Астро прогноза 2-8 юли от Хули Леонис

Когато разбираме колко е важно да принадлежим…..

Това е последната седмица, в която няма да имаме нито една ретроградност. В края на седмицата е ред на Меркурий отново да се обърне и да ни припомни, че тази година е много специална и няма да бъдем оставени на спокойствие докато не довършим успешно всичко, което сме започнали в миналото и не се справим с личните си блокажи и емоционални проблеми.

Едновременно с това седмицата отново ще изисква от нас да се насочим към хармония както в материален, така и в емоционален план. Сферата на дома и на семейството, сферата на корените и на това, откъде произхождаме, ще е много важна за всеки един от нас и всеки под една или друга форма ще се изправи пред собствените си дълбоки емоции.

 

Овен  – много важни ще са жените в живота на Овните тази седмица. Това могат да са както роднини, така и хора, с които работите. Именно жените ще ви карат да се променяте, ще ви дават тон в живота и ще ви карат да се адаптирате към промените, които те ще предизвикат. Няма да има място за несъгласие или протест – с много неща ще трябва да се съгласите доброволно.

 

Телец – хубавото време за Телците продължава. Сега е подходящият момент да се потърси, да се намери и да се задържи хармонията в живота, защото ще ви е нужна през следващите месеци. Сега е времето да избирате, затова си позволете да сте претенциозни.

 

Близнаци – когато Меркурий се обръща, обикновено Близнаците се чувстват напрегнати, но от друга страна тогава се раждат и едни от най-големите им идеи. Често тези идеи не могат да се реализират в първоначалния им вид, но пък винаги са показват нова посока, която трябва да се следва, както и една нова нужда, която отдавна е била потискана. Затова насладете се на промените, които ви предстоят.

 

Рак – много хубава седмица за представителите на знака Рак, особено що се отнася до дома и до семейството. Сега е моментът да подредите всичко, защото в края на седмицата Меркурий ще се обърне във вашия знак и ще ви даде редица предизвикателства. Най-важното тази седмица е да бъдете себе си и да бъдете силна емоционална опора за хората около вас.

 

Лъв – това е една чудесна седмица, в която може да се откъснете от всичко, което ви заобикаля и да заредите батериите си на едно ново място. Или останете сами със себе си, там където живеете или се отдайте на пътуване. Всяка една от двете опции ще ви помогне много да промените енергията около себе си и да я накарате да се движи по един нов начин.

 

Дева – другият знак, който винаги много остро усеща промяната на движение на Меркурий. Ако имате някакви конкретни планове, то опитайте се да ги реализирате до петък. След това енергията на объркването и на забавянето много ще се засили и това може да ви създаде редица главоболия.

astro6
Pinterest

 

Везни – енергията тази седмица може да ви накара да останете сами и да бъдете максимално откровени със себе си какво искате да ви се случи в най-близко бъдеще и как да го постигнете. Ако има пречки от ежедневен характер при вас, то е много важно да помислите как да се спасите от тях, да направите план и постепенно да го реализирате.

 

Скорпион – много положителна седмица за Скорпионите, в която те ще разберат колко са важни за близките си. Ще получат положителната оценка, от която имат нужда и това ще ги накара да се чувстват максимално добре. Сега е време за заслужена похвала.

 

Стрелец – през тази седмица ще се тестват както търпението, така и емоциите на Стрелците. Сякаш ситуациите ще бъдат много предизвикателни до самия край и точно когато ви се струва, че всичко е загубено, нещата ще се случват във ваша полза. Седмицата е чудесна да се замислите къде самите вие грешите и дали сте способни да се промените и да не допускате старите грешки.

 

Козирог – много голяма мъдрост ще трябва да проявят Козирозите през тази седмица. Може да им се налага да действат по точно обратния начин, от този който им се иска и всичко това ще бъде с идеята да се запази добрия тон във взаимоотношенията и в семейството. Малко повече търпение и толерантност няма да бъдат излишни.

 

Водолей – основните дразнители тази седмица в живота на Водолеите ще бъдат хората, с които живеят. Това може да е както семейството, така и съквартиранти. Представителите на този знак ще са изправени пред ситуации, в които ще им се иска да действат, но едновременно с това няма да имат тази възможност. С прекалено напрежение няма как да промените ситуацията, понякога е важно просто да изчакате.

 

Риби – прекрасно време за Рибите да подредят емоциите си и да се успокоят. Ако има някакви дразнители във външната среда, то зависи само от вас да ги премахнете и да направите живота си такъв, какъвто искате да бъде. Сега е време да положите усилия и да постигнете така желаната от вас емоционална хармония.

 

 

 

 

 

източник:

снимка:

No Comments Yet

Leave a Reply