Денят се познава от сутринта…

Всички сме чували поговорката „Денят се познава от сутринта“ ето защо времето, което прекарвате рано сутрин отделяйки го за себе си е най-важното време от деня.

Започвайте сутрините си силно, това ще ви изпълни с енергия и хубави мисли. Ще вибрирате на една друга честота. Вместо да гасите алармата на часовника с нежелание и недоволство от факта, че отново трябва да станете и да започне поредния ден в който трябва да се борите с чуждите проблеми в офиса, да решавате казуси, които дори не ви касаят пряко станете 1 час по-рано и следвайте поредица от етапи, които да направят събуждането приятно и зареждащо.

Какво имам в предвид?

ЕТАП #1: Повечето от вас стават обичайно в 7.00ч., спокойно може да станете в 6.00ч. да си направите чаша ароматен чай или кафе, да пуснете отпускаща музика и да изключите мозъка си за не повече от 10 мин.

ETAП #2: След което отделете 10 мин. на това да визуализирате всичко онова, което искате да постигнете. Вашия дом мечта, партньора с който ще остареете заедно и ще изживеете най-хубавите си мигове. Бизнеса който искате да създадете или ако не сте от най-смелите хора, които мечтаят за собствен бизнес  работа, която винаги сте искали да работите. Живота, който искате да водите….всички пътешествия на които искате да отидете и ….още много други неща, за които бленувате и смятате за недостижими.

ЕТАП #3: Отделете 10 мин. да почетете някоя хубава книга. Дали ще е любовен роман, мотивираща история на някой успял бизнесмен или криминален роман избора е ваш. Лично Аз ви съветвам да четете книги за успели личности. Такива истории успяват да мотивират всеки човек. Самият факт, че един е успял означава, че и други могат да успеят.

ЕТАП #4: Водете си дневник в който да записвате всички идеи, които ще ви дойдат на ум. Обикновено така се случва. Изследвайте себе си, записвайте своите силни и слаби страни, нещата, които ви впечатляват и ви доставят удоволствие. Това е много мощно средство в процеса на себеопознаване.

Morning-wisdom-routin-cover

ЕТАП #5: Отделете 10 минути за да се раздвижите и да вкарате кислород в организма. Може да направите следната програма:

За жени:

80 джъмпинг джак

20 лицеви опори

40 коремни преси

50 кляка

20 напада (на крак)

60 сек. планк

За мъже:

100 лицеви опори

100 кляка

100 коремни преси

3 серии по 20 набирания на лост

ЕТАП #6: Това е времето за сутришния тоалет. Изкъпете се, измийте си зъбите, направете си лек масаж докато втривате млякото за тяло. Облечете се и посрещнете деня с усмивка.

Ако правите това в продължение на 30 дни това ще се превърне в рутина и ако първоначално ви е трудно да свикнете с ранното ставане, след няколко дни ще се чувствате пълни с енергия. И това не е всичко. Пригответе се за чудеса, тъй като всички онези неща за които мечтаете и визуализирате ще започнат да се случват. Единственото, което се изисква от вас е да сте постоянни и да не се отказвате.

Споделям това с вас с огромна радост, не само защото така започва всяка моя сутрин, но и защото лично съм изпитала силата на това събуждане и вярвам в него!

Ще се радвам да се присъедините към моята малка общност от ранобудни човечета и да споделите как ви се отразява това на вас.

 

 

 

 

източник: ladymagazine.today

снимка: Pinterest/ theconfidencecode.com

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply