Астрологична прогноза за периода 11-17 август

Пълнолунието от миналата седмица се усети много силно от представителите на фиксираните знаци – Лъв, Водолей, Телец и Скорпион. То беше свързано с идеализма, със идеята за свободата, комуникирането на любовта и емоциите, които преминават през сърцето. Това обаче не попречи да се отрази в различни сфери при различните хора.

Това ще е само началото на едни бурни и изпепеляващите емоции. Те ще са много силни през тази седмица. Ако бъдат насочени в правилната посока, ще донесат много хубави моменти на представителите на трите огнени знака – Лъв, Овен и Стрелец, ако не, то ще има много конфликти на емоционална основа.

Също така комуникацията ще се подреди, защото ще има нужда да се подреди. Объркването в комуникацията ще бъде основна предпоставка за конфликти. Като към това прибавим и огнените емоции, то трудно ще можем да сдържаме темперамента си.

 

Ето как тези емоции ще се отразят на отделните представители на зодиака:

 

Овен– през тази седмица се осланяйте на шестото си чувство. Това ще ви помогне да се справите справите с обстоятелствата в професионален, в материален и в личен план. Действията ви сега ще определят събитията в живота ви в бъдеще! Около средата на седмицата не се поддавайте на емоциите си. Добре е да обърнете специално внимание на здравословното си състояние. В края на седмицата по никакъв начин не се поддавайте на манипулативните действия на колега. През почивните дни се насочете към изясняване на въпроси, които се отнасят до членовете на семейството ви. Много от вас ще имат потребност да постигнат пълен синхрон между делничното и личното. Опитайте се да избягвате двойните връзки, особено ако сте трайно обвързани в любовта.
Телец- през настоящата седмица успехите ви ще бъдат значителни, но по ирония на съдбата незабележими. Положителните тенденции около вас са налице, и това ще се отрази и върху самочувствието ви. Взаимоотношения ви със семейството са в хармония. Творческия ви потенциал тази седмица е на много високо ниво, така че проблеми не се очакват.

В началото на седмицата се фокусирайте върху тези ангажименти, които биха могли да ви донесат професионални и материални успехи. Около средата на седмицата използвайте наличния си потенциал, за да успеете спокойно да постигнете желаното в професионалната сфера. В края на седмицата се опитайте да запазите стабилен финансов баланс, като не се впускате в големи и необмислени покупки. През почивните дни не се колебайте да посветите времето си на любими занимания. Избягвайте затворените пространства! Среща с приятели ще ви подейства много зареждащо.

 

Близнаци- през първия ден на новата седмица имате шанса да реализирате стара своя идея. Имайте предвид, че не трябва да оставяте нищо на случайността. Около средата на седмицата ще придобиете значителни дивиденти от професионален и материален характер. През втората половина на седмицата е важно да изградите взаимно доверие с хората от прякото си обкръжение. Доверявайте се на безпогрешната си интуиция. За тези от вас, които са решили да предприемат сериозни промени в живота си моментът е много подходящ. В края на седмицата се заемете с уреждането на документи и лични дела, за които обикновено не ви остава достатъчно време. През почивните дни много от вас ги очакват приятни изненади от личен характер. Новините, които научавате от интимната си половинка ще се превърнат в източник на многобройни положителни емоции.

 

Рак- тази седмица – и това е най-неприятната част от нея – ще трябва да се справите с проблемите, които бихте искали просто да забравите . Добавете към това и факта, че често ще се налага да се справяте с неприятни хора, и ще разберете откъде е лошото ви настроение. Но седмицата не е без предимства! Едно от които е възможността за подобряване на отношенията с човека, който ви интересува. Важно е да не се прекалява . Искреност и естествено поведение ще доведе до по- добри резултати , отколкото внимателно проектирана стратегия. През настоящата седмица прекалено много се занимавате с чужди проблеми. Междувременно, съществува риск околните да започнат да злоупотребяват с добротата ви. През почивните дни избягвайте затворените пространства и се отдайте на любимите си занимания. Подарете си отдих далеч от забързания ритъм.

 
Лъв-още от първите дни на новата седмица вниманието ви е ангажирано в подобряване на финансовото ви състояние. Ентусиазирани сте, и шансовете ви за успех са на ваша страна. Все пак, сложете под контрол разходите си до към средата на седмицата, за да не се окажете в неприятна ситуация. Към края на седмицата ще получите желаните финансови стимули, но имайте предвид, че трябва да ги израсходвате разумно. Не бъдете лекомислен и лековерен. През почивните дни намерете баланс в отношенията си с най-близките ви хора. Изразете готовност и желание да направите лична промяна и чак тогава може да очаквате конкретни резултати във взаимоотношенията си.

 

Дева-седмицата е много успешна за вас от бизнес гледна точка. Някои представители на зодията обмислят смяна на работното място. Това до известна степен може да се дължи и на влиянието на звездите, които засилват дълбочината на преживяванията през тази седмица. Опитайте се да разширите социалния си кръг, да подновите старо приятелство. При обвързаните представители на зодията сериозни промени не се очакват, докато обвързаните ще трябва да преживеят труден период.

В първите дни от седмицата ще се сдобиете със значителни ползи в професионалната област. Концентрирайте се изцяло върху служебните си ангажименти. Към средата на седмицата ще се наложи да се съобразите с желанието на интимната ви половинка. В края на седмицата обстоятелствата за вас ще се подреждат изключително благоприятно. Финансовото ви положение ще бъде стабилно. През почивните дни се постарайте да отделите достатъчно време за пълноценен отдих, с който ще успеете да постигнете баланс и в здравословно отношение.

Moon Meditation Silhouette
omtimes.com

Везни– през новата седмица ще почувствате прилив на енергия, която ще ви помогне да се справите с рутинните си задължения. За някой от представителите на зодията са възможни проблеми от личен характер. Не си позволявайте да ги приемате твърде емоционално. Към средата на седмицата е възможно у вас да се породят съмнения относно лоялността на близък приятел или партньор. Постарайте се да проявите търпение. Желателно е към края на седмицата да запазите присъствие на духа и да не си изтървате нервите на работното място. През почивните дни заложете на пълноценната почивка. Разходките на открито ще ви се отразят благоприятно. Самотните представители от знака ще бъдат на приключенска вълна. Избягвайте да съветвате човек, който по принцип си е скептично настроен!

 

Скорпион –през тази седмица няма да скучаете. И заслуга за това имате самите вие. Сами ще си създавате проблеми, и сами ще ги решавате, сами ще си поставяте цели и сами ще ги достигате, сякаш околните не съществуват. В началото на седмицата не оставяйте нищо на случайността! Правилната нагласа ще се окаже изключително важна за вас. Към средата на седмицата има опасност да изпаднете в крайности, което ще замъгли преценката ви. Но най-вълнуващото започва през втората половина на седмицата. Първо, у вас ще се появят принципно нови цели. Второ, най- неочаквано ще намерите начин да се справите със собствените си слабости. Трето, на дневен ред ще изплува съкровено желание, което е на път да сбъднете. В края на седмицата се старайте да не взимате прибързани решения, защото рискувате да застрашите стабилността си в професионалната сфера. Моментът е подходящ да осъществите пътуване.

 

Стрелец –за много от вас нищо няма да се получава по лесния начин в началото на седмицата. Моментът може да се окаже тежък, тъй като ще се наложи да направите избор. Около средата на седмицата е възможно да получите предложение за работа. Въпреки, че не се чувствате в отлична кондиция, имайте предвид, че моментът в живота ви е изключително благоприятен за всякакви нововъведения. Към края на седмицата дори и да се чувствате изморени, е добре да съхраните отличната си концентрация, за да изпълните неотложните си ангажименти. През почивните дни си оставете достатъчно време за почивка и отдих. Развлечения с приятели ще окажат благотворно въздействие върху вас. Но не пренебрегвате нуждата си от пълноценни сън и хранене.

 
Козирог– в началото на седмицата трябва да организирате делата си по начин, който ще ви позволи да спазите поетите ангажименти. Съобразете се и с личните си нужди, особено ако напоследък нямате достатъчно свободно време за себе си. Ако възнамерявате да рискувате трябва да обмисляте детайлите до най-малката подробност. Към средата на седмицата преценете внимателно намеренията си в професионалната сфера. В края на седмицата откритият диалог ще ви донесе само позитиви. През почивните дни много от вас ще копнеят за промяна в личен план. Внимателно подхождайте към въпросите, засягащи интимната половинка или членове на семейството ви. Планирайте изпълнението на задълженията си добре, за да имате време и за себе си.

 

Водолей- тази седмица като цяло ще бъде успешна, като най- забележително ще бъде влиянието на тенденциите в личните ви взаимоотношения. Спокойствието, с което приемате всички събития респектира обкръжението ви. В началото на седмицата се опитайте да съчетаете служебното с личното. Някой от вас ще се наложи да се справят с административни документи и да разрешават въпроси, които няма да търпят отлагане във времето. През втората половина на седмицата е възможно да изникнат някой трудности, когато емоционалния фон не е толкова стабилен, но като цяло няма за какво да се тревожите. В края на седмицата може да влезете в противоречие с хора, към които сте искрено привързани. За съжаление, не на всички представители от знака ще им се отдаде да намерят компромис между желанията и необходимостите. През почивните дни не очаквайте чудеса в личната сфера. Постарайте се да проявявате разбиране към интимната половинка.

 

Риби- през новата седмица някой от вас са склонни да направят промени в живота си. Хубаво е добре да обмислите тази промяна преди да пристъпите към реализиране. Около средата на седмицата бъдете готови да реализирате своя идея. Действията ви на този етап ще окажат важно влияние върху живота ви в бъдеще. Финансовото ви състояние е стабилно. Към края на седмицата предстоят радостни събития за много от вас, които ще имат стимулиращ ефект върху вас. През почивните дни е желателно да си дадете по-голяма свобода. Освободете съзнанието си от делничните ангажименти. Възможно е да получите неочаквани приходи.

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимки: omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply