Астрологична прогноза за периода 5-11 януари

Тази седмица се изисква от всички нас да сме практични и последователни и да правим всичко с идея. Пилеенето на енергия е най-голямата грешка, която можем да допуснем сега.

Как ще се отрази всичко това на всяка една от зодиите:

 

Овен– през тази седмица се осланяйте на шестото си чувство. Това ще ви помогне да се справите справите с обстоятелствата в професионален, в материален и в личен план. Действията ви сега ще определят събитията в живота ви в бъдеще! Около средата на седмицата не се поддавайте на емоциите си. Добре е да обърнете специално внимание на здравословното си състояние. В края на седмицата по никакъв начин не се поддавайте на манипулативните действия на колега. През почивните дни се насочете към изясняване на въпроси, които се отнасят до членовете на семейството ви. Много от вас ще имат потребност да постигнат пълен синхрон между делничното и личното. Опитайте се да избягвате двойните връзки, особено ако сте трайно обвързани в любовта.

 

Телец– в началото на седмицата трябва да сте готови да се справите с делови и материални предизвикателства. Но не се тревожете прекалено. Всичко зависи само от вас. Около средата на седмицата много от вас ще бъдат привлечени от идеята за подписване на дългосрочен договор в професионалната сфера. Премислете добре плюсовете и минусите на такъв контракт. Към края на седмицата някой от представителите на зодията ще имат желанието да предприемат промяна в живота си. Почивните дни ще преминат под знака на любовта. Копнежа за близост с интимната половинка няма да ви напуска целия уйкенд. Необвързаните Телци пък ще обмислят сериозно обвързване. Възможно е пътуване за удоволствие.

 

Близнаци – в началото на тази седмица ще имате възможност да придобиете значителни ползи в професионално, в материално и в между-личностно отношение. Много от вас ще съумеят да се справят с някои непредвидени трудности и дори да извлечете ползи от тях. Около средата на периода се заемете с личните си документи и с уреждането на административни въпроси. В случай, че не се чувствате добре към края на седмицата, не се колебайте да се посъветвате със специалист. През почивните дни планирайте пътуване. Опитайте да съчетаете полезното с приятното.

 

Рак– през първия ден на седмицата е хубаво да вземете предвид съвета на приятел и като цяло, във ваш интерес е поне в началото на седмицата да имате едно наум. Постарайте се да постигнете напредък в професионалната сфера. През втората половина на седмицата обстоятелствата ще се нареждат благоприятно за вас както в професионално, така и в материално и лично отношение. Към края на седмицата поемете инициативата и не оставяйте нищо на случайността. Не е изключено част от вас да обмислят сериозна промяна, която ще бъде свързана и с преместването ви от едно населено място в друго. През почивните дни проявете съобразителност и гъвкавост по отношение на член на семейството. Не се преуморявайте с ангажименти от личен или битов характер.

 

Лъв – началото на седмицата може да изглежда непоносимо. И работата не е в някое конкретно събитие, а крайно нестабилното ви емоционално състояние. Имате чувството, че всички са в заговор срещу вас. Проблеми могат да възникнат при решението на текущи професионални предизвикателства. Средата на седмицата е време за социални контакти. Очакват ви интересни запознанства и срещи с необикновени хора. Романтични отношения, започнати през този период едва ли ще бъдат дълготрайни, но ще оставят приятни спомени. Представителите на зодията ще влязат в края на седмицата с приповдигнат дух, което значи, че ще имате много поводи за радост.

 

Дева– започнете седмицата с продуктивна работа, но бъдете внимателни в подхода си към делата – не е необходимо да се поемат излишни рискове. Вашият успех ще изненада мнозина. Възможно е у някой да породите завист. Вашият социален кръг се разширява много бързо.

Средата на седмицата е добро време да привлечете на своя страна благоразположението на влиятелни хора, да се обсъждат въпроси, свързани със сътрудничество и съвместни дейности.

Края на седмицата е време за нови идеи, включително и тези, които обещават богатство и просперитет. В личните отношения също преобладават положителните тенденции, но сериозни промени към по- добро могат да се очакват само ако поемете инициативата в свои ръце.

През почивните дни се погрижете за запазването на отличната си здравословна форма! Откажете се от свой вреден навик, като преосмислите цялостно режима си на хранене и на почивка. Освободете се от негативната си нагласа и гледайте по-позитивно на живота. Отдайте се на развлечения, за които обикновено не ви остава време.

astro-19-1
www.omtimes.com

Везни– бъдете внимателни, особено през първата половина на седмицата, когато жизнения ви тонус е нисък, а настроението – променливо. Въпреки това, ще постигнете известни успехи до средата на седмицата. През втората половина на седмицата ви очакват някой конфликти, но най- неприятната особеност през този период е, че не можете да се разбирате сам със себе си. Едва след като вникнете в собствените си мисли и чувства ще сте в състояние да продължите напред. В края на седмицата избягвайте финансови сделки обещаващи съмнително високи дивиденти.

През почивните дни не нарушавайте собственото си спокойствие с грижи и проблеми. Обърнете внимание на интимната половинка. Отнесете се отговорно към собственото си здравословно състояние.

 

Скорпион– през тази седмица ще ви се отвори възможност да започнете проект, за който до сега не разполагахте условия за реализация. Постарайте се да изпълнявате в срок задълженията си. Към средата на седмицата ще имате възможност да предотвратите конфликт, или сложите край на стара вражда. През втората половина на седмицата се опитайте да подобрите стила си на живот без това да е свързано с големи разходи. Към края на седмицата в някой от вас ще се загнезди чувството на съмнение към половинката. През почивните дни късметът ще бъде на ваша страна, но е необходимо да се отнасяте с известни резерви към възможностите, които се отварят пред вас. Някой от вас ще трябва да се справят с битови проблеми в дома си.

 

Стрелец – тази седмица определящо значение за вас ще имат контактите. До средата на седмицата не бързайте да подписвате договори (от всякакво естество). Постарайте се да изпълните рутинните си задължения, дори и да ви липсва желание. Около средата на седмицата спокойното темпо на работа ще ви позволи да обърнете внимание на проект, който обмисляте вече дълго време. Постарайте се да подберете надежни партньори. В края на седмицата не предприемайте каквито и да било промени в живота си. През почивните дни се отърсете от тревогите си и се отдайте на пълноценен отдих. По отношение на любовта не се страхувайте от трайно обвързване! Ако ви потърсят за становище по въпроси, които не ви засягат пряко, заемете пасивна позиция!

 

Козирог – в първия ден на седмицата се огледайте за съмишленици между приятели и познати. Ако делата ви се получават е хубаво да изцедите максималното от ситуацията. Удовлетворението е най-сигурния признак, че съумявате да се справяте. Към средата на седмицата на някой от представителите на зодията ще се наложи да планират пътуване по работа. Моментът ще се окаже от огромно значение за тези от вас, които обмислят трайно обвързване в любовта. Към края на седмицата се вслушайте в съветите на приятел. През почивните дни се отпуснете през малкото време, което ще ви остане свободно. Сложете под контрол финансите си, за да се радвате дълго време на стабилност в това направление.

 

Водолей– не бива да очаквате от тази седмица някакви зашеметяващи събития и промени. Дори за някой представители на зодия Водолей седмицата ще се стори скучна. Ситуацията на работното място е стабилна. Вие сте плодотворни в работния процес, колегите ви уважават и позицията на работното ви място е непоклатима. Седмицата е благоприятна и от финансова гледна точка. Планираните постъпления не закъсняват, а разходите не се очаква да бъдат значителни. Възможни са малки проблеми от личен характер през тази седмица.

В началото на седмицата много от вас ще бъдат пред прага да извършат промяна в живота си, която може да е свързана с навлизането на нов член в семейството ви, но също и със създалите се на работното ви място обстоятелства. Около средата на седмицата се пазете да не изпадате в крайности. Физическото ви натоварване трябва да е съобразено с личните ви потребности. В края на седмицата заложете на движението на открито или на спортните занимания. През почивните дни пътувайте и се забавлявайте. Имайте предвид, че здравето ви ще зависи от личната ви нагласа.

 

Риби – седмицата ще започне за вас с рутинните задължения. Периода е подходящ за дейност, от която може да спечелите допълнителни средства. Възползвайте се от възможностите, които съдбата ви предоставя. Към средата на седмицата някой от представителите на зодията ще успеят да преодолеят свои предразсъдъци, дължащи се най-вероятно на липсата на достатъчно информация или опит. Към края на седмицата много от вас могат да очакват приятни новини. През почивните дни е важно да възстановите загубената от вас енергия през изминалите работни дни. Постарайте да съсредоточите изцяло вниманието си върху важните за вас неща. Хубаво би било да отделите и достатъчно време за пълноценен отдих.

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки:Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply