Астро прогноза за периода 9-15 юни от Хули Леонис

Когато интуицията е по-важна от логиката….

Който успя – подреди и направи това, което трябваше. Сега навлизаме в една много интересна седмица. За тези, който са забравили, ние имаме ретрограден Сатурн от началото на месец Март, а той ще се обърне чак в края на Юли. Сатурн е последната лична планета, затова неговото влияние не е така осезателно както това на Меркурий, Марс и Венера.

 

Защо казвам всичко това? Защото картината става още по пъстра тази седмица с обръщането на цели две планети, които стават ретроградни. Това са Меркурий и Нептун. Ако Меркурий дава объркване, забавяне, нужда от търпение и много голямо изпипване на всички, то уроците, които ще ни дава Нептун в продължение на пет месеца, ще са свързани с духовния ни свят и нуждата от вътрешен мир. Ретроградният период на Нептун е чудесно време да потърсим хармония със самите себе си и със собствените ни емоции. Удачен момент е за започване на духовна програма, йога, т.н.

 

Освен това в края на седмицата имаме пълнолуние в знаците Близнаци и Стрелец. Това е чудесен момент за приключване, както и за едно ново формулиране както на дългосрочните, така и на краткосрочните приоритети.

 

Определено тази седмица ще е много интересна като емоции и като преживявания. Нека сега да проследим как се отразява енергията на всеки един от знаците.

 

Овен  – голямо успокояване ще има при Овните тази седмица. Напрежението от изминалите седмици сега ще започне да изчезва и ще се появят много добри възможности за хубаво прекарване с близки хора на интересни дестинации. Време е малко да си починете.

 

Телец – активността тази седмица е дадена на Телците. Много важни решения ви предстоят както в личен, така и в професионален план. Самите събития около вас предполагат промяна, а това е състоянието, което най-малко ви харесва. Промяната няма да е пожелателна, а ще е задължителна, затова се подгответе.

 

Близнаци – независимо, че управителят на знака стана ретрограден, то това не пречи на динамизма в живота на Близнаците. Точно сега може да има много задължения от нов тип при представителите на този знак. Много е важно да се намира и време за почивка, защото в противен случай ще се получава дежурното прекалено нервно напрежение, което може да води до сериозни забавяния, дължащи се на здравословни проблеми.

 

Рак – Раците могат да правят едни планове, а живота да ги накара да ги променят в последния момент. Изчакайте края на седмицата за да видите как ще се промени ситуацията около вас. Може би е добре да знаете, че всеки един план тази седмица е предпоследен.

 

Лъв – важна седмица по отношение на близките до сърцето ви хора и най-вече приятелите. Стари планове, стари ситуации, стари преживявания отново ще излязат на преден план, а само от вас зависи всичко да се случи по най-добрия начин. Това ще е седмица, в която ще ви се наложи да служите на другите хора.

 

Дева – много търпение ще трябва да проявяват Девите точно сега и то най-вече по отношение на контакта с другите хора. Едни хора ще ви се струват обърквани, други безотговорни, трети въздухари. Независимо от всичко ще ви се налага да общувате с тях, да правите общи планове и да съжителствате. Не изпускайте нервите си, защото един конфликт сега ще се обърне срещу вас.

zodiac with astrological symbols and crystal ball with light
Pinterest

 

Везни – сега е време за активно и успешно действие. Седмицата е много подходяща да покажете на другите на какво сте способни. Положителната оценка няма да дойде сама при вас, а ще ви се наложи активно да а се борите за нея и да се самодоказвате. Затова направете го – сега е времето.

 

Скорпион – една специална седмица за Скорпионите, в която акцент ще имат парите. Това ще са общите пари – тези на семейството, от имоти, т.н. Може би ще ви се наложи да преговаряте за общи имоти и за общи пари с цел да защитите максимално личните си интереси. Особено напрегната може да е ситуацията по отношение на връзката с братя и сестри.

 

Стрелец – чудесно време за Стрелците да бъдат дипломатични, да потърсят помощ в лицето на партньорите, на близките. Не е период, в който е добре да се справяте сами. За самите вас ще е много ценно да знаете, че имате на кого да разчитате и имате подкрепа в трудните моменти. Ако няма такъв човек сега до вас, то потърсете го.

 

Козирог – хубавото за вас тази седмица е, че емоциите ще са много позитивни. Контактът с близките ви хора ще ви радва и ще ви зарежда позитивно. Трудното е, че има да можете много лесно да изразявате мнението си и това, което наистина искате да кажете или да споделите. Или обстоятелствата няма да са подходящи или няма да ви бъде дадена думата.

 

Водолей – една много добра седмица за формиране на планове, но не и за тяхното изпълнение. Важното е да разберете за себе си какво искате да постигнете в кратък срок и да положите усилия да го направите. Събитията в живота ви сега ще ви подскажат.

 

Риби – много стари емоционални преживявания ще се върнат в живота на Рибите. Това случване ще започне от тази седмица. Пригответе се да се сблъскате със стари партньори, със стари емоционални ситуации, които ще изискват от вас успешно боравене с емоционалния ви свят. Ще разберете сами за себе си до каква степен сте променили емоционално.

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимки: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply