Защо периода от 18 до 23 е вълшебен?

Астролозите са категорични: преживяваме уникално време, наречено „коридор на затъмненията”. До 23 март всеки има шанс да скъса с неудачното минало и да промени съдбата си за цели 18 години напред. Не пропускайте този шанс!

Пълно слънчево затъмнение тази година имаше на 9 март, а частично лунно ще има на 23 март. Именно този двуседмичен период между двете затъмнения астролозите наричат „коридор на затъмненията” и уверяват, че той необичайно силно влияе върху земния живот. Ще добавим, че в края на март знакът Риби приключва старата астрономическа година, след която започва новата, пише anna.bg.

„Коридорът на затъмненията” има две точки на промяна: човек получава особената възможност да се раздели с негативното си минало, да промени настоящето си и да заложи позитивна програма за бъдещето. Според астролозите сега звездите завършват цикъл събития, които са определяли главните теми в нашия живот в продължение на 18 години.

С лунното затъмнение на 23-и започва следващият 18-годишен период. Как да се подготвим за него?

Резюмирайте миналото

У всеки от нас с времето се натрупват разочарования, появяват се неудачни връзки, ненужни запознанства, провалят се иначе добри планове. Моментите на затъмнения дават възможност всичко това да се промени. Но промените трябва да се готвят постепенно: като начало просто преосмислете своите по-големи и по-малки неуспехи, спокойно помислете за получените уроци, които може да извлечете от тях, за ситуациите, които се повтарят във вашия живот и които са нежелани за вбъдеще.
Сега не е време все още за решителни стъпки – просто осъзнайте с какъв „багаж” сте се озовали в настоящето и какво от него бихте искали да вземете за бъдещето – за следващите 18 години. Настройте се за промени и бъдете готови за това, че те ще се случат.

Не правете резки движения

В „коридора на затъмненията” се повишава рискът от прибързани заключения, необмислени жестове, караници с някого, провокиране на конфликти на работното място, вземане на грешно решение, късане на отношения с някого. Отнасяйте се към своите реакции и към всичко, с което в момента се занимавате, с особено внимание. В тези дни резултатите от нашите постъпки са необратими, а онова, което ще бъде разрушено, няма да имате възможност да възстановите.

Променете възгледите си

В това време е особено вярна поговорката, че всеки получава според заслугите си. Това е вярно и по отношение на нашите мисли. Мрачният, нерадостен поглед към нещата ще направи ситуацията още по-негативна, затова пък спокойствието и оптимизмът ще открият пред вас нови и светли перспективи. Заемете се с медитация, постарайте се да се отнасяте леко към случващото се и да гледате в бъдещето с надежда. Ще видите, че тя ще се оправдае.

Контролирайте емоциите

В дните до и след лунното затъмнение от 20 до 26 март расте вероятността да се обидите на някого, в раздразнението си да наговорите неприятни думи, да се скарате, да проявите агресия. Не се поддавайте на тези пориви – за казаното после само ще съжалявате. Постарайте се дори в мислите си да не допускате да съдите някого и не пожелавайте никому нищо лошо – нито на познати, нито на непознати. Емоциите носят в себе си мощна енергия, а ако в този период тя се окаже разрушителна, може да ви донесе негативи цели 18 години напред.

Настройте се хармонично

Това се отнася и за вашите чувства, и за връзките ви с хората, и отношенията към нещата, които ви заобикалят. Към края на „коридора на затъмненията” у дома и на работното си място направете уборка, подредете гардероба си, избавете се от ненужните, счупени, излишни предмети. Заемете се със здравето и красотата си, откажете се от вредните навици, постарайте се по-често да сте сред природата. Към хората проявявайте доброжелателност, по-често изразявайте симпатията си към тях. И благодарността си, разбира се.

Преосмислете кръга си на общуване

Колега клюкар, вечно хленчещ и вайкащ се познат, приятел, който винаги иска пари назаем и не ги връща? Именно в този период можете да си позволите да не губите време и душевни сили за общуване с такива хора. По-добре ги зачеркнете от кръга на общуващите с вас. Срещайте се с хора, които вдъхновяват, даряват нови идеи, настройват на позитивна вълна.

Съставете си бюджет

Помислете, ако трябва и си запишете, колко пари са ви нужни, за да не мислите за тях. Астролозите не съветват да се фантазира за нереални, астрономически суми, но ако умножите по 2 или по 3 вашите текущи доходи, такъв вариант може да сработи. За това е нужно да разберете какви ваши действия могат да укрепят финансите ви. Предупреждение: в периода на „коридора на затъмнения” не трябва да се рискуват пари, да се правят инвестиции или да се харчи за безумен шопинг. С чиста съвест обаче може да си направите подарък, за който отдавна сте мечтали: в новия живот е по-добре да встъпите с нещо красиво, качествено и ново.

 

 

 

 

източник: anna.bg

снимка: https://www.pinterest.com/

No Comments Yet

Leave a Reply