Какво забелязва един мъж в една жена

Не случайно избрахме тази тема тъй като е много дълбока и съм сигурна, че всяка жена си го е задавала този въпрос. Чудили ли сте се какво първо забелязват мъжете във външния ви вид? Отговорът е всичко! Мъжете оглеждат от главата до петите.Те забелязват дори малките детайли, които никога не бихте предположили, че им правят впечатление.

Със сигурност знаем, че има определени типове жени или мъже които си пасват или не. Чувала съм забавно твърдение “Един парфюм ще ми направи повече впечатление от една жена.“ – независимо, че въпросната жена се е постарала да изглежда възможно най-добре.

Ако обаче типовете хора си хармонират какво наистина забелязват мъжете в една жена:

1. Безспорно това са основните физически дадености, като височина, фигура на тялото, ръце, гърди, дупе, коса….

2. Идва ред на всички добавени трикове за прикриване на някакви недостатъци и подсилване на определени качества.

3. Да обърнем внимание на поведението и излъчването. Винаги се забелязва кога една жена се чувства добре в кожата си. Никой не обича да общува с неуверени и плахи хора. Не забравяйте, че няма по-красива жена, от тази, която носи самочувствието, което си е заслужила. Покажете колко сте уверени в себе си и няма да останете незабелязана.

what-men-like-in-wemen
barbaralohmann.com

4. Колко агресивна и смела обаче е дадената жена? Това си личи от дребните акценти в облеклото и поведението и – обикновена или различна е, отличава ли се от масата или се слива с нея.

5. Много малко жени излъчват увереност, смелост и самостоятелност. Повечето са усвоили добре ролята на пасивна жертва, която постоянно се съобразява с какво ли не около нея.

6. Жените, които знаят какво искат говорят ясно и разбираемо и не си променят мнението през 5 сек. Такива жени определено са рядкост.

Една от най-отблъскващите женски черти е склонността да се лъже. Формите са много разнообразни – от спестяване на истина, пропускане на съществени обстоятелства до съвсем откровени измислици и целенасочени сценарии, които нямат нищо общо с действителността.

Ако искате да отблъснете един мъж от себе си….лъжете го!

За да привлечете вашия тип мъж бъдете себе си, обичайте се и постоянно му демонстрирайте любовта си!

 

 

 

 

 

източник: #МомчилМанчев за www.ladymagazine.bg

снимки:  barbaralohmann.com

No Comments Yet

Leave a Reply