Какъв е характера ти според питието, което обичаш?

Разбери какъв характер си според питието, което обичаш!

 

Водка
Водката е любимо питие на самостоятелните жени, които знаят какво искат и как да го постигнат. Освен това са и много страстни любовници! Това, на което много се дразнят, са мрънкащите хора и лигльовците, които не могат да поемат отговорност за действията си. Иначе са много верни приятелки, и то от тези, които можете да потърсите по всяко време на денонощието. Не се притесняват да казват истината в очите. Много държат на доверието, а това, което никога няма да простят, е предателството.

Вино
Мацките, които предпочитат вино, са уверени, интелигентни и много женствени. Освен това са ерудирани, с богата обща култура и много проницателни. Имат собствено мнение и не се притесняват да го отстояват. Ако трябва, биха минали и през огъня за хората, които обичат. Другото, което трябва да се знае, е, че тези жени не са лесна плячка. Мъжът, който иска да ги спечели, ще трябва да покаже доста качества, за да му обърнат внимание. Но пък, ако се влюбят във въпросния господин, ще го даряват с много нежност и внимание. В никакъв случай не трябва да бъдат груби с тях. Това най-много ги отблъсква.

Уиски
Тези момичета съвсем не са с лесен характер. Не позволяват на никого да им се налага, камо ли да ги разиграва. Ако ги искаш в живота си, ще трябва първо да спечелиш уважението им. Мъжът, който сваля такава жена, трябва да покаже, че на него може да се разчита. По-добре да не им се дават поводи за ревност, защото ще се сблъскат с гнева им. А нищо чудно и да си го върнат тъпкано. Другото, което трябва да се знае за тях е, че умът им е остър като бръснач!

Коктейли
Момичетата, които си падат най-вече по коктейлите, са много мили, романтични и добрички. Готови са на всичко за хората, които обичат, и винаги ще помогнат в нужда. И не само! Ще изслушат, ще проявят разбиране и съчувствие към проблемите на другите, ще дадат съвет, но няма да ги съдят. Само че трябва да се знае, че са доста раними. Най-малката и „невинна“ обида направо разкъсва душата им.

Мартини
Жените, които обичат мартини, са абсолютни сладурани. Жизнени, забавни, чаровни… Ще намерят правилния подход към всеки човек и ще кажат и най-жестоките истини, без да засегнат никого. В любовта са много всеотдайни и държат на основни морални ценности като вярност, уважение, разбирателство… Отвращават ги грубите прояви, особено на публично място. Те рядко ще дадат повод за ревност.

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:scoop.it

No Comments Yet

Leave a Reply