply