Valentino S/S 2014 PFW

Жената Valentino е нова. Преродена. Мистична. Тя е кралица, точно както през миналите сезони, но този път кралица на вятъра. На тайнствена и екзотична земя отвъд познатото. Гардеробът й е съставен от спиращи дъха облекла, достойни за жрица или магьосница, подправени с етно препратки и модернизъм.

VAL1VAL2VAL3

Свободни, дълги до земята наметки или рокли. Обсипани с бродерии и мъниста в непознат етно мотив с неонови цветове или пък монохромни, тъмносини като нощта, неутрални като пясъка, червени като залеза, зелени като тревата и пурпурни като силата. Това е облеклото на кралицата Valentino за новия сезон.

VAL7VAL8VAL13

Мария Грация Киучи и Пиер Паоло Пичоли, дизайнерите на марката, сътворяват всичко това с помощта на класически свободни ризи, на разкроени, дълги до земята поли, на свободни панталони, на вталени рокли и на палта с форма на пашкул. Всичко това е допълнено с величествени, изчистени златни колиета и гривни с анималистични детайли, с ленти за коса от кожа и метал, напомнящи корона, както и с равни кожени сандали.

VAL15VAL22VAL24

 

 

източник текст: codemoda.com

снимки: Style.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply