Избери си спорт според зодията

Ако сте решили, че искате да започнете да тренирате някакъв спорт, а все още се чудите с кой точно да се захванете, то тази статия е за вас. Защо да не съобразите избора си с характера на вашата зодия.

 

Овен 

Представителите на тази зодия харесват състезателните спортове. Най-подходящо за тях е да тренират тенис или футбол.
tennis
Телец
Телците не обичат да тренирате усилено. Най-добрите физически упражнения за тях са може би стречинг (протягане), силови упражнения и йога. Спринтът определено не е за тях.
Близнаци

Те обичат да използват ума си, докато тренират. Най-добрата тренировка за тях включва добра компания и хубава музика. Може би танци, аеробика и йога.
Group of women in a pilates class at the gym
Рак

Представителите на тази зодия често имат проблем с мотивацията. Те трябва да се тренират с треньор, които постоянно ще ги тласка напред. Всички спортове са подходящи за тях, докато има кой да ги мотивира.

 

Лъв

Този зодиакален знак по начало обича да бъде център на вниманието. Всеки трябва да гледа на тях с възхищение. Подходящи за лъвовете са салса танците, пилатес или йога.
Дева

Девите са по-заинтересовани от детоксикация и изгаряне на калории. Подходящи за тях са най-вече йога и пилатес.
Везни

Те обичат взаимодействат с хората. Това ги стимулира ги да работят по-усилено. Ето защо, най-добре е везните да тренират с един партньор или група приятели, никога сами. Те обичат футбола, ръгбито и танците.
Скорпион

Представителите на тази зодия притежават голяма издръжливост и сила и следователно пилатес и йога не са най-подходящи за тях. Скорпионите се нуждаят от физическо предизвикателство – може би рафтинг.
sport3
Стрелец

Ски и колоездене са много добри варианти за Стрелците. Те задължително трябва да се разтегнат и преди тренировка, тъй като са особено податливи на травми. Фитнесът и груповите упражнения са много подходящи за тях.
sport2
Козирог 

Козирозите си падат по интензивните спортове, които тестват техния характер. Колоездене за 2 часа или изкачване на планината е това, от което всеки Козирог се нуждае.
Водолей

Плуване, танци и екстремни спортове са подходящи спортове за тази зодия. Бягането на дълги разстояния също е добра идея. Важно е често да се променя тренировъчният им режим, в противен случай ще се отегчат.
sport5
Риби

Танци, йога и водни спортове, като плуване или сърф, са най-подходящи за този зодиакален знак. Бягане или каране на колело, последвани от гореща сауна също са добра идея.
източник:ladymagazine.bg
снимки: Pinterest
No Comments Yet

Leave a Reply