Безопасната страна на бронзовия тен…

Съвременната медицина е категорична, че излагането на силните слънчеви лъчи е опасно за здравето. По тази причина все повече експерти препоръчват за обръщане към по-светлия и по-естествен тен. Въпреки това, поне за сега, лятото се свързва с идеята за сияен бронзов тен.

За щастие козметиката предлага отлични, по-здравословни възможности на почитателите на тъмната кожа. Естествено става въпрос за продуктите с бронзиращ ефект. Те стават все по-модерни и по-лесни за използване. Съвременните средства придават на кожата съблазнителен, естествен и равномерен тен без жълти оттенъци.

Пазарът предлага изключително разнообразие от автобронзанти – под формата на крем, лосион, спрей и какво ли още не. Освен това продуктите са предназначени за лице, за тяло или едновременно за лице и тяло, като почитателите на здравословния тен могат да избират дори между различни нюанси, които могат да постигнат чрез използването на автобронзантите.

Експертите препоръчват използването на средства, предназначени за постигането на по-светъл тен, като те могат да бъдат поставени неколкократно за по-тъмен цвят. Това гарантира по-равномерен резултат и дори при допускане на евентуални грешки, получените петна по кажата биха били по-светли в сравнение с тези при прилагане на един слой продукт за тъмен тен.

Правилата при използването на автобронзанти са ясни и прости. Ексфолиация и хидратация. При правилно изпълнение на тези две предварителни стъпки нанасянето на средства за изкуствен тен носи гаранция за успех.

източник:www.codemoda.com

снимка:Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply