Астрологична прогноза за периода 28.12.2015 – 03.01.2016г.

Настъпва последната седмица от 2015 година, която ще изпратим с много практични оценки, решителност да търсим реални преобразувания и по-високи стандарти в живота си.

Става ясно, че това е възможно предимно чрез усвояване на нови знания и умения, така че да не се почувстваме притиснати от обстоятелствата. Мнозина ще имат усещането, че щастието е „от другата страна” на вид обстоятелства, които могат и трябва  да се преминат стъпка след стъпка и след като се следват съвсем трезви съждения.

Да, следващата 2016 година може да се окачестви като „отрезвяваща”- без преувеличени очаквания, без излишен ентусиазъм, без „цветни очила”, така че действителността да ни изглежда по-сива, ежедневието прозаично, защото ще е обсебено от конкретни цели, предимно свързани с работа, здраве и разбира се поводи за това ще има…

Какъв е пътят към успеха- основава се на сътрудничество на различни нива през 2016 година- от междуличностни до международни и т.н. Вероятно ще сме свидетели на не едно обединение в този смисъл, както и разпадането на вече съществуващи и традиционни съюзи.

Същевременно през 2016 година се поддържа някаква базисна линия от намерения и/или вече създаден план за действие, основно „програмиран” през отиващата си година и показателен като тенденция през декември 2015 и януари 2016 година. Не можем да очакваме кой знае какви резки завои, но решителни и подчертано стратегически действия-да, особено до август 2016 година.

От къде ще черпим сили, за да се справим с онези нагнетяващи обстоятелства, които ни пречат да видим ясно  по-далечното бъдеще? Стратегия, стратегия, стратегия..която ще трупа вътрешен потенциал за „победа” на всяка цена или пък ще активира доста разрушителни сили, където „целта оправдава средствата”, при това всичко е добре обмислено…И всеки сам ще усети необходимостта от „предварителен план” и без да бърза ще поеме във вече оформена перспектива според собствените си желания.

До есента подобни послания в личния ни живот ще доведат до „материализирането” на някаква мечта, стига тя да не се отнася до хазарт и други случайни завоевания, а се осланя на „земни” идеи и е подплатена  с нужния потенциал, а по друг  начин казано- според заслугите. Същевременно,  звездите ще доведат до ескалация и захранване на „енергийни полета” в две крайности- от най-тъмните кътчета на човешката природа до най-светли и благородни прояви, но продуцирани от трупани във времето енергии, от дълбоко залегнали желания, че и инстинкти, които трудно ще се удържат, особено през април, юни и август..

В обществен план това ще провокира сблъсък и интензивни събития, които  ще се отразят най-много на силови структури /Военни, полиция, прокуратура/, както и в банковия сектор.

Задължителни промени се отразяват  в условията на труд, приоритетно-чиновници, средни специалисти, в здравеопазването. Така наречената „бюрокрация” може и да нарасне, въпреки хубавите намерения за точно обратното.

Трансформациите свързани с международни отношения и пътувания продължават, като най-енергични и осезаеми са провокациите, съответно взетите решения-  от септември до декември 2016 година.

 

Овен – Повечето от вас изпращат отиващата си година под напрежение, защото усещат, че преобразувания в кариерното им развитие или в личен план са необходими, както и вид нова стратегия, която да ги отведе към по-добри социални позиции, а не точно обратното понеже са се оставили обстоятелствата да ги притиснат.

Подобни мисли по-ярко се зараждат след 05 януари и ще оформят някаква нова визия за бъдещото ви развитие до 25 януари, а после ще ви владеят почти до края на август 2016 година с огромни шансове за „победа на всяка цена”, като се възползвате от чужди ресурси, хвърлите се в рискови начинания, използвате нови и непознати до този момент инициативи . През това време вие ще сте много емоционални, вероятно ще извършите сериозни трансформации, ще следвате инстинктите си, ще влагате много страст в действията си и постепенно до есента ще се прехвърлите на други „релси” в личното развитие, като мнозина и спонтанно- ще оставят зад гърба си онова, което повече им пречи като „товар” на гърба, отколкото да им носи ползи.

Новата година е свързана с много рутина и работа, но и шансове за сериозно издигане и просперитет в професионален план.

През тази седмица се стремете да не прехвърляте вид негативи върху околните, особено през почивните дни- в събота и неделя, за да посрещнете без излишни усложнения Новата година.

В понеделник и вторник сте позитивно настроени, а в сряда, четвъртък и петък ви е трудно да прескочите някакви прозаични задължения, подобни мисли, че и разговори. Придържайте се към креативните си идеи, които винаги са правили възможно дори и онова ,което преди е изглеждало невъзможно и така ще осъществите всички мечти!

 

Телец – Децата, хора близки до сърцето ви, партньори- лични или делови ще са лайтмотив в живота ви почти през цялата следваща година. Вероятно ще можете да разчитате на енергичната подкрепа на по-инициативни личности, вид „подстрекатели”, които ще ви принуждават да градите нова стратегия в живота.

В положителен смисъл- близките около вас хора ще ви действат като стимул и моторче да се движите напред и нагоре, а в негативен повече ще ви дразнят, защото ще изискват от вас „смяна на курса” ,в поведение или пък бъдещи намерения. И на къде да поемете в такъв случай? Повечето от решенията и благоприятните шансове ще ги откривате на далеч- в пряк и преносен смисъл- чрез пътувания, комуникация и помощ от хора, които са извън близкото ви обкръжение в края на декември и почти през целия януари подобни мисли са доста актуални. В друг случай се захващате с правни дела- защитавате авторитета си енергично у дома, на работното място или в съда.

Последната седмица на отиващата си година ви е много напрегната с ангажименти, за мнозина това е период, през които ще се вземат важни решения буквално свързани с ежедневието, съответно- по кой път да поемат.

В понеделник и вторник сте доста емоционални, а лични приоритети изместват вниманието и от рутинните задачи за изпълнение. В сряда и четвъртък притежавате доза късмет и шанс да блеснете сред околните със своя перфекционизъм. В петък, събота и неделя сте по-заети от колкото ви се иска може би. Пазете се от нервни напрежения, здравето ви е по-уязвимо от обикновено.

 

Близнаци –  Последните седмици на декември и почти целият януари са доста трансформиращи за вас. Вероятно ви се налага да вземате сложни решения и в повечето случаи те са свързани с вашите партньори-лични или делови, които в положителен смисъл- са ви опора и „учители”, а в негативен- спирачка, онова звено, без което не можете да продължите напред, но трябва да се съобразявате, при това- не по желание.

Почти през цялата 2016 година ежедневието ви е много динамично, изпълнено с допълнителни ангажименти или напрежение извън нормата, защото трябва да се доказвате повече на работното ви място, защото се налага да повишите доходите си, защото са променени условията на труд и т.н.

На какво можете да разчитате? На семейството си, на близки и роднини…

В дома ви настъпват преобразувания- премествания, покупко-продажби, промяна на броя на членовете в него и т.н. Нищо ново като перспектива, с която не сте наясно вече, а само вид продължение на вече възникнали идеи и перспективи.

В понеделник и вторник – информационният поток е доста усилен, изненади. В сряда и четвъртък вероятно ще предпочитате домашния уют пред шумните компании. В петък, събота и неделя притежавате доза късмет, но трябва да се пазите от прибързани реакции, които да провокират недоразумения с любими личности. В друг вариант-те са източник на много силни емоционални преживявания, разяснителни разговори, новини.

 

Рак – Последните две седмици на декември и почти през целия януари ще ви занимават приоритетно въпроси свързани с вашия партньор, като ще се добави нюанс за необходимо обновяване на домашната среда, например- с ремонт. Това е оптимален вариант, така че да не се трупа вид напрежение у дома- енергично преобразувайте нещо в средата ви на съществуване.

Иначе, вашият партньор ще се превърне в подобен стимул, който със собствените си действия ще ви принуждава да трансформирате нещо в общия ви фон на съществуване- по желание или принуда.

През последната седмица на декември, а после след  10 януари- най силно ще можете да влияете на бъдещи перспективи, свързани с важни за вас отношения-лични или делови. Възползвайте се, направлявайте потока от събития.

Като цяло 2016 година ви носи повече щастие, ако сте социално по-активни- разширявате кръга си от познати, преговаряте, пътувате. Действайте ,ще имате такава възможност и звездите ще ви подкрепят.

В понеделник и вторник- печелите нещо материално или под формата на морално удовлетворение. Пазете се от необмислени харчове. В сряда и четвъртък . получавате много известия, търсена и предпочитана компания се, евентуални разяснителни разговори се отчитат за полезни. В петък, събота и неделя се пазете от недоразумения, излезте на разходка, пътувайте, за да разтоварите напрежението.

 

Лъв – Ежедневието ви е все така напрегнато и през последната седмица на декември. Вероятно това е свързано с повече ангажименти на работното ви място или важни решения в тази сфера.

Тенденцията продължава и през януари, така че предстои период, през който професионалната ви реализация може да претърпи сериозни преобразувания, същевременно, това е време, когато най-силно сте способни да влияете на тенденциите. Ако има нещо, което не ви удовлетворява, вие задължително ще имате избор и вид алтернативи на пътя си, които ще ви помогнат да повишите доходите си, а някой от вас и да спечелят нещо значимо- чрез близки, чрез покупко-продажба на недвижимо имущество, чрез нова и по-добра реализация за 2016 година.

През тази седмица обаче сте по-остри и крайни в изказа, разбира се- „всяка крушка си има опашка”, така че може и да сте предизвикани. Все пак избягвайте по-острите спорове, които са способни да доведат до скъсване да договори или връзки.

В понеделник и вторник привличате внимание, вие сте в център от събития. Във вторник и сряда- подаръци, поощрения и други приятни изненади няма да ви липсват. В четвъртък, петък и събота-новини, разяснителни разговори.

 

Дева – През цялата 2016 година вие ще преследвате мечтите си почти инстинктивно, стратегически и неотклонно, факт, който ще промени осезаемо начинът ви на съществуване, ще повиши стандарта ви, а като минимум- ще сбъдне някаква реална и добре обмислена цел.

Социално ще бъдете много активни, ще търсите и намирате нови съюзници, ще заздравявате стари отношения ,ще пътувате, ще оказвате значимо влияние на околните чрез дар словото си и ще бъдете все по-крайни, бих казала резки и открити в изказа си. Всъщност чрез ескалиращата тенденция да заявявате всичко открито, да си служите с думите като с „оръжие”, вие ще побеждавате в не една битка и ще преодолявате не едно препятствие по пътя ви към успеха. Вероятно това ще усложни или прекрати онези взаимоотношения, които са били некачествени, но останалите- ще преминат на друго  и по-високо ниво.

През последните седмици на декември вие изпитвате желание да се отърсите от рутината, а хора близки до сърцето ви-от деца до партньори са източник на много силни емоции, че и сериозни, трансформиращи решения, като подобна перспектива ще можете да направлявате, а и ще ви оказва значимо въздействие почти до края на януари.

В понеделник и вторник ви се налага да се приспособявате към обстоятелства извън контрола ви. В сряда и четвъртък сте под светлината на прожекторите, оказвате значимо въздействие върху околните. В петък, събота и неделя ви занимават чисто материални въпроси ,внимавайте те да не застанат между вас и близките ви. Пазете се и от необмислени харчове.

 

Везни – Продължават преобразуванията в дома ви, които в оптимален вариант са свързани с ремонт, премествания, важни решения, които основно засягат семейството ви и до края на януари в значима степен се изясняват перспективите в това поле, а и най-силно можете да влияете на бъдещите тенденции.

После и почти до края на 2016 година ще вливате значим енергиен ресурс в най-близката ви среда /например може да решите да си закупите жилище или пък да го споделите с някоя енергична личност/, а в друг вариант ще разчитате на близките си, които ще подпомагат доходите ви.

Каквито и да са вариантите- сега е подходящо да ги набележите, да си създадете „план-график” и да го преследвате неотклонно.

Основно енергия ще влагате в стабилизирането на паричните потоци, а възможности ще съществуват, ще се появяват като алтернатива, която е извън близкото ви обкръжение, под формата на „таен коз от ръкава”, като сбъднете съкровено желание или разчитате на хора, които стоят далеч от вас- в пряк или преносен смисъл.

Но нещо окончателно ще оставите зад гърба си- като минимум- приоритети, линия на поведение, обкръжение. Сега и до края на януари е подходящо да набележите силните и слабите звена ,да си изградите вид стратегия.

Пазете се от нервно напрежение, което ще ви подтиква да се държите неспецифично агресивно, дори нападателно по празниците.

В понеделник и вторник- приятели се сещат за вас, търсена и предпочитана компания сте. В сряда и четвъртък сте склонни на равносметки, вид ретроспекции… В петък, събота и неделя сами направлявате събитията, но ви е трудно да контролирате силните си емоционални преживявания! Внимавайте!

 

Скорпион – Информационният поток ви носи толкова новини, че е трудно да правите дългосрочни планове или те постоянно се променят в „движение” и според ново-възникналите обстоятелства. В известен смисъл това може да ви е полезно, понеже вие сте на път да преустроите живота си, да вземете важни решения, а знанието е „сила”.

Тенденцията се поддържа и през настоящия период, който може да е съпътстван от разяснителни разговори, узнаване на някаква тайна и/или обсъждане на обстоятелства, които са извън контрола ви. Ако имате недоброжелатели, то те задължително ще се проявят по някакъв начин.

От 05 януари вие стартирате нова енергийна програма, която в началото ще ви зареди със сили, ентусиазъм и вид инициативност, борбеност, а вие ще воювате и отстоявате парата, идеите си- по различни поводи. Вероятно към август, тази тенденция ще ви е довела до преразход на сили и енергия, която обаче да се надяваме, че ще е допринесла за по-добрите ви социални позиции.

На къде да насочите ресурсите си и на какво да разчитате? На първо време няма да ви липсва полезна поддръжка от страна на приятели, колеги и други влиятелни личности, а собствената ви социално активна позиция по един естествен начин ще разшири кръга ви на влияние, съответно- собствените ви възможности.

В друг случай- ви се налага да се налагате в изцяло нова среда на съществуване и успявате, благодарение на упоритостта, а и стратегията ви на поведение.

Понеделник и вторник могат да бъдат особено важни за имиджа ви. В сряда и четвъртък- сте търсена и предпочитана компания. В петък, събота и неделя- изненади или непредвидени събития.

 

Стрелец – Основна тема през тази седмица, а и през целия януари е необходимостта да стабилизирате материалното си положение и вероятно ще преосмислите бъдещите си планове, ще възникнат нови тенденции, които трябва да следвате като попътен вятър, да търсите алтернативи, но не и да се противопоставяте на сили, които са извън контрола ви. През това време най-силно влияете на бъдещите перспективи в това поле, подходящо е да градите стратегии и то в по-далечен план.

2016 година е важна за социалния ви статус и ще го преобразува, като ще ви надарява перманентно с нови възможности, но те ще изискват и повишени отговорности, натовареност.

На 31 декември Венера навлиза във вашия зодиакален знак и ще ви надари с доза късмет през следващия близо месец, ще хармонизира взаимоотношенията ви, ще повлияе положително на имиджа ви.

В понеделник и вторник сте положително настроени, притежавате забележителна харизма, а и доза късмет. В сряда и четвъртък ежедневието е динамично и много натоварено. В петък, събота и неделя се пазете от необмислени разходи, а и недоразумения.

 

Козирог – Последните две седмици и почти целият януари са много важни за имиджа и социалният ви статус. Това е време, когато задавате енергийна програма за цялата следваща година от една страна и благодарение на собствената ви воля и желания, а от друга провокираните трансформации са от другите и извън контрола ви.

До края на тази седмица могат да се изяснят важни обстоятелства за бъдещите ви перспективи, особено за родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен.

Сили и енергия можете да черпите през следващите месеци като извършите някакви премествания, разрешите спорни или правни казуси, пътувате и си разширите хоризонтите, понякога и чрез придобиване на нова квалификация.

През следващата година можете да материализирате ваша мечта, често за сметка на „проглеждане”, като се разделите с илюзии, като победите конкуренти, обедините се с конкуренти, а не се противопоставяте с тях.

В понеделник и вторник сте много емоционални, „приспособявате се”, разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не. В сряда и четвъртък притежавате доза късмет, привличате внимание оказвате съществено влияние върху околните. В петък, събота и неделя сте склонни на крайности.

 

 

Риби – Вие заемате нови позиции  сред приятели, колеги, защото ви възприемат по различен начин, защото обстоятелствата около тях се е променила и рефлектира върху вас самите ,защото се доказвате в нов колектив и т.н.

Каквито и да са причините обаче, настоящият период е силно трансформиращ близките ви връзки, които ви показват като минимум- на кого можете да разчитате, съответно-не. Същевременно сега е моментът да направлявате тенденциите в това поле по  възможно най-благоприятния за вас начин, да създадете фон на съществуване, който да ви влияе положително и то за дълго.

На какво можете да разчитате през следващата година? Успехите ви са пряко свързани с вашите партньори-лични или делови, за това градете мостове, бъдете социално по-активни и можете да създадете връзки, които да са ви полезни години напред. Вероятен път за развитие и алтернативи откривате в далечни пътувания, преквалификации, придобиване на нов ценз и т.н.

В понеделник и вторник сте доста натоварени, ежедневието е динамично и продуктивно. В сряда и четвъртък- фокус е партньорът ви, подходящо е а скрепите отношенията си, да изгладите евентуални недоразумения. В петък, събота и неделя- необмислени харчове или повод за недоразумения са финансови въпроси!

 

 

 

 

 

 

източник:http://horoskop-astrom.com/

снимка: happynewyears3.com

No Comments Yet

Leave a Reply