Богиня в леглото…18+

Може и да не ви се вярва, но истинската богиня в леглото изобщо не е онази, която гледате във филмите за възрастни след 00.00ч.! Тя не е нищо друго, освен статист, чиято цел е да изкара пари.

Истинската богиня в леглото съвсем не е и леката жена! Всъщност истинската богиня е тази, която отлично знае, че най-хубавият секс е изпълнен с много страст… И малки хитринки, които другите жени не знаят!

Като тези например…

Стискане с вагиналните мускули

Това е едно от най, най-любимите неща на мъжете! Пулсирането на влагалището, по време на полов акт или еякулация, може да накара всеки един представител на силния пол да полудее от възбуда.

Разбира се, за да станете виртуози в стискането с вагинални мускули трябва да се упражнявате. Сигурно сте чували за така наречените тренировки на Кегел и прочутите китайски топчета. Те не просто ще осигурят и на двама ви разтърсващ оргазъм, но и ще усилят кръвообращението на тъканите, значително ще подобрят състоянието на влагалището и ще активизират защитните функции на микрофлората.

По-необикновено фелацио

Най-важното правило, когато задоволявате половинката си орално, е никога да не взимате пример от порно актрисите. Тяхната цел е да помогнат на мъжа да свърши по-бързо, а вашата – да го накарате да запомни тази свирка завинаги! Затова забравете за еднообразните и зациклящи движения, вложете колкото се може повече страст и въображение в изпълнението!

Една много хитра техника, която със сигурност ще го изстреля на седмото небе, идва от древен Китай. Всичко, което трябва да направите е да напълните три чаши с вода – първата със студена, втората с хладка, а третата с топла. Докато правите орална любов на своя човек, редувайте трите чаши като отпивате по малки глътки от всяка. Тази промяна в температурата на устата ви, която той ще усети с пениса си, ще го накара да настръхне от възбуда.

Друга много ефикасна техника е т. н. “свирка с кубче лед”. При нея жената взима в устата си малко кубче лед и… действа. Повярвайте, който е опитал не е съжалил!

Ако пък ледът ви притеснява или имате твърде чувствителни зъби, без проблем може да го замените с ментов бонбон. И колкото по-лютив, толкова по-добре!

18+

Свирка с дълбоко гърло

О, това определено ще му хареса! Естественият инстинкт на давене и спазмите в гърлото ви, когато поемате целия член с уста, не бива да ви притесняват, дори напротив! Звуците, излизащи от гърлото ви са ужасно възбуждащи за мъжете, защото на подсъзнателно ниво им говорят, че пенисът им е много голям.

Намерете тайните му ерогенни зони…

… И го накарайте да полудее от възбуда! За да ви улесним, ще ви подскажем някои от най, най-скритите!

Задната част на коляното

Това е толкова пренебрегвана зона, а е така чувствителна. Ако искате винаги да останете в мислите на този мъж, отделете нужното внимание на това място и нежно го галете с език и устни.

Вътрешната част на бедрата

Още една много чувствителна зона при мъжете, а и при жените. Докосвайте го едва, едва с върха на пръстите си и ще видите как той потрепва в очакване да стигнете по-нагоре.

Не забравяйте и за тестисите! Те са много, много, важни! Галете ги нежно с език, засмуквайте ги… Но бъдете изключително внимателни, за да не го нараните със зъби – там боли ужасно!

 

 

 

източник: beU.bg

снимка:http://lingeriebomb.tumblr.com

No Comments Yet

Leave a Reply