Защо изневеряват мъжете според тяхната зодия?

Слаби ангели, полигамна природа, гаден характер – можем да назовем десетки причини за мъжката изневяра. Но пък астрологията също има мнение по въпроса. Защо изневеряват представителите на различните зодии? Сега ще ви кажем!

 

Овенът. Като цяло той е верен мъж и ако кръшне встрани, то е, защото есилно привлечен от дадената жена. Или вие отдавна не сте това, което бяхте за него в началото. И много скоро той ще ви го каже.

 

Телецът. Особеното при тези мъже е, че те просто трудно отказват каквото и да било. Изневеряват най-често, ако жената буквално им се предложи. Има и още една причини и тя е чисто финансовата. Тоест да спи с въпросната мацка ще му донесе материални облаги.

 

Близнакът. За тях можем спокойно да кажем, че това им е природата. Те често манипулират и си играят с чувствата на другите. Защо изневеряват? Защото е почти невъзможно само една жена да задоволи многобройните им изисквания и представи за емоция и страст.

 

Ракът. Тези мъже са домошари и биха изневерили само, за да се спасят. От какво? От самотата, от презрението на жената в живота им, отемоционалната празнина… Или, ако не искате вашият рак да ви кръшка, често му повтаряйте колко много значи за вас и колко го обичате.

 

Лъвът. Защо изневерява лъвът ли? Защото може! 🙂 Нека погледнем по-сериозно. Тези господа са магнит за жените и понякога не устояват на изкушението. Но имайте предвид, че ако наистина обичат жената до себе си,мноого трудно биха й изневерили.

 

Девата. Смята се, че това са най-верните мъже. Само че това се отнася самоза сериозните им връзки. И ако сте с Дева от няколко месеца, не си мислете, че това е сериозна връзка. Малко грубо ще прозвучи, но тези мъже изневеряват, защото им е приятно да демонстрират превъзходство. Те вярват, че са нещо много повече от останалите и това е още един начин да си го докажат.

 

Везната. Романтични, чувствени, възпитани и деликатни мъже. И все пак, ако усетят дори минимално привличане към друга, сами ще започнат „по тънкия начин“ да флиртуват с нея. И биха я вкарали в леглото без да му мислят особено. Просто емоцията от привличането е като наркотик за тях.

 

Скорпионът. Тук по-правилният въпрос би бил „Защо не изневерява Скорпионът?“ И отговорът ще е: „Защото не е имал възможност!“ Дори, ако трябва да сме точни, думата изневяра не е нещо лошо за тях. Важното е да се грижат материално за половинката си, да я уважават, да я водят на почивки. А с кого ще спят извън семейното ложе си е само тяхна работа.

 

Стрелецът. Забавни и чаровни мъже. Харесат ли си жена, я издигат на пиедестал. Но много бързо тя им омръзва и вместо да насочат усилията си към подобряване на връзката, те предпочитат да се обърнат към друг субект. Просто имат нужда да им е интересно, иначе просто не става!

 

Козирогът. Той рядко изневерява, да не кажем никога. Особено, ако е женен или живее с дадената жена. Това е защото много цени семейството и морала. Ако му се случи да залитне, ще е само и единствено, защото не получава нужното разбиране и подкрепа вкъщи.

 

Водолеят. За тези пичове изневярата си е нещо съвсем нормално. Те бързо се отегчават! Натурата им е такава, че постоянно имат нужда от нови и нови изживявания. За да избегнете рогата, трябва да им осигурявате нещо различно всеки ден.

 

Рибата. Представителите на тази зодия са болни романтици. Ако партньорката им е по-практична и студен, бъдете сигурни, че са й кръшнали поне няколко пъти. Имат склонността да смесват фантазия и реалност, така че трудно биха определили изневярата си като нещо гадно. Освен това са и много влюбчиви. Само постоянната нежност и проява на любов биха могли да ги възпрат от изневяра.

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:theberry.com

No Comments Yet

Leave a Reply