Коя е твоята половинка според зодията?

Да срещнат сродната си душа и да се радват на любов и щастие е мечта на много хора. Но често ние не знаем какво искаме или си мислим, че знаем, но в последствие разбираме, че не е точно това. Човек се лута, греши, взима си поуки, продължава. Това е нормален процес, но, съгласете се, понякога ни излиза прекалено солено. И тук астролозите идват на помощ. За да ни кажат, припомнят или потвърдят какъв трябва да е партньорът ни, за да се чувстваме добре във връзката ни.

Овен

Овенът е абсолютен лидер и е твърде вероятно да бъде такъв и във връзката си. Но всичките грижи, светкавичните действия, постоянното мислене какво трябва да се случи, предотвратяването на проблемите, както и тяхното решение изискват много енергия. На Овена не му е лесно! Затова неговата половинка трябва да го зарежда с нови сили и да го вдъхновява.

Освен това трябва да е също толкова енергична, за да издържи на темпото, защото представителите на тази зодия не обичат някой да ги дърпа назад. И още едно важно качество е нужно – разбирането. Понякога е трудно да разбереш Овен, но ако искаш да си с него, ще ти се налага често.

Телец

Телецът се нуждае от спокоен, не прекалено енергичен партньор. С когото да си говорят дълго на чаша вино, да се радват на красивата природа и изкуството. Тишина, спокойствие, надеждност, доверие, усет към красивото – това са нещата, които ще направят представителите на тази зодия щастливи.

Имайте предвид, че Телецът е перспективен и има нюх (а и късмет). Той си е направил сметката, затова неговата половинка не бива да му се меси във финансовите и бизнес дела! Всъщност не бива да му се меси в каквото и да е, освен, ако той наистина няма нужда от помощ.

Близнаци

Като изключително любознателна зодия, Близнакът има нужда от начетен и общителен партньор. Такъв, който обича да пътува, да пробва нестандартни неща, да създава нови и нови емоции.

Но в същото време от този партньор се изисква и да умее да поддържа стабилност във връзката. Да вдъхва доверие и сигурност и да показва, че цени интересната личност на своя Близнак.

Рак

Чувствата на Рака са изключително дълбоки и силни. Затова, ако бъдат наранени, представителите на тази зодия трудно се съвземат. Понякога това им отнема години! От тази гледна точка е важно тяхната половинка да съумее да пази ранимата им емоционалност.

Ракът има нужда от уравновесен, но и романтичен партньор, който вярва в светостта на чувствата, на семейството и смята изневярата за нещо недопустимо. Който умее да създава уют или най-малкото – умее да му се наслаждава.

Лъв

За царската особа на Лъва е нужна творческа и талантлива натура, която постоянно му вдъхва живот и позитивизъм. И която никога, ама наистина никога, не поставя своя Лъв (или Лъвица) на второ място.

Защото за него е важно да се усеща специален и от своя страна ще отвърне с много романтика и изненади. И освен щедрите похвали, от жизнено значение е да му се пази честолюбието и да не го въвличат в интриги и злонамерени действия.

Дева

На пръв поглед Девите са спокойни и смирени хора. Но трябва да знаете, че те стават истински пожар, ако някой нарани достойнството им. Затова техният партньор трябва да проявява непрестанно уважение към личността и най-вече към дълбоката им аналитичност.

За Девата е важна верността! От тази гледна точка, половинката им не бива да е флиртаджийски тип. Дори обратното. Не трябва и да е фен на скандалите, сцените и говоренето на висок тон.

Везни

Везните постоянно търсят своя баланс. Техният партньор трябва да им бъде страстен любовник, верен приятел и интересен събеседник в едно. Да не си позволява грубост и агресия! Да бъде готов на компромиси и да изслушва, преди да реагира.

Щастието на представителите на тази зодия зависи и от постоянната романтика. Практичността и пренебрежението към проявите на любов може буквално да ги срине психически! Те са естети във всяко едно отношение и техният партньор задължително трябва да се съобразява с това.

Скорпион

Както знаете това е най-страстната зодия. Но тази страст не се ограничава само до леглото. Тя е във всяко едно действие на Скорпиона, във връзката му също. Затова, за да бъде щастлив в нея, той има нужда от динамичен партньор, който силно да обича, силно да ревнува и силно да се бори за любовта!

Скорпионите имат малко по-различна представа за връзката и половинката им трябва да се съобразява с това. Те обичат да бъдат ревнувани (макар рядко да го признават), но не обичат да им се дава повод те да ревнуват. Тогава стават много жлъчни и отмъстителни.

Стрелец

Стрелците са изключително забавна и непринудена зодия. На тях не им трябва много, за да бъдат щастливи, но в същото време има неща, които категорично ще ги отблъснат. И това са злобата, завистта и скъперничеството.

Те имат нужда от великодушен, ведър и оптимистичен партньор. Който да се забавлява с тях, да им се радва и да цени качествата им. Той трябва и да обича пътешествията, да е има желание за живот и да не мрънка постоянно кой и за какво му е виновен.

Козирог

Козирозите не се страхуват от препятствия. Те са борбени, упорити и готови на всичко за любимите си хора. За да са щастливи в любовта, имат нужда от лоялна половинка, на която могат да разчитат.

Те се нуждаят и от спокойствие и уют, от разбиране и приятелство, от човек с морал и ценности. Много важно е техният партньор добре да осъзнава чувството за дълг на своя Козирог! Или с други думи – че за него е важно да осигури определени условия. Затова не бива постоянно да иска още и още неща, защото това в един момент може да изтощи Козирога.

Водолей

Водолеите са интересни и нестандартни личности. Техните партньори трябва да са креативни, мистични, най-добре да се занимават с нетипични професии. Това е нужно, за да се поддържа интереса на тази зодия.

Но най-най-важното е човекът, който споделя живота на Водолея, да бъде негов верен приятел и съмишленик в интересите и идеите! В противен случай, тази връзка няма шанс.

Риби

Рибите са романтични и състрадателни натури. Те никога няма да са щастливи с невеж и груб партньор, който гледа преди всичко себе си. На тях им трябва деликатен, нежен и морален човек, който да не се притеснява да показва чувствата си.

Също така ще е нужно да не се дразни от голямата емоционалност на своята Риба. Дори обратното – той трябва да я обича заради нея! И накрая, но не на последно място, за хармонична връзка с тази зодия се изисква абсолютно споделяне на общочовешките ценности като доброта, съчувствие, желание за подкрепа, вярност, закрила…

източник:www.beU.bg

снимка: Google

No Comments Yet

Leave a Reply