Астрологична прогноза за периода 29.12 – 04.01.

Една седмица, в която края и началото се пресичат. Седмица в която обикновено се отдаваме на равносметка за отминалото и бележим началото на ново начало. С какво обаче звездите ще бележат тази седмица?

Овен –  като цяло не много добра седмица вас. Независимо какви усилия полагате все има нещо, което недостига, за да постигнете желания резултат. На работното място са възможни спорове и кавги с колеги и ръководство. Склонни сте да харчите пари не за неща, които са ви необходими. Само от гледна точка на личните отношения седмицата ще бъде доста добре – ще се разбирате добре с приятели и роднини, а също така и с любимия човек. Само на самотния Овен няма да му върви – все се влюбват в хора, които не споделят чувствата им.

В началото на седмицата внесете разнообразие в ежедневието си, тъй като рутината ще оказва доста негативен ефект върху вас. Около средата на седмицата оставете събитията да се развиват сами, важно е да се съсредоточите върху главното в живота. В края на седмицата не изпускайте контрола от ръцете си на работното място. През почивните дни се отдайте на любими занимания и развлечения. Ще успеете да осъществите интересни запознанства. Не е изключено някой от тях да изиграе важна роля в живота ви.

 

 

Телец – още от първия ден на новата седмица трябва внимателно да планирате, до най-малките подробности, начина си на действие. Това ще ви помогне да се справите както в работата, така и в личните отношения. Към средата на седмицата се пазете да не допуснете грешка, която може да ви донесе много негативи. Имайте предвид, че не винаги стремежите ви в деловата област ще са изпълними, така че бъдете готови да проявите гъвкавост. Към края на седмицата не насилвайте някои събития от личен характер. През почивните дни разнообразете заниманията, на които се отдавате в свободното си време. Отделете повече внимание на семейството. Оставете миналото зад гърба си и отворете нова страница в живота си. Преодолейте съмненията. Надеждата ще бъде най-верният ви приятел, така че не я пренебрегвайте!

 

Близнаци – седмицата ще бъде успешна за вас, ако се доверите на инстинкта си. Не забравяйте, че късмета идва при смелите. В началото на седмицата се концентрирайте върху приоритетите си, както в личен, така и в делови план. През втората половина на седмицата ще започнете да берете плодовете на труда си. Затвърждаване на позициите в работата, а за някой представители на зодията и израстване, което ще бъде отразено и в материален и финансов характер. Към края на седмицата е възможно леко отпускане, което няма да се отрази негативно. През почивните дни вземете под внимание съвета на приятел. Не отлагайте отдавна планирана среща. Обърнете внимание на интимната си половинка. Посветете поне част от времето си един на друг.

 

Рак – в началото на новата седмица е нужно да си осигурите спокойствие на работното място. Избягвайте конфликти и пререкания. Избягвайте импулсивни решения, а напротив, обмисляйте внимателно действията и думите си. Към средата на седмицата момента не е подходящ за промените, които вече сте планирали. Обстоятелствата са срещу вас и е хубаво да изчакате. Към края на седмицата е възможно разминаване на желанията и очакванията с интимната половинка. През почивните дни не отлагайте за последния момент някои наложителни покупки. Укрепете защитните сили на организма си, особено ако в последно време имате известни оплаквания.

 

Лъв – още от първите дни на новата седмица вниманието ви е ангажирано в подобряване на финансовото ви състояние. Ентусиазирани сте, и шансовете ви за успех са на ваша страна. Все пак, сложете под контрол разходите си до към средата на седмицата, за да не се окажете в неприятна ситуация. Към края на седмицата ще получите желаните финансови стимули, но имайте предвид, че трябва да ги израсходвате разумно. Не бъдете лекомислен и лековерен. През почивните дни намерете баланс в отношенията си с най-близките ви хора. Изразете готовност и желание да направите лична промяна и чак тогава може да очаквате конкретни резултати във взаимоотношенията си.

 

Дева – в началото на новата седмица се заемете с рутинните ангажименти и дела, които не търпят отлагане. За някой от вас ще предстои пътуване, което трябва внимателно да планирате. Към средата на периода избягвайте грубия тон на работното си място, защото това ще ви попречи да се справите успешно с текущите си задължения. През втората половина на седмицата се доверете на инстинктите си и ще бъдете приятно изненадани от постигнатите крайни резултати. Към края на седмицата обърнете внимание на административната дейност – документация и кореспонденция. През почивните дни в личен план ви предстоят приятни изживявания. Избягвайте да давате пари назаем. Отделете време за развлечения и за отдих!

astro-28
whispy.com

Везни – през тази седмица на преден план ще излязат личните взаимоотношения. Главното е да не пренебрегвате фактите. За съжаление, именно за тях забравяте, а се вглеждате в страховете си. В начало на седмицата има опасност да се поддадете на провокация, и ако не овладеете емоциите си може да попаднете в сериозно затруднение. В средата на седмицата може да имате финансови затруднения , сложни отношения с ръководството и бизнес партньори. Налице е също така риск да засегнете човек, който е важен за вас. Уикендът обещава да бъде успешен, интересен или просто приятен. Освен това, за вас се откриват нови възможности за реализация, шанс да реализирате таланта си.

 

Скорпион – седмицата започва успешно за вас от професионална и лична гледна точка. Това е период, когато постигате успех благодарение на безпогрешната си интуиция и усет. Едва ли ще се окажете в задънена улица през тази седмица.

Около средата на седмицата са възможни проблеми. Има риск да станете жертва на манипулация. Възможни са финансови загуби през този период (основно това важи за жените Скорпион). Взаимоотношения с близките ви в този момент също са сложни, често понасяте критики.

В края на седмицата ще бъде по-приятно, дори ако възникнат затруднения, можете да се справите с тях бързо. Добре е на първо време да се заемете с делата си от личен характер – така може да си осигурите стабилност и да превъзмогнете каквито и да било проблеми.

 

 

Стрелец – в началото на новата седмица е нужно да обърнете внимание на член от семейството. Постарайте се да проявите разбиране. Седмицата е подходяща да повишите професионалната си квалификация, или да придобиете нови знания. Имайте предвид, че, ако инвестирате време и пари за себе си, значително ще се повиши вероятността в бъдеще да намерите това, което търсите. Към края на седмицата ще сте отворени към новото, както в дома, така и по отношение на работата. В любовта не очаквайте партньора ви непрекъснато да прави компромиси. Опитайте да го разберете. През почивните дни ще имате възможност да поставите основите на ново приятелство. Отделете време за приятните за вас занимания. Не се преуморявайте.

 

 

Козирог –  работата тази седмица ще бъде много. Ще се наложи да се трудите не само за вас, но и за другите. Избягвайте всякакви интриги и сплетни. Ще си навредите изключително много. Възможни са уреждане на стари дългове през тази седмица. Личните дела остават на заден план през седмицата. Романтични запознанства и флиртове не се предвиждат скоро.

В началото на седмицата много от вас ще се наложи да променят плановете си свързани с определено пътуване, тъй като ще се наложи да изпълните някои отговорности от служебен характер. Около средата на седмицата не предприемайте действия, които биха могли да изложат на сериозен риск съществуващата ви интимна връзка! Ако сте трайно обвързани в любовта, избягвайте забежките. В края на седмицата се постарайте да постигнете отличен баланс между работата и личния си живот. Много от вас ще имат достатъчно отговорности и около членове на семейството. През почивните дни не се товарете с чужди проблеми.

 

Водолей – още от първия ден на седмицата трябва да определите професионалните си интереси. Преценете внимателно финансовото си положение. Към средата на седмицата момента е подходящ за повишаване на професионалната квалификация. Избягвайте да взимате страна в чужд спор. Затова пък може да изразите огромния си респект към човек, който ви е помогнал в миналото – не е изключено да стане част от живота ви в бъдеще и да стимулира развитието ви. Към края на седмицата се опитайте да потушите назряващ конфликт. През почивните дни не попадайте в плен на засилената си емоционалност. Прегледайте изключително внимателно личната си документация и кореспонденция. Организирайте как да изпълните предстоящите задачи в началото на новата седмица.

 

Риби – в началото на седмицата в професионален и в личен план ще бъдете изправени пред избор. Напълно възможно е да ви бъде отправено предложение, което да постави развитието в кариерата ви на още по-солидна основа. ти, които също не търпят отлагане във времето. Вярвайте в личната си преценка. През втората половина на седмицата ви очакват много приятни изживявания. Действията ви в края на седмицата до голяма степен ще определят настоящето и бъдещето ви. Професионалните и личните ви ангажименти ще растат буквално лавинообразно. През почивните дни внесете разнообразие в живота си и се наслаждавайте на всеки миг щастие. Избягвайте затворените пространства.

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимка:whispy.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply