Да потичаме с благотворителна цел на Sofia24Run

Въпреки условията, в които се подготвят, българските параолимпийци носят на страната ни многобройни медали и успехи. Именно, за да им окажем подкрепа, от Priority Sport организират благотворителен 24-часов маратон, приходите от който ще отидат за подпомагане на българските параолимпийци.

Маратонът – „София 24”, ще започне на 17-и септември и в него, напълно безплатно, могат да се включат всички – отборно или индивидуално.

24-часовото бягане ще започне в 14:00 часа на Национален стадион „Васил Левски” и ще приключи на следващия ден – 18-и септември в 14:00 часа. За всяка една направена обиколка, параолимпийците на България ще получават по един лев.

Sofia24run

Желаещите да се включат в незабравимото изживяване, могат да участват в отбори от по шестима души или индивидуално, като тогава автоматично ще бъдат приобщени към отбор „София”. Отборът може да участва в цялото 24-часово бягане или за толкова дълго, колкото пожелае, като минималното време за участие е един час.

В „София 24” няма възрастови ограничения, половете са равнопоставени, а отборите могат да бъдат новосформирани, стари, фирмени, семейни и тн. Всеки отбор може да се включи в бягането, когато прецени, а единственото условие е всеки участник от отбор да направи минимум три обиколки по трасето (една обиколка = 400 м).

Повече информация за събитието можете да откриете тук, където е и формата за регистрация на участници.

 

 

 

източник: http://www.360mag.bg/ – официални партньори на събитието.

Все още няма коментари

Отговори

Твоят email няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.