Какъв е характера ти според цвета на очите

Ние хората се различаваме по цвета на косите, кожата, очите, формата на носа, прическата и най-вече характера. Но колкото и да сме различни имаме много общо по между си. Каква роля играе цвета на очите ни в нашия характер ще разберем сега.

 

Черни очи

Това са невероятно привлекателни личности. Имат силен характер и горещ темперамент. Много емоционални. Страхотни симпатяги. Трудно прощават, когато ги нараниш.

EYE2

                                                                                            www.newberry.ru

Тъмнокафяви очи

Интуитивни личности, състрадателни и понякога до глупост добри. Темпераментни и забавни. Винаги усещат кога да се притекат на помощ. Много проницателни хора. Трудно можеш да ги излъжеш, независимо от добрината им. Имат неустоимо излъчване и харизма.

EYE3

http://angelsbeauty.tumblr.com

Светлокафяви очи

Изключително сладки хора, разпръскващи чар и топлина. Уникални приятели. Малко са инати, но очароват хората с искреността си и излъчването си. Няма как да ти е скучно с тях. Имат страхотно чувство за хумор и такт.

eye6

http://tournesol50.tumblr.com

Пъстри очи

Имат много сладък характер.. Неустоими са . Характерно за таях е, че са много точни и като хора и като приятели. Понякога са малко щури, но и това е част от чара им. Не се опитвайте да ги лъжете, защото много трудно прощават.

eye5

www.500px.com

Зелени очи

Много чувствителни, но не го показват. имат магнетично излъчване, красота и прямост. Мразят клеветата. Трудно се доверяват, но спечелиш ли ги веднъж са приятели завинаги.

EYE4

www.haylazforum.com

Сини очи

Много истински хора. Каквото им е на душата, това им е на устата. Красиви и винаги държат на думата си. Не се отказват лесно и са много обаятелни. Когатто искат нещо, обикновено го постигат.

EYE1

                                                                                                                 www.listal.com

 

 

източник:  ladymagazine.bg

 

No Comments Yet

Leave a Reply