Вдъхновете лятото с новата колекция обувки на Sergio Rossi S/S 2015

Дизайнера на бранда Анджело Руджери създаде за сезон Пролет/Лято 2015 една уникална колекция, която си играе с очарователни контрасти. Италианските корени на марката са разгърнати в интернационален контекст. Моделите са изключително нежни, женствени, в същото време модерни със ясно изразен стил и класа характерни за Sergio Rossi.

Sergio-2015-3

 

Sergio-2015-7

Ключовите елементи в тази колекция са силуета и уникалната техника на производство, които винаги са били част от идентичността на марката. Колаборацията между Bianca и Sergio Rossi в тази колекция е онази тайна подправка, която им придава неподправен блясък. Детайлите са изпълнени с такава безупречност, че е трудно да не се възхитиш на подобно творение.

 

Sergio-2015-4

 

Sergio-2015-5

Цветовата палитра включва тъмните нюанси на сиво, оранжево, черно, нюд, морско синьо. Някои от моделите са с необичайни триъгълни форми, но това ги отличава и прави уникални по себе си.

Sergio-2015-6

 

Sergio-2015-2

Колекцията с вечерни модели стряска с фина бродерия и множество кристали по нея. Направена от ластична ликра и мрежа разпалва и най-дълбоките кътчета на нашето подсъзнание.

 

Sergio-2015-8

 

 

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки: http://www.fashionstylemag.com/

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply