Защо мъжете харесват лоши момичета

Добрите момичета са тези, които мъжете биха запознали с майка си. Животът с тях е мек като възглавница. Той е пълен с любов, комфорт, емоционална сигурност, щастие и блаженство.

Въпреки това лошите са много по-секси и всеки мъж тайно желае да покори едно такова момиче.

Говорим за жените, които са непредвидими, капризни и са изкусителки по природа. Сами по себе си те не са подходящи за дългосрочни отношения, но все пак в тях има нещо, което интригува всички мъже.

Ако искате половинката ви да бъде напълно покорена от чара ви, ще трябва от време на време да действате като лошо момиче – да флиртувате с него, да бъдете по-дяволита, да го държите в напрежение, сякаш се е качил на влакче на ужасите; най-общо казано да вдигате адреналина му.

Всяка жена може да влезе в кожата на лошото момиче, стига да има желание за това. Използвайте тези 12 съвета, за да предизвикате страхопочитанието на мъжа в живота си:

1. Бъдете по-палава. Тези жени не са прекалено скромни. Те не претендират, че мразят порното и не се плашат от ново сексуално приключение. Сексуалният живот на мъж с лошо момиче никога не е скучен, така че се научете да експериментирате в леглото по-често.

2. Демонстрирайте своя сексапил. Дори да имате дълга връзка с половинката си, това не пречи от време на време да я изненадвате с предизвикателно облекло или бельо. Дебелите пуловери и избелелите дънки са удобни, но ако винаги искате да се чувствате комфортно, вероятно губите и своя сексапил.

3. Впускайте се в нови приключения. Лошите момичета не признават граници. Те са безразсъдни, щури и смели. Те биха опитали всичко ново и интригуващо поне веднъж в живота си. Освободете се от задръжките си, оставете страховете си вкъщи, изневерете на консервативните си виждания и предложете на своя любим някакво вълнуващо приключение.

4. Бъдете по-закачлива. Лошите момичета са малки дяволчета, които знаят как да флиртуват и могат да съблазнят всеки мъж. Те са забавни и секси бъбривки, които могат да омагьосат един мъж, без дори да го докоснат.

5. Бъдете самостоятелна. Лошите момичета знаят какво искат и правят всичко възможно, за да го постигнат. Те определено са мотивирани и не позволяват нищо да им се изпречи на пътя. Тези жени могат да направят всичко в живота си и то без помощта на нито един мъж!

6. Дръжте се със самочувствие. Лошите момичета не чувстват необходимост да отговарят за действията си, защото имат самочувствие. Те никога не се държат като неудачници, харесват външния си вид и държат главата си винаги вдигната високо.

7. Бъдете директна и откровена. Доброто момиче ще направи всичко възможно да не нарани чувствата на даден мъж, дори ако той не се е държал на ниво. Лошото момиче ще покаже фактите на мъжа и ще му изброи грешките честно и директно, без да се опитва да смекчи болката му. Така той никога няма да ви приема за даденост!

8. Носете високи токчета. Мъжете харесват да виждат жени на високи токчета и обикновено се обръщат след такива на улицата!

9. Поддържайте се. Добрите момичета често запускат своята визия, след като влязат в стабилна връзка или в брак. Те не се обличат като в началото, започват да напълняват и др. Но лошото момиче знае тайната на привличането и съблазняването и е наясно, че добрият външен вид е точно толкова важен, колкото и личността на човек.

10. Не забравяйте да казвате твърдо „Не“. Един мъж може да се вбеси от настоятелното поведение на приятелката си, когато тя налага своята гледна точка по даден въпрос, но точно тази черта от характера ѝ, би ѝ спечелила неговото уважение и респект. Ако една жена винаги се съобразява с партньора си, той постепенно ще започне да подценява мнението ѝ.

11. Не чакайте магията да се случи, създавайте я. Лошото момиче не чака г-н Идеален да дойде в живота ѝ и да разреши проблемите ѝ. Тя сама определя какво иска от реалния свят и се опитва да сбъдне мечтите си. Освен това нейните мечти се простират отвъд откриването на принца на белия кон.

12. Не бъдете кучка и мръсница. Все пак има няколко черти на лошите момичета, които не са привлекателни за нито един мъж. Това са егоизъм, използване на секса като оръжие, раздразнителност, самонадеяност и нарцисизъм. Избягвайте да проявявате тези характеристики!

 

 

 

източник: tialoto.bg

снимка: sphotos-a.ak.fbcdn.net

 

No Comments Yet

Leave a Reply