Да потичаме с благотворителна цел на Sofia24Run

Въпреки условията, в които се подготвят, българските параолимпийци носят на страната ни многобройни медали и успехи. Именно, за да им окажем подкрепа, от Priority Sport организират благотворителен 24-часов маратон, приходите от който ще отидат за подпомагане на българските параолимпийци.

Маратонът – „София 24”, ще започне на 17-и септември и в него, напълно безплатно, могат да се включат всички – отборно или индивидуално.

24-часовото бягане ще започне в 14:00 часа на Национален стадион „Васил Левски” и ще приключи на следващия ден – 18-и септември в 14:00 часа. За всяка една направена обиколка, параолимпийците на България ще получават по един лев.

Sofia24run

Желаещите да се включат в незабравимото изживяване, могат да участват в отбори от по шестима души или индивидуално, като тогава автоматично ще бъдат приобщени към отбор „София”. Отборът може да участва в цялото 24-часово бягане или за толкова дълго, колкото пожелае, като минималното време за участие е един час.

В „София 24” няма възрастови ограничения, половете са равнопоставени, а отборите могат да бъдат новосформирани, стари, фирмени, семейни и тн. Всеки отбор може да се включи в бягането, когато прецени, а единственото условие е всеки участник от отбор да направи минимум три обиколки по трасето (една обиколка = 400 м).

Повече информация за събитието можете да откриете тук, където е и формата за регистрация на участници.

 

 

 

източник: http://www.360mag.bg/ – официални партньори на събитието.

No Comments Yet

Leave a Reply