Астрологична прогноза за периода 13-20 Януари

Настоящият период започва дни след Лунното затъмнение и е хубаво да се припомни, че всяко нещо, което постигаме през идните две седмици ще бъде на базата на осъзнат избор и някаква цена, която сме готови да платим. Това може да е раздяла със стереотипи в поведение и привързаности- в чисто емоционален план, а също така- материален. Следва да се допълни, че онова, което оставим зад гърба си през това време, после трудно ще си го върнем, така че е полезно добре да премислим избраната от нас посока.

 

Всъщност, повечето от нас ще действат точно така- инициативността ще се базира върху натрупан вече опит, също- с визия за по-далечното бъдеще и съвсем обмислено.

Подходът може да е оригинален, нетрадиционен, но трябва да кореспондира със здрави ориентири- морални и не само, също- придобит авторитет, да се обръщаме към хора, които да доказали своята лоялност, заслужили са доверие.

Препоръчително е и при намаляваща Луна да довършим идеи или проекти, които са възникнали в близкото минало.

Ако действаме в подобна посока, през тази седмица можем да „оберем плодовете” на вече посети семена, да утвърдим или завоюваме по-добри позиции, но в рамките на всичко горе-споменато.

През цялата седмица ще проявяваме забележително упорство и последователност в своите намерения. Каквото мислим, това и ще говорим, също- можем да разчитаме на дадена дума.

Сключени договори през това време могат да се окажат надеждни и дълготрайни, с добра перспектива, но изискващи дисциплина и себе-отдаване.

Продължават да се наместват пластовете в колективи, подчертано- държавни институции и обществени организации. Това е оптимален срок- да завоювате своето достойно място, като докажете на какво сте способни и се изкачите по йерархичната стълбичка, поне- „циментирате” настоящите позиции. Това- в частен аспект.

В глобален- вероятно ще се вземат определящи, съществени  решения, продуцирани от държавни и управленски структури.

В любовта- налага се да проявяваме толерантност и разбиране. Подходящ период да разберем до колко си пасват нашите и чуждите интереси. Особено показателни са вторник и сряда, ако през тези дни хармонията във взаимоотношенията ви преобладава, това е отличен признак за дълго. Ако възникнат разногласия, опитайте се да ги стопирате своевременно, иначе може да стигнете до сериозен разрив в края на февруари, почти неконтролируем…

Овен – Инициативността ви през тази седмица може да ви отреди лидерски позиции в колектив, а вашите намерения ще намират по-лесно поддръжка от страна на околните, включително висше-стоящи или вид авторитети. Ако имате взаимодействие с институции, правни въпроси за разрешение, предстоят ви пътувания- те протичат конструктивно и могат да имат дълготраен положителен резултат.

Водите интересни разговори, може да получите и подобни предложения, които допълнително да покачат енергията и адреналина ви…

Склонни сте да променяте линията си на поведение, дори външен вид, това е дълъг процес /до юни/, време през което ще обновите имиджа си, дори близката си среда, като в основата е онова, което много силно и неудържимо ви привлича, а на този етап има почва да прорасне…

В частта партньорски отношения- до колко си пасва вашата обща визия за бъдещето, до колко връзките ви са стабилни и надеждни и/или се налагат бързи корекции- разбирате в понеделник, вторник и сряда. В четвъртък и петък горе-споменатата тема придобива реален и материален оттенък, а събота и неделя е оптимален, краен срок, да раздвижите границите на възможното пред себе си, получавате и „подсказки” за „таван” от шансове и по-далечни перспективи.

Телец – През тази седмица за вас продължава хубавото време, през което можете да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си, ако не ви удовлетворява настоящата ви професионална реализация да откриете алтернативни възможности за просперитет.

До края на периода е оптималният  срок, през който можете утвърдите и/или подобрите общественото си положение, а постигнатите резултати ще са основа за бъдеща стабилност /поне през идните няколко месеца/, също- надграждане на следващи успехи.

Любовта и чувствата ви продължават да се ревизират, защото се усилват „подводни течения” или ескалират непредвидени обстоятелства, а в друг вариант- ви привлича тайна връзка. Важно е сега да изберете посоката в личните си взаимоотношения, да насочвате, така че да не изгубите контрол над ситуацията в края на февруари.

В понеделник, вторник и сряда ежедневието ви е доста натоварено, понякога извън обичайния ритъм, дните са показателни за силните и слабите звена в работния процес, също- здравословно състояние. Пазете се, не се претоварвайте… В четвъртък и петък популярността ви расте, паралелно със собствената ви инициативност, подходящ момент да изгладите различия с любим човек. В събота и неделя- по различни поводи си правите анализ- какво давате, а какво получавате в замяна и  го разбирате в черно-бели краски.

Близнаци – Настоящият период е оптимален срок, през който имате шанс да разширите границите на възможното пред себе си като пътувате, справите се с юридически казуси, привлечете повече хора, на които можете да разчитате- включително и висше-стоящи, вид авторитети, които да ви помогнат при нужда.

Ако имате партньор- седмицата е прекрасна, за да стабилизирате взаимоотношенията си, да вземете важни решения относно по-далечното ви бъдеще, ако желаете разбира се…Но пред вас шансовете растат, така че всичко е въпрос на избор.

Ако сте сами- с по-голяма лекота можете да привлечете личност, носеща ви щастие, но и полза. Припомням, че до края на 2017 година- вашата стабилност подчертано зависи от подкрепата на важни за вас хора. Сега е нещо като превключващ момент, през който можете и трябва да въздействате, насочвате тези процеси.

На кого и в каква степен можете да разчитате става ясно по различни поводи в понеделник, вторник и сряда. Не са изключени изненади,но онова, което е на ваша страна ще се проявява спонтанно и няма нужда да го форсирате. Притежавате доза късмет, възползвайте се, но без да предприемате прекалено големи рискове. В четвъртък и петък ежедневието е натоварено, но резултатно. В събота и неделя няма да ви липсва компания, популярността ви расте…

Рак – Вие сте в трансформиращ период, през който натовареността в ежедневието е значима, възможно е да ви се налага да поемате по-големи отговорности, перманентно да се доказвате или да се справяте с вид конкуренция, но сега звездите ви дават „зелена светлина”, така че да се справите с всичко горе-споменато, това да доведе до повишение на позициите ви на работното място, а ако условията не го позволяват- на авторитета ви.

В друг вариант- успявате да превъртите вид негативи в позитиви, като следствие на голямата ви концентрация, натрупан вече опит, получено доверие и съответно- подкрепа от страна на влиятелни лица.

До края на тази седмица е оптимален срок, през който можете да повлияете положително на материалното ви благо-състояние, като се концентрирате върху разрешаването на подобни въпроси, обсъдите ги с важни за вас хора, от които зависите или пък могат да ви помогнат по някакъв начин. Крайният изход зависи много от това- да умеете да защитавате мнението и интересите си твърдо, неотклонно, но и дипломатично.

Любовта е част или е изместена от други водещи приоритети- като социален статус, имидж. Към настоящия момент те са като скачени съдове, имайте го предвид и не пренебрегвайте нито един елемент от тях, особено в дните до сряда. В четвъртък и петък с по-голяма лекота постигате целите си, ако не ви отворят една врата- откривате обходни пътища. В събота и неделя „почивате” активно.

Лъв – Настоящата седмица е оптимален срок, през който имате възможност да скрепите отношенията си с ваши партньори /лични или делови/, не е изключено да проведете важни разговори относно по-далечното ви бъдеще или да се случат подобни показателни събития. При всички случаи, онова, което закодирате сега във връзките си, може да се окаже доста надеждно и стабилно.

Ако сте сами- имате шанс да срещнете любовта в лицето на отговорна и/или по-възрастна личност, такава, на която да можете да разчитате.

Някой Лъвове могат да предприемат пътувания, които да се окажат доста предизвикателни, емоционални, динамични и запомнящи се.

Други- ще проведат преговори, ще сключат договори, ще осъществят срещи, оказващи положително въздействие върху имиджа и популярността им. Препоръчително е да сте максимално социално активни, защото нивото на успехите ви зависи от това и както се казва: „Господ дава, но в кошара не вкарва!”

В понеделник, вторник и сряда- приятни, интересни, полезни новини. Все пак не са изключени и изненади, обрати, не предприемайте прекалено големи рискове под въздействието на ентусиазма. В четвъртък и петък в душата ви е неспокойно, може да имате силни предчувствия или да се оформят обстоятелства, отклоняващи ви от предварителните планове. В събота и неделя- постепенно възвръщате тонуса и доброто си настроение, вероятно не без причина.

Дева – Ежедневието ви е динамично, но резултатно, а седмицата е оптимален срок, през който можете да направите нужното, за да повишите доходите си, особено, ако сте на хонорар. Ако условията на труд не го позволяват, тогава се доказвате като специалист, утвърждавате или „циментирате” позициите си.

През настоящия период можете да въздействате по различни начини на финансовото  си благосъстояние- да получите подкрепа от партньори или влиятелни лица, да уредите кредитни, имуществени или наследствени въпроси. Вероятно и вие ще трябва да вложите нещо, да платите цена, която обаче ще е абсолютно оправдана или с адекватна възвръщаемост.

Вашият покровител Меркурий е във Водолей, провокира прояви на попече свобода в поведението ви, възникване на оригинални идеи, които сега могат да се реализират, материализират. Възползвайте, от положителните аспекти на звездите!

В любовта- вие сте под влияние на силни страсти, които варират в големи амплитуди- не е изключено да има човек, който силно да ви вълнува, но също да ви действа трансформиращо, да ви кара да се „нагаждате”, променяте, да стиковате бъдещите си планове, особено в парични потоци, но не само. Показателни са дните до сряда, ако през тях възникнат разногласия, опитайте се да ги стопирате своевременно, за да не прераснат в нещо по-сериозно в края на февруари и началото на март. В четвъртък и петък можете да проведете полезни, но и доста емоционални разговори, а в събота и неделя да се справите успешно с битови и семейни казуси.

Везни – Вашата популярност перманентно се усилва. До края на тази седмица е оптимален срок, през който можете да включите оригинален и творчески подход, да бъдете максимално социално активни, така че да сбъднете своя съкровена мечта, да порадвате сърцето си.

През настоящия период можете да проведете доста важни, конструктивни разговори, които да имат дълготрайно отражение, също- да сключите подобни договори.

Ако имате партньор- той може да играе ролята на полезен стимулатор, „моторче”, което ви дърпа напред и нагоре, въпреки че понякога може да преминава определени граници, а вие да го приемате по-скоро като дразнител. Не са изключени и изненади във взаимоотношенията ви

При  всички случаи обаче, вие имате шансове да наклоните везните във ваша полза, да извлечете ползи от всяка ситуация, няма да ви липсват хора, които да ви подкрепят, да ви симпатизират…

Ако сте сами, вероятността да се появят ухажори е повече от голяма и това послание на звездите се запазва с особено голям интензитет до 10 март. Връзки създадени през това време обещават да бъдат бурни, изпълнени със страст и ярки емоционални преживявания.

Показателни за контактите ви-общо, в личен и делови план,  на кого и в каква степен можете да разчитате са дните до сряда. В четвъртък и петък не са изключени извънредни разходи, но и подаръци, бонуси, а в събота и неделя- ежедневието е динамично, провеждате приятни, интересни срещи и разговори.

Скорпион – Възможно е да се раздвоявате между домашни, семейни приоритети, включително и имуществени, такива, които се свързват с благоустройство, инвестиция, разрешаване на материални приоритети и- от другата страна- динамично, натоварено ежедневие, в което се справяте с конкуренция или повишени ангажименти ,доказвате се на работно си място или се стремите да заемете свое достойно място със съответно заплащане…

През настоящия период бъдете бдителни за подводни течения, вид обстоятелства, които могат да се отчетат за „извън контрола ви”, стопирайте ги предварително, за да не прорастват със съответните последици в края на януари. Показателни са дните до сряда, те ще ви покажат силните и слабите звена.

Полезно е и да се вслушвате във вътрешния си глас, дори физическо състояние ,да се пазите от пренапрежение.

Четвъртък и петък са вашите дни, привличате внимание, действията ви се ценят по достойнство и с по-голяма лекота насочвате потокът от събития. В събота и неделя- не позволявайте чисто материални приоритети да заставата между вас и любими хора, в друг вариант- ескалират допълнителни харчове.

Стрелец – През тази седмица можете да проведете много полезни, интересни разговори, които да повишат авторитета ви или да порадват сърцето ви.

Звездите ви зареждат с много енергия, склонност да действате импулсивно, понякога рисково и на различни нива- в любовта, в печеленето на материални блага. Истина е, че „който не рискува, той не печели” и вие действително имате шанс до края на настоящата седмица да сбъднете своя мечта и колкото повече сте социално активни, толкова повече варианти ще се разкриват пред вас в лицето на хора или обстоятелства застанали на пътя ви.

Но нека ентусиазмът не ви увлича твърде много, не пренебрегвайте подробностите, които могат бързо да ви превъртят в друга посока в края на февруари, да ви принудят да платите нещо с лихвите-буквално или в преносен смисъл. Така че е препоръчително от сега, вашите действия да не се отдалечават от реалността, така че да не загубите здрава почва под краката си.

Все пак, до края на седмицата е оптимален срок, през който можете да привлечете съмишленици, вид авторитети, лица способни да ви превъртят на по-добри позиции, да съдействат за популярността и постигането на целите ви.

Дните до сряда са показателни- на кого и в каква степен можете да разчитате, не са изключени изненади. В четвъртък и петък тонусът ви не е твърде висок, а в събота и неделя на повърхността изплуват всички трупани емоции…

Козирог – През тази седмица е оптимален срок, през който можете да повлияете положително на вашите доходи и/или-сигурност-общо, като подобрите позициите си в настоящата ви професионална реализация, а ако тя не ви удовлетворява- възползвате се от алтернатива, която застава на пътя ви, включително и от съвсем неочакван източник на подкрепа- в лицето на човек или обстоятелство, стоящи далеч от полезрението ви.

В друг вариант- това е ваша тайна мечта, която може да се материализира.

Същевременно, в душата ви може да е доста неспокойно, поради допълнителни въпроси за разрешение, свързани с дома, семейството ви и/или пък местоживеене, имотни казуси и т.н. Каквото и да е, на тази сфера от живота ви също можете да въздействате благоприятно сега, като проведете разяснителни разговори, извършите ремонти или инвестирате- в близки и среда на съществуване.

Понеделник, вторник и сряда са важни, а за някой и свързани със съществени промени, като дребни действия имат широко отражение, а събитията са показателни за по-далечни перспективи и ключови въпроси отнасящи се до кариера, брачни връзки…Набележете силните и слабите звена, опитайте се да премахнете евентуални негативни тенденции, за да не ескалират в неконтролируеми развръзки в края на февруари. В четвъртък и петък няма да ви липсва компания, а в събота и неделя- повечето от вас ще предпочетат почивката или само любимите си същества.

Водолей – През тази седмица вие можете да проведете много успешни разговори, преговори, да сключите договори, които да имат дълготрайно отражение.

Каквото и да е, звездите ви дават възможност да промените положението си, да насочвате събитията точно- като разчитате на дар словото си или в резултат на получени новини, от които да се възползвате.

Можете да разчитате на подкрепа от страна стари партньори, вид авторитети, хора от миналото, които да съдействат за осъществяването на намеренията ви.

Същевременно, се прокрадва и една друга тенденция- необходимост да отстоявате правата си, факт, който може да ви въвлече в словесна „война”, а думите трябва да се използват умело, за да не нараняват, а само да се извличат ползи.

Ако имате недоброжелатели, скрити обстоятелства, които могат да препятстват чувството ви на щастие и не само, те започват да се проявяват, първи сигнали получавате в дните до сряда, през тях не са изключени изненади, но и шансове, анализирайте, отстранете негативите, до 18 февруари, после по-трудно ще влияете на тези процеси.

В четвъртък и петък- привличате внимание, склонни сте да се представяте в различна светлина, а това може да трансформира имиджа ви. В събота и неделя- няма да ви липсва приятна компания.

Риби – Основна цел, а и възможност към настоящия момент е промяна на материалното ви състояние, като вие можете да откриете алтернативни, понякога неочаквани източници на доходи, стабилност-като минимум. Това едва ли означава спокойствие, напротив, изисква и съзнателни усилия от ваша страна, въпреки че някой от шансовете сами ще застават на пътя ви, остава да ги оцените, да решите дали да се възползвате от тях.

Същевременно разходите при мнозина от вас също нарастват, не са изключени допълнителни или непредвидени харчове, особено в дните до сряда. Те са показателни за силните и слабите звена в чисто финансов аспект, на какво можете да разчитате, кои са „пробойните”…

Анализирайте, помнете, че това е време, през което най-много влияете на тези процеси.

През втората част от седмицата ви се дават „сигнали” за по-далечни перспективи- в личен и/или професионален аспект.

 

Успешна седмица на всички!

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply