Астрологична прогноза за периода 16-22 декември от астролога Хули Леонис

Много богата на събития ще е тази седмица. Краят на годината наближава и това е време за активна равносметка, но освен това много силно присъства и стартовата енергия, която също ще търси най-адекватната форма, под която да се реализира.

Отново на звездната магистрала има голямо случване…

От една страна тази седмица имаме Пълнолуние е знаците Стрелец и Близнаци. Те дават акцент на темата за комуникацията, за подвижността е ментален и физически план, за плановете. Именно сега е много подходящ момент да се замислим както за дългосрочните, така и за краткосрочните планове.

Освен това тази седмица Уран отново става директен и можем да кажем, че уранянската енергия се нормализира. Това означава, че нашите импулс като поведение и реакция ще са много по-укротени и няма да са така взривоопасни.

Третото събитие тази седмица е така очакваното обръщане на Венера. За тази тема ще си говорим допълнително. Просто знайте, че в предстоящия един месец не е удачно да започвате връзки и да се жените.
Овен – много интензивна седмица за представителите на знака, най-вече за тези, които са родени в края на март. В техния живот може да има внезапни събития, които да променят напълно ситуацията около тях. Тези събития ще са много лични и ще се отнася до начина, по който тези хора изразяват себе си  и влизат в контакт с другите.

Телец – когато Венера е ретроградна, то Телците трябва да бъдат внимателни най-вече по отношение на парите. Те са знакът, който се свързва с материалните измерения на Венера. Точно тази седмица могат да усетят едни нетипични пориви за харчене, които обаче в дългосрочен план да не са добри.

 Близнаци – това е един от двата, знака, които са засегнати от Пълнолунието. За Близнаците е много важно в момента да определят кратксрочните си цели. Важно е да приключат всичко, което са започнали през тази година успешно и да влезнат в новата необременени от старата енергия.

Рак – опасенията на Раците, които са трупали в себе си по отношение на партньорството и на материалната сигурност сега ще изникнат по един нов начин в живота им. Това ще е седмицата на важния избор. Той може на моменти да е плашещ, но няма как да се измъкнат от него.

 Лъв – това ще е една седмица, в която Лъвовете ще са посветени на другите  – както на приятелите, така и на любимия човек. Тази седмица може да даде просмилсяне на отношенията с хората, както и може да започнат нови приятелства и дори връзки, независимо че кармични в живота на Лъва.

Дева – Девите трябва да се подготвят да са търпеливи през тази седмица. Нещата могат да се случват бавно и тормаво и във всеки един момент търпението им да бъде на предела си. Нека обаче сдържат нрава си, защото в крайна сметка, накрая, всичко ще се подреди в тяхната полза.
Везни –това е другият знак, който се управлява от Венера и той е се свързва по-скоро с естетичната й страна и с любовта. Везните могат да имат много голям импулс да имат връзки сега и да получават близост. Не очаквайте много обаче от връзките, които започват сега – те ще са по-скоро флиртове. Освен това Везните, които вече а във връзка могат да вземат важни решения по отношение на партньорството, дори може да се стигне до раздяла.

Скорпион – прекалени идеалисти могат да бъдат Скорпионите през тази седмица. Могат да имат желанието всичко да се случва справедливо, да има разбиратеслтво между хората и те активно могат да се насочат към това да балансират отношенията на близките си. Проблемът може да настъпи, когато прелее чашата на търпение на Скорпионите и те се включат в конфликта и по този начин се получи една напълно различна ситуация.
Стрелец – това е другият знак, който се свързва с Пълнолунието. Много важно е за Стрелците в момента да действат реалистично. Хубаво е да си позитивен и да напомпваш една ситуация както ти я виждаш, но има голяма опасност от силно емоционално разочарование, ако само вие виждате ситуацията розова.
Козирог – стари връзки, стари любови, стари ситуации, стари проблеми с парите- всичко това ще се появи по един нов начин в живота на Козирозите сега. Не е моментът да избягвате проблемите или да се правите, че не познавате хората от миналото. Щом една ситуация се е върнала, значи трябва да се справите отново с нея.
Водолей – известно напрежение се беше натрупало при Водолеите през последната седмица. Сега, когато техният управител Уран отново става директен ще има известно облекчение. Неврното напрежение и неудовлетворението от другите рязко ще спаднат.
Риби – при Рибите на преден план ще излезе темата за грижата за семейството. Това обаче може да не е позитивен момент, а да е прекалено емоцонално напренгат за тях. Рибите имат склонността да улавят болката на другите хора и да я чувстват. Тази седмица, да за могат да бъдат полезни на близките си, трябва да поставят една емоционална бариера и да не са така емпатични.
снимка: Pinterest
No Comments Yet

Leave a Reply