Какво ще е влиянието на Юпитер върху всяка една от зодиите

Юпитер вече транзитира през последните градуси на Лъв и на 10 август ще напусне този сектор на влияние. А както сме споменавали и повечето от вас знаят, той е свързан със сърдечността, творчеството, частната предприемаческа дейност, приоритетно- заведения за развлечение, туризъм, хазарт и т.н.

Юпитер е доста мощна планета, чиято цикличност от около 12 години, през толкова време тя задава нов вектор на развитие в областта, през която преминава, съответно-засяга с императивно послание за трансформации. Най-интензивно е влиянието на един транзит в неговото начало и край, съответно това е лятото на 2014 и сега лятото на 2015 година. През останалите месеци ескалацията от натрупваща се енергия варира, способността да генерира събития е различна, но със сигурност при посока- приключване на аспекта, както е към настоящия момент, всичко, което сме стартирали като тенденция клони към развръзка. През втората част на юли и началото на август, повечето от нас ще „берат плодовете” на онова, което са задали като перспектива и то за дълго. За някой това може да е сладка награда, но за други горчив плод, разочарование от избраната посока.

Важно е да се знае, че Юпитер е „голямото щастие” и е косигнифатор на всичко ценно в живота /от пари до хора/. Тази кармична планета попада под строгия контрол на друг не по-малко мощен астрологичен фактор-Сатурн. И така, неволно ние ще сме по-склонни от всякога да се връщаме към миналото, да го анализираме, да преоценяваме стойността близките си по различни поводи. Сатурн се свързва с кармата  и може да се каже, че настъпва период на вид „разплащане” на материални, но и морални дългове.

До средата на август, звездите ще сформират фронт, който няма да може да се прескача повече с компромиси, а ще изисква адекватни преобразувания и реформи в личните взаимоотношения и онова, което има значение за  финансовата стабилност- в частен или обществен план.

Под влияние ретроспекции мнозина ще приключат партньорските си връзки, други- поне ще погледната на тях с нов и по-реалистичен поглед, ще прозрат някаква истина.

Ключов период и за останалите горе-споменати теми- бизнес, валута, туризъм, че и банки. На 19 септември Сатурн ще напусне окончателно Скорпион и също ще сложи своеобразна „точка” на житейски преобразувания, но стартирали преди  две-три години.

И така, намираме се в ключов етап от своето развитие, който ще ни принуди да оставим нещо зад гърба си, преди да се превъртим на ново стъпало от социалното си развитие. Наблюдавайте, следете за щети, които можете да избегнете с повече разум, а онова което си отива с натрапчива и настойчива мисъл или външни и независещи от вас обстоятелства- приемете, че ще отвори място за едно по-добро бъдеще или вид рестарт. Но е добре да се знае, че каквито окончателни перспективи зададем по съответните цикли /индивидуални за всеки/, ще ни влияят за години напред…Имайте го предвид, не си позволявайте рискове, прибързани и необмислени решения, емоционални реакции, въпреки че има подобни провокации, както става ясно…

Овен

За вас приключва етап от развитието ви, който е внесъл вид обновление в сърдечните връзки, отношение с деца, бизнес начинания, а за някой- уреждане на наследствени въпроси и други свързани с крупни суми и „чужди ресурси”. До средата на август настъпва развръзка, която ще възнагради усилията ви, ще ви наведе на приятни равносметки или пък ще ви провокира да извършите  вид „рестарт”- при условие, че не се чувствате удовлетворени.

Телец

За вас приключва цикъл от развитието ви, който внесе вид „обновление” в най-близката ви среда- домашни условия на съществуване, отношения в семейството и/или партньора ви, битови въпроси за разрешаване, включително и имотни. Някой от вас се сдобиха с по-престижен дом, но други може да са на път да го изгубят или вече са го изгубили. До средата на август текат последни възможности да коригирате евентуални негативи, въпреки че по-голяма част от тенденциите вече са зададени.

Близнаци

Промените около вас се отнасят предимно до връзките ви с околните, договорни отношения-писмени и устни, които ви даваха много нови възможности, но и вероятност за тяхното „скъсване”- в пряк и преносен смисъл. Някой от вас бяха социално доста активни, привлякоха хора, от които да извлекат ползи или удоволствия. Пътувания, премествания- друг възможен нюанс на разширение в живота им. До средата на август е препоръчително да заздравят важни за тях връзки и да оставят зад гъба си онези, които вече са изчерпани. Така или иначе звездите ви подтикват към подобни равносметки, но е добре да припомним, че зададените перспективи ще влияят години напред, така че счупеното няма да може да се залепи, а скрепеното ще е почти неразрушимо. Но вие избирате…

Рак

Звездите акцентираха върху източниците ви на доходи, материален просперитет и стабилност. В края на юли и началото на август става ясно до колко е полезна посоката, която сте поели и е повече във ваша полза или щета. През това време мнозина са се сдобили с нещо ново, а до средата на август чрез вид ретроспекции и анализи ще решат дали то да присъства трайно в живота им или да сменят посоката…Все още можете да влияете на горе-спомената област, насочвайте разумно и без излишни емоции..,а и до колкото позволяват вече обстоятелствата.

От септември ще възникнат други възможности.

Лъв

Разширението при вас можеше да се продуцира предимно от собствената ви воля и лични решения. В повечето случай шансовете изпитваха и проверяваха волята ви, а и моралните ви устои. Благодарение на тях, мнозина извървяха труден път към повишение и отстояване на личния авторитет, други смениха кардинално социалния си статус- кариерно развитие, брак, трети се отдадоха в „служба” на най-близките си или друг вид отговорности, от които не можаха да се откъснат окончателно. Юпитер е във вашия зодиакален знак до 10 август и до тогава вие ще утвърдите поетата посока или под влияние на вид ретроспекции ще извършите рязък завой. Важното е да не забравяте ,че тенденциите после ще ви влияят години напред…

Дева

Юпитер измъкна контролния пакет от ръцете ви и вие трябваше да се движите повече според външни и независещи от вас обстоятелства, диктувани предимно от околните-близки, роднини ,семейство, колеги и т.н., отколкото от вас самите. Ако е имало нещо срито или зад гърба ви- препятстващо собствения ви просперитет, то се изяснява в пълна степен до средата на август. Вие приключвате 12 годишен социален цикъл на развитие и всичко, което си отива от живота ви е онова ,което вече изживяло своето време и смисъл, ще отвори място за нови перспективи през септември…

Везни

Звездите промениха положението в обществото или във вид колектив- колеги например, но и сред приятели, важни за вас хора. Някой от тях са отпаднали, защото са ви предали или изиграли негативна роля, но е имало и такива, които са засвидетелствали своята лоялност и това е най-ценното. До средата на август мнозина все още утвърждават своя авторитет и място под Слънцето. Ясно е, че трябва да избягват конфликти, да не забравят, че успехите им преминават на този етап през одобрението, решенията и благословията на най-близкото им обкръжение и трябва да градят мостове, такива каквито само те могат…ако поискат, разбира се.

Скорпион

На път е да приключи една от най-значимите във вашето развитие години. Тя пряко засяга имиджа ви /начин по който ви възприемат околните/, но и кариерно развитие, брачни отношения. Всички те бяха подложени на изпитание и ви провокираха да ги преобразите, при условие, че не ви носят удовлетворение. До средата на август „пресата” в тази посока се увеличава в значима степен, така че да ви принуди да действате, ако изпитвате колебания. Дайте най-доброто от себе си през това време, насочвайте в по-позитивна за вас посока…

Стрелец

Вие приключвате етап от развитието си, през който можехте да разширите хоризонтите пред вас чрез общуване с влиятелни лица, придобиване на нова квалификация и ценз, обучение или пътувания, включително в чужбина. Не всичко вървеше според очакванията, възможни са и нотки на „принуда”, но шансовете са си шансове и от тях все още можете да се възползвате до средата на август.

Козирог

Юпитер ви донесе значими трансформации, които засегнаха начинът ви на мислене, живот, идеи за бъдещо развитие и т.н. В повечето случаи акцентът беше върху „чужди ресурси”- материални, но и морални, на които можехте да разчитате, но също и такива, които се промениха, поставиха нови условия пред вас. За някой ескалираха паралелно имуществени и наследствени въпроси, такива, които засягат общото им благосъстояние с партньори /лични, но може и делови/. До средата на август се наблюдава пик от събития, които да водят до развръзка в гореспоменатата област на влияние. Бъдете умерени, разумни в своите очаквания, а и претенции, за да превъртите евентуални негативи в позитиви и да извлечете ползи.

Водолей

Юпитер засегна вашите партньорски отношения. Вие безспорно сте имали своите шансове да откриете своята половинка, при условие, че нямате такава или да заздравите настоящите си отношения. Но не всичко е било толкова лесно и безоблачно поради напрегнатите аспекти на тази мощна планета. И така, до какво доведоха вашите действия или бездействие, склонност да се съюзявате или да проявявате егоизъм? Разбирате сега и до средата на август, когато събитията и емоциите стават доста наситени и интензивни, клонят към развръзка, която после ще ви влияе години напред. На посоката все още можете да влияете, въпреки че основните тенденции са оформени и зададени…

Риби

Юпитер засегна вашата професионална реализация, имплантира нов ритъм в ежедневието ви, който в значима степен не протичаше според предварителен график, а и очаквания. Възможности, но и препятствия съществуваха почти на всяка крачка. Събития в това направление, които са ескалирали от изминалото лято сега клонят към развръзка и все още можете да им влияете до средата на август. А при евентуално неудовлетворение ще промените качествено намеренията и посоката на развитие през септември.

За сега е полезно да бъдете по-позитивни, а и да пазите психическото, физическото си здраве.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

снимка: www.15min.lt

No Comments Yet

Leave a Reply