Големият кръст между планетите

Стигнахме и до тази така важна астрална конфигурация, която се очаква от толкова дълго време, защото определено ще доведе до промени както в личен, така и в социален план.

 

Най-силно този аспект ще се усети между датите 20- 24 април. Всеки един от нас ще го усети в живота си. Този аспект има и силно социално измерение. В предишни епохи той е давал големи социални промени, които са белязали историята на човечеството за дълго време и са променяли начина на мислене. Можем да го свържем  с такива важни събития като Френската революция и Гражданската война в Англия през 17 век.

 

От астрологическа гледна точка това е образуването на напрегнати аспекти между планетите Уран, Плутон, Юпитер и Марс. Всяка една тема, която се свързва с тези планети ще бъде напрегнато характеризирана. А това е едно голямо многообразие от теми и то все важни теми. Това са идеализма, свободата, големите социални и личностни промени, начина на мислене, начина на действие, парите, бизнеса, т.н.

 

Социалните промени вече започнаха и ние можем да ги усетим много силно. Определено има опити за разместване на силите в световен план, а това няма как да не се отрази на всяка една държава и респективно на всеки един индивид.

 

Ние няма как да противодействаме на процеси, които са извън нас. Щом обаче душите ни са избрали да се родят тук и сега, то значи, че тези процеси ще са много важни за духовното ни израстване и ще сме свидетели на големи промени.

 

Самите промени, както знаем, са процес и затова не можем да кажем, че цялото случване ще се ограничи в 4 дни. Това е просто е една своеобразна кулминация, а всичко предстои след това.

 

Ние сме отговорни за промените, които настъпват в самите нас. Напрежението ще отключи редица блокажи и ще ни изправи пред наши страхове, за да преценим дали да адекватни още за живота ни или вече сме ги надживели.

big square2
www.mira-kuneva.com

 

Ще се формират постепенно по един нов начин представите за личността, за партньорството, за социалния и личностния успех. Затова можем да прозрем, че тук има и нещо позитивно.

Преди да се изгради една нова система, то старата трябва да се разруши. Раздялата със старото винаги е болезнена, още повече в съвременния материален свят, където притежанието е сигурност.

Проблемът е, че сме започнали да притежаваме не само хубави, ценни и полезни неща, но сме натрупали и много излишен товар. Събитията сега ще ни накарат да се разделим с него.

Този кръст ще се случи в кардиналните знаци – Овен, Везни, Рак и Козирог и това ще са хората, които най-силно ще усетят влиянието му. Ако те ще го усетят най-силно, то другите ще го усетят просто доста силно, няма да има изключения.

Грешката сега ви била всеки да се хвърли да си пази старото и ненужното и да изпитва драма, че се разделя с хора, процеси, мисли, идеи, които вече нямат място в живота му. Започнете ли да се противите на естествените процеси в живота ви, то това ще ви създаде много по-голяма драма.

big square
www.bulgariautre.bg

Опитайте се да бъдете разумни и да наблюдавате както себе си, така и света около вас. Той се променя и вие ще трябва да се промените с него. Вашата лична воля може да забави този процес, но не и да го отстрани.

Ако идеите за идеализъм, свобода, добронамереност, позитивно действие и желание за положителна промяна се включват сега, то всичко ще се случи по един прекрасен начин  и ще сме много доволни от резултата.

Неслучайно това астрологично събитие съвпада с Великден. Може би наистина преминаваме през нещо велико точно сега, а от нас зависи да го насочим в положителна насока…

 

 

 

 

 

източник: www.xyli-leonis.com

снимка:www.mira-kuneva.com

No Comments Yet

Leave a Reply