Астрологична прогноза за седмицата 09.01-15.01.2017г.

Предстои едно от най-важните астрологични събития за настоящия месец- Пълнолунието на 11 и 12 януари и едно от най- значимите като отражение Пълнолуние за 2017 година.

Причината за това е, че самото Пълнолуние обхваща т.нар.- кардинални знаци и включва мажорни аспекти, които много приличат на „четвъртито колело”, което ще се завърти и ще ни придвижи  в обновена, трансформирана среда на съществуване. Асоциативно на завъртане на „четвъртито колело”- не може да се случи без сътресения, но това не означава, че няма да бъде полезно, съпътствано от достатъчно мощна енергия и генерирана  във времето сила, способна да ни измъкне от ситуации, които вече са изчерпани. В дните на Пълнолунието ние може да наберем скорост, която после трудно да бъде спряна и овладяна поне до април 2017г. За това е от съществено значение как ще подходим…Разбира се, тенденцията ще обхване индивидуално всеки и по различен начин, според личната му амбиция и перспективи и колкото са по-значими, високи поставените цели, толкова ще са по-съществени преобразуванията. Колкото човек е бил по-инициативен през изминалите седмици, че и месеци, толкова повече ще му се дава шанс сам да насочва тенденциите, да постигне желаните резултати.

Както повечето от вас знаят- Пълнолунието винаги се свързва с пик от информация и развръзки на вече поета посока. Подобно на изкачването на връх с много усилия, сега можете да се порадвате на пейзажа и на постигнатите успехи, а в друг случай- поне  да се огледате, да видите ясно и в далечина- къде сте попаднали.

Посланието на звездите ще бъде подсилено от Меркурий, който от началото на седмицата ще започне да се движи директно, не е изключено през първите дни на седмицата то да бъде съпътствано с усещането за „събуждане”, вид озарение. Някой ще се зачудят „какви са ги свършили”, други ще се „върнат” към идеи и възможности породили се в началото на декември, ще възобновят преговори, ще рестартират проекти, трети ще се заемат бързо с текущи и натрупани стари ангажименти и въпроси за разрешаване, които тръгват да се разплитат и в пълна степен ще се оттласнат от „нулева точка” в края на месеца, предимно след 28 януари.

През настоящия период проявяваме забележителна воля, склонни сме да преследваме намеренията си до краен предел, тълкуванието е валидно за всички, но подчертано за онези, които се отчитат като лидери, власт-имащи и на различни нива- „шеф” у дома, на работното място, управници в официални и държавни, международни структури. Вид авторитети променят своята линия на поведение- под натиск или защото са „узрели” за превключващ момент и указват влияние, повличат след себе си и останалите…

В такъв процес мнозина ще поемат големи рискове, ще предизвикват опасна и/или екстремна обстановка за хората около тях, готови да приемат и последиците.

Ако вие сте от лицата, искащи да съхранят спокойствието си, тогава е препоръчително да откриете тих пристан, да не позволявате да ви въвличат в „бури”, поне до колкото обстоятелствата позволяват…

М-дааа, природата също ще реагира, предстои да видим!

Любовта е като блян, оазис или мираж и все по-встрани от други водещи теми.

Парите също може да изтекат между пръстите ви или просто да потънат, внимавайте, пазете се от грешни ходове, че и измами!

Овен – Пълнолунието от тази седмица е едно от ключовите за вас, за цялата 2017 година. През настоящия период предстоят събития, които могат да променят начина ви на съществуване и да имат дълготрайно отражение за кариерното ви развитие или брачни отношения. Ако желаете трансформации в тези сфери на живота ви- сега е моментът да насочвате тенденциите, да им влияете в пълна степен. Всъщност повечето от вас действително ще проявят забележителна смелост, инициативност, находчивост- поради нараснали амбиции или външни провокации, изменящи се обстоятелства, за някой- спонтанно възникнали възможности, които ви подтикват да сте дейни, да вземате ключови решения.

Като минимум- получавате  пълнота от знание за бъдещи перспективи на горе-споменатите въпроси, можете да „оберете плодовете” на минали ваши действия, поне да разберете до какво са довели, все едно сте достигнали своеобразен „таван” на развръзки и не само.

До 13 януари имате оптимален шанс да „разплетете” казуси отнасящи се до юридически дела, сключване на договори, пътувания, въпроси свързани с хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, да се възползвате от идеи, теми- оформили се в началото на декември, нещо „старо” може да ви бъде припомнено, да се възвърне към вас, за да го приключите и да се справите, ако преди това е било невъзможно.

Любовта- тя е някак нереална- буквално или защото изпитвате много сили, неспецифични емоции…Може да сте сбъднали тайно желание, мечта, а може и да се потопите в подобни копнежи, при условие, че изпитвате неудовлетворение. Ако сте сами- можете да започнете връзка с човек, който е твърде различен от вас, трябва да не афиширате отношенията си.

Ако сте обвързани- това прилича на айсберг, при който само една малка част е видима  и нека аспектациите на звездите ви помогнат се сближите с вашия партньор, да се преоткриете, а не обратното.

В понеделник и вторник информационният поток е много усилен, интересни, полезни, „осветяващи” новини и разговори. В сряда и четвъртък дребни действия имат широко отражение, не са изключени малки или големи „земетресения” под краката ви. В петък и събота звездите са на ваша страна, притежавате доза късмет, а в неделя „почивате” активно.

Телец – Близкото ви обкръжение сега ви указва подчертано силно въздействие. Под влияние на енергични личности- тяхна подкрепа, инициативност, настойчивост, вие можете да извършите преобразувания в кариерното си развитие, обществено положение-общо. Някой от ваши приятели, колеги- ще играят ролята на „мост” към собствените ви успехи. Но не всички ще са толкова доброжелателни, като минимум- ескалира и вид конкуренция, в която трябва да се доказвате и/или да преборите.

Положението ви в колектив сега се променя, моментът е подходящ да утвърдите авторитета си, да разширите контактите си със съответните ползи. Ако сте сами- можете да срещнете любовта, да припознаете сродна душа в лицето на човек, който познавате отдавна.

Някой обсебва съзнанието ви, може да ви „изстреля” в друга реалност. Пазете се от преувеличения, само-внушения, понякога –манипулации, за да не се приземите от високо през втората част на януари или февруари.

Ежедневието ви продължава да е много динамично, може да ви дава допълнителни шансове, предимно във финансов аспект, да кажем- да довършите или приключите въпроси възникнали в началото на декември и/или развръзки на подобни теми. Най-показателни са понеделник и вторник, като и за материалното ви благосъстояние-генерално. Ако имате стари дългове- буквално и/или в преносен смисъл, те ще напомнят за себе си през тези дни.

Подходящо време да се докажете на работното място и да извлечете ползи от това, да получите адекватна оценка или възнаграждение.

В сряда и четвъртък сме под влияние на Пълнолунието- то може да заздрави някой отношения, но също- да прекратите онези, които вече са изчерпани. Късате или преподписвате договори, пик от информация- осветяваща партньорството ви, положение сред околните, на кого можете да разчитате, съответно-не… В петък и събота може да имате нужна от почивка, склонни сте на равносметки, дълбоки вътрешни прозрения. Подкрепа от семейството или най-силно въздействате на този сектор. В неделя- притежавате доза късмет и нещо, някой може да порадва сърцето ви.

Близнаци – През настоящата седмица вие имате шанс да сбъднете своя съкровена мечта или да усетите, че изобщо не сте на „място”- под влияние на минали грешни ходове или илюзии. Все пак можете да разчитате на опека от страна на звездите, да използвате доза „магия”, харизма изобретателност, да промените нещо в линията си на поведение или дори външен вид, а това да изиграе положителна роля върху бъдещите ви планове, начин, по който ви възприемат другите.

Всъщност, периодът е много удобен да си направите изводи, анализи и действително да извършите вид обновление на имиджа ви, като си „сверите часовника”…

Меркурий, вашият покровител вече е директен и ще ви даде възможност да разплетете сложни казуси, предимно от началото на декември, отнасящи се до партньорските ви връзки-лични и делови, обществено положение, популярност. През това време се оформят алтернативи, може да се възползвате от тях или да ги пренебрегнете-въпрос на избор. Но трябва да помните, че пътят ви към  стабилност задължително преминава през вид съдружие и това послание е императивно почти до края на 2017 година…В понеделник и вторник „топката е във вашето поле”, тези дни са показателни за отношенията ви и то в по-далечна перспектива, обръщайте внимание на „сигналите” и вземайте своевременни мерки. Не са изключени разяснителни разговори…

Пълнолунието в сряда и четвъртък засяга основно финансовото ви благосъстояние. Приходи или разходи- вижте кое преобладава, това е точен лакмус за минали действия- дали са били правилни или не, също-бъдещи перспективи, поне до април 2017 година. Чисто материални въпроси рефлектират върху сърдечните ви дела, защото ви се налага да инвестирате в тях или евентуални спорове за пари, могат да охладят страстите…До 20 януари все още можете да насочвате в значима степен и да наклоните везните към печалби, а не обратното. В петък и събота информационният поток е усилен и „осветяващ”, може да извлечете ползи от чутото. В неделя имате нужда от почивка.

Рак – Вие сте един от кардиналните знаци, който пряко е засегнат от Пълнолунието на 12 и 13 януари. Сега може да проявите значима решителност и да „завъртите колелото на Съдбата”, вероятно не без известни сътресения, като поемете рискове или под натиск на външни обстоятелства, все едно е дошло времето да разчупите статуквото.

Добрата новина е, че ще притежавате достатъчно сили и енергия, за да контролирате собствения си „житейски кораб”, ако не всичко е по-план и се развива според очакванията ви, а вие се чувствате притиснати да отговорите на предизвикателствата, тогава ще трябва да отговорите на посланията на звездите за вид обновление в начина ви на съществуване и да, възможности, нови шансове и алтернативи също ще се появяват, стига да ги търсите. При някой- те са като далечна звездичка, блещукаща като надежда- за разширяване на хоризонтите пред вас чрез сключване на договори, помощ от страна на хора стоящи далеч от вас, включително и далечни роднини, вълнуващи пътувания, уреждане на наследствени и/или юридически казуси…М-даа, чрез всичко подкрепящо и горе-споменато, вие можете да сбъднете съкровена мечта да се възползвате от „милост-Божия”…Анализирайте, ще имате достатъчно подсказки- какво ви помага, препятства, особено в понеделник и вторник.

До петък можете успешно да разплетете казуси отнасящи се до професионалната ви реализация, да намерите изход за теми възникнали в началото на декември. Четвъртък и петък може да са превратни, като минимум-осветяващи партньорските ви отношения, а при някой- генерално социалния статус. В събота и неделя са възможни извънредни разходи, но не е изключено и да получите заслужена награда, разплата.

Лъв – Пълнолунието през тази седмица води до пик от събития или информация осветяващи вашата професионална реализация- на какво можете да разчитате, кое препятства плановете ви. В подобен процес не са изключени важни известия, преговори, изненади, които могат да обновят ритъма в ежедневието ви, ангажиментите ви- като промените задълженията си на работното място, повишите доходите си…Ако това не се случи, може да ескалира силен натиск да прекратите договори-писмени и устни.

Препоръчително е и да сте по-внимателни към здравето си!

През тази седмица по-остро стоят теми свързани „чужди ресурси”- до колко разчитате на подкрепата на околните. Някой от вас ще получат вълшебен подарък, ще спечелят нещо по неочакван начин, но ако мечтите ви са нереални- ще ви струват скъпо сега-буквално или в преносен смисъл.

Ако имате романтична връзка- ще изпитате много страст и необикновени преживявания.

Петък и събота са „вашите дни”, най-силно влияете на потока от събития през тях, привличате погледи, с по-голяма лекота преобръщате нещата във ваша полза, в неделя- не са изключени повишени разходи, разисквания за парични потоци.

 

Дева – Вашият Меркурий вече се движи директно и през тази седмица ще ви надари със силен импулс да разплетете казуси възникнали в началото на декември.

Те приоритетно може да са свързани с вашия дом, семейство, а все по-силно да акцентират върху сърдечните ви връзки-партньори или пораснали деца, ако имате такива. Те се превръщат в силна фокусна точка, която влияе на бъдещите ви планове и пряко- на финансовото ви състояние. Оптимален вариант е, че инвестирате в общото ви бъдеще и/или това на любими хора, а в не толкова подкрепящ случай- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви носи ползи, съответно-повече щети. Вероятно тези теми ще ескалират, ще можете да ги видите в по-ярки краски и очертания, особено  в дните на Пълнолунието – 12 и 13 януари. Според оценките, които направите, решенията, които вземете, тези дни могат да се окажат превратни за отношенията  ви. Може да поемете големи рискове, да заложите всичко на собствените ви желания или да се натъкнете на забележителна воля, вид трансформации около близките ви, рефлектиращи и върху вас самите. Каквото и да е, случващото се е много полезно и ви дава шанс да „сверите часовника си” с този на другите и с реалността. В подобен процес, някой от вас ще се запитат: „до къде съм стигнал, къде съм попаднал”, а това ще се отрази и на линията на поведение…

В понеделник и вторник дребни действия имат широко отражение върху социалния ви статус- кариерно развитие, брак или поне дните са показателни на такава тема. В сряда и четвъртък- голяма динамика, изненади. Пазете се от необмислени харчове, загуби. В петък и събота имате нужда от почивка и усамотение, а в неделя-възвръщате лидерски или по-активни позиции.

Везни – Вие сте един от кардиналните зодиакални знаци, който най-силно е засегнат от Пълнолунието на 12 и 13 януари. „Колелото на Съдбата” може да се завърти и да засегне ключови въпроси като- дом, семейство, брак, кариерно развитие. Вероятно в близката среда или минало има достатъчно натрупана енергия и напрежение, които са способни да ви „избутат” напред в обновена обстановка, може би с леки или големи сътресения, но задължително полезни, все едно се наместват пластовете под краката ви и то във ваша полза, все пак сега вие сте закриляни от планетата на щастието-Юпитер и тя винаги ще играе във ваша полза, така че дори и да има зло, то ще се оказва за добро.

До края на януари се намирате в много силен период да водите преговори, разяснителни разговори, да провеждате срещи, да сключвате договори, да завързвате нови връзки- вероятно те ще се окажат после доста надеждни и „не случайни”.

Вашата покровителка Венера е в Риби и в плен на Нептун, подобно на нея  и вие може да се окажете под властта на силни и неумерени емоционални преживявания, мечти за професионалната ви реализация, но не само. Някой везни може да се почувстват обсебени от колега или друг човек от обкръжението им.  В друг случай- това са представи за работните ви ангажименти и през тази седмица те могат да се осъществят, а може да се окаже, че са само илюзия. Ако разочарованията преобладават, вземете своевременни мерки, ще има на кого да разчитате…Иначе- заплетените казуси в ежедневието ще се усложнят през втората част на януари.

В понеделник и вторник стари приятели и/или обстоятелства напомнят за себе си, миналото ви застига, получавате интересни новини. В сряда и четвъртък- дребни действия имат широко, превратно отношение, канализирайте ги! В петък и събота- има на кого да разчитате, а в неделя- едва ли ще се движите според предварителни планове и очаквания.

Скорпион – Пълнолунието на 12 и 13 януари засяга вашите връзки- лични и делови, договорни отношения-писмени, устни…Вероятно ще проведете доста интересни разговори ,ще получите „осветяващи” или превратни новини, ще проведете подобни преговори и срещи, а някой от тях ще оставят трайна диря в сърцето ви или пък коренно, осезаемо ще се отразят на ритъма в ежедневието ви.

Знанието винаги е сила, дори и не винаги чутото да е по вкуса ви, все пак и по този начин вие ще получите оптимално знание- за евентуални препятствия по пътя ви, но също и шансове, вид алтернативи ,често и извън близкото ви обкръжение, полезрение…

И така, до петък можете също да разрешите финансов въпрос възникнал в началото на декември ,поне му влияете повече, дори и с обходни пътища, обновена линия на поведение.

В любовта- в плен сте на силни романтични чувства, които ви е трудно да контролирате. Не е изключено да залитате в крайности- от прекрасни преживявания до само-заблуди, преувеличения и изкривяване на реалността. Дано да е първият случай, който ще ви потопи във вълшебни мигове, а ако не е така, тогава вид измама ще изплува в по-отчетливи очертания и съответни равносметки през втората част на януари.

В понеделник и вторник ескалират допълнителни и/или принудителни разходи. В сряда и четвъртък-новини, изненади. В петък и събота привличате погледи, дайте най-доброто от себе си. Дните са показателни за имиджа ви. В неделя няма да ви липсва приятна компания.

Стрелец – Пълнолунието от 12 и 13 януари засяга материалното ви положение, сигурност-общо. Не е изключено да се появят обстоятелства, които да ви дестабилизират, поне да са показателни за по-далечни перспективи. Ако всичко е наред, може да разчитате на подобни перспективи през идните месеци и полугодие. Ако са на лице дестабилизиращи фактори- сега е моментът да насочвате в една по-позитивна посока, стремите се своевременно да отстраните евентуални негативи.

През януари сте в прекрасна позиция, когато можете да утвърдите авторитета си, да разширите влиянието си- чрез нови и по-високи позиции, чрез познанства, подкрепа от влиятелни фигури, приятели и т.н.

Подкрепа няма да ви липсва, препоръчително е да използвате тази енергия за осъществяването на дългосрочни проекти, цели…

До петък у вас може да се породи стара идея или шанс, който се е проявил в началото на декември, това е валидно приоритетно за родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен. Дава ви се възможност да поправите евентуални грешки, да попълните пропуски, нещо като- „втори опит”, в избраното от вас направление. Като минимум- да преговаряте и да наложите мнението си. Вижданията ви и линията ви на поведение в този процес търпят корекция като прозрение или „събуждане”.

Домът и семейството ви са също фокусна точка по различни поводи- някой обсебва вниманието ви, вероятно има причина за това. Моментът е подходящ също да въздействате в тази сфера от живота ви и да хармонизирате отношенията си, да извършите ремонти или преобразувания, които да освежат атмосферата.

Понеделник и вторник са важни за партньорските ви връзки, могат да се възродят стари теми. В сряда и четвъртък- пазете се от прекалени рискове и загуби. В петък и събота- ентусиазмът постепенно ви обзема, а в неделя привличате погледи.

Козирог – Пълнолунието през тази седмица пряко ви засяга и ви дава пълнота от знание относно партньорските ви отношения, брак, обществено положение, кариера. Предстои пик от показателни събития, новини, осветяващи горе-посочените въпроси.

По време на Пълнолуние – вие можете да оберете плодовете на минали действия, зададени тенденции, вероятно не без сътресения, които да разредят напрежението-образно казано, но при всички случаи ще ви се даде шанс- вие да „държите кормилото” на собствения ви житейски кораб. Под въздействие на подобни силни преживявания, желания, ескалиращи амбиции- повечето от вас ще проявят завидна смелост, твърдост, ще преследват намеренията си до краен предел, ще измислят доста интересни, изобретателни начини да постигнат своето и действително- можете да успеете, дори и да е на съответна цена и не без жертви.

Информационният поток е много усилен, чувате неща, които оставят траен отпечатък в съзнанието ви. Времето е особено подходящо да водите преговори, да се възползвате от дар словото си, с което явно си служите доста умело на този етап.

В понеделник и вторник ежедневието е напрегнато, но резултатно. Едва ли ще се движите по предварителен график, но поне ще идентифицирате препятствията по пътя ви. В сряда и четвъртък- дребни действия имат широко, превратно отражение. В петък и събота ви занимават финансови въпроси, получавате подкрепа, а в неделя правите крачка напред и към собствените ви желания.

Водолей – Пълнолунието от 12 и 13 януари може да ви подейства подобно на стрелочник, който ви прехвърля на други релси на развитие, все едно пейзажите и бъдещите перспективи пред вас се променят. Тенденциите отдавна са се канализирали, като минимум през изминалия месец, може и повече, но сега в по-ясни и настойчиви краски разбирате, какво се налага да оставите зад гърба си, дори и това да е само линия на поведение, а с какво- можете, трябва да продължите напред.

В подобен процес информационният поток ще бъде много усилен, не са изключени изненади, но и внезапни възможности ,от които да се възползвате. Мнозина ще попаднат на своеобразен житейски кръстопът, ще водят разяснителни разговори, ще трябва да преговарят, да вземат решения, особено в четвъртък и петък, когато нещо скрито може да стане явно, получавате пълнота от знание.

В понеделник и вторник- стари приятели или хора от миналото, чувства-обсебват съзнанието ви или напомнят за себе си. Петък и събота са важни за партньорските ви връзки, насочвайте ги в по-подходяща за вас посока, а в неделя чисто финансови приоритети са лайтмотив, пазете се от необмислени харчове или подобни теми да не застават между вас и любими хора.

Риби – Пълнолунието от 12 и 13 януари засяга положението ви в колектив- приятели, колеги, също- сърдечните ви връзки- партньори или пораснали деца, ако имате такива. Околните ви влияят подчертано силно и могат да превъртят начина ви на съществуване в съвсем различно положение- защото се променя имиджа ви, заемате нова длъжност, сменяте средата си на съществуване, късате някой връзки за сметка на нови и т.н.

Каквото и да е, припомням, че до октомври 2017 година, успехите ви се контролират от одобрението и подкрепата на „другите”, а сега и до 20 януари- това твърдение е подчертано валидно.

Марс е добре аспектиран от вашия зодиакален знак, подтиква ви да действате, надарява ви с воля и кураж…Изберете си подходяща цел, ако я постигнете, положителното й отражение ще се закодира трайно. До колко действията ви са ефективни, „стрелите ви правилно насочени”- по различни поводи разбирате точно през настоящия период, чрез подкрепата и одобрението, което получавате, чрез финансовата ви стабилност или дестабилизация- тези сфери са като скачени съдове към настоящия момент.

Получавате и шанс да осъществите идея или предложение възникнали в началото на декември, в друг случай това са казуси, които вървят към съответни развръзки.

В понеделник и вторник миналото ви застига и/или напомня за себе си, не са изключени разяснителни разговори с по-възрастни или важни за вас личности. Семейството ви указва подчертано въздействие. В сряда и четвъртък се пазете от загуби, в петък и събота ежедневието е натоварено ,динамично , но продуктивно, в неделя е подходящо да скрепите партньорските си връзки, да изчистите недоразумения и т.н.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply