Какъв е мъжът в любовта според първата буква на името

Какво ви привлича в един мъж? Усмивката, тялото, очите?Ето още нещо, което може да ви помогне да го разгадаете.Името или по-точно първата му буква може да ви подскаже много от неговите качества. Защото тя носи едно много важно послание. Какво е отношението на въпросния господин към връзките и любовта.

А– Енергичен мъж, пълен с изненади. В него има много романтика и страст. Грижовен, но само ако не му отнемаш свободата.

Б- Много самостоятелен, често изглежда студен, но вътрешно му ври и кипи от емоции. Реши ли да създаде сериозна връзка, ще бъде верен до край!

В – Мечтател,идеалист, вярва в любовта от приказките, копнее да бъде обичан. Но понякога е много непостоянен и разсеян. Има нужда жената до него постоянно да прави жестове и изненади.

Г – Креативен мъж, който иска първо да си осигури условия за нормален живот и тогава да мисли за връзки. В никакъв случай няма дълго да търпи женски капризи.

Д – В компания веселяк, но пред жените е по-затворен. Не обича някой да се рови в най-съкровените му мисли. Не умее да показва чувствата си.

Е – Чудесен любовник, умее да омайва жените, но е склонен и към изневери. Трябва да поддържате тръпката във връзката, за да не му стане скучно.

Ж – Страхотен мъж! Знае как да се отнася с жените, истински кавалер с несравнимо чувство за хумор. Щастливка сте ако го имате .

З – Материалист, който често е недоволен от живота си. Критикува, мрънка, склонен е да изкарва жената до себе си виновна за собствените му неуспехи. Но поне ще стане много грижовен баща.

И – Мъж, вдъхващ респект и има защо. Много умен, много любознателен, но и много импулсивен. Обича силно, обаче и бързо охладнява.

Й – Идеалният мъж за създаване на семейство-сериозен, стабилен, грижовен. Изисква обаче уважение.

К – Доста емоционален и първичен. И ревнив! Пригответе се за бурна връзка, в която се редуват възходи и падения.

Л – Артистична натура, съчетана с висок интелект. Цени женската красота и харесва поддържаните жени. Добър любовник и знае как да направи жената щастлива.

М – Мъжкар с душа на дете! Забавен, сладък, но стане ли дума за достойнството му, не позволява подигравки. Може и да премълчи 1-2 пъти, но после ще избухне с пълна сила. С него нищо няма да ви липсва, но да си знаете, че не е лесен характер.

Н – Проницателен мъж, който иска да постигне нещо в живота си. Надежден, перспективен, в любовта е внимателен и мил. Обича да радва жената до себе си. Но пък се отвращава от груби и властни жени.

О – Потаен и затворен мъж, не чакайте да ви засипва с комплименти и любовни рими. Но да знаете, че щом ви избере за половинка, значи наистина ви обича.

П – Много голям сладур, който се прави на железен, но всъщност е душа човек. Много внимателен към половинката си, но си пада ревнивец и понякога развива чувство за собственост.

Р – Доста самоуверен, често груб в изискванията си. Понякога имате чувството, че не може да му се угоди. Но нещата не са толкова страшни, колкото изглеждат, само трябва да спечелите напълно доверието му и той ще се превърне в мъж мечта.

С – Властен мъж, капризен и в същото време студен. Не е склонен към компромиси, затова е по-вероятно вие да сте отстъпчивата страна. Когато е в добро настроение, обаче става друг човек – мил, романтичен и много забавен.

Т – Чувствителен мъж, идеален за всяка романтична жена. Но ако сте от по-властните дами, които обичат да командват мъжете, се откажете. Рано или късно ще ви изхвърли от живота си.

У – Великодушен и щедър, обожава да прави скъпи подаръци. Но пък не може да устоява на изкушенията и е склонен към изневери.

Ф – Този пич винаги ще бъде бохем. Обожава купоните, нощния живот, хазарта… Не се навива лесно на сериозна връзка, а като го направи, бъдете подготвени за постоянните му излизания без вас.

Х – Ерудиран мъж, който не си пада по вятърничеви женни. Цени женската красота, но за него са по-важни качества като интелект, чувство за хумор, отдаденост в любовта…

Ц – Той е лидер и винаги ще бъде. Един от най-подходящите мъже за връзка, стига, обаче, да не го засипвате с капризи. Внимателен към жената до себе си, подхожда с разбиране и ще я закриля, независимо какво му се случва.

Ч – Той знае как да накара жените да го харесват. Привличат го по-самостоятелни и уверени жени. Не държи да се налага, но трябва да знаете, че е пристрастен към секса. Оставите ли го на сухо твърде дълго ще си потърси друга!

Ш – Изключително ревнив мъж, безкомпромисен, понякога дори жесток към грешките на жената до него.

Щ – Амбициозен и устремен. Склонен е да пренебрегва половинката си в името на служебните задължения. Във връзка също се държи по-служебно, сякаш сте заедно заради взаимни интереси, а не заради чувства.

Ъ – Тежък характер. Не се влюбва лесно, пълен е с изисквания към половинката си. Но сметне ли, че сте подходяща за него, ще срещнете уважение, разбиране и подкрепа, която не сте си помисляли, че човек може да даде.

Ю – Супер забавен, направо се влюбваш в усмивката му. Обикновено е абсолютния плейбой и много жени са минали през леглото му. Но, когато реши да е с една, очите и сърцето му са единствено за нея. Обича да прави подаръци и изненади.

Я – Мъж на честта! Предпочита спокойни жени, които умеят да създават уют. Изключително отговорен, на него може да разчитате на всичко. Не понася крясъци и скандали. Затова го карайте по-умерено с него.

 

 

 

 

източник: beU.bg

снимка:agreatdisaster.tumblr.com

No Comments Yet

Leave a Reply