TABATA предизвикателство – Ден 23

Ден 23/30

Да поработим малко за горна част 😉

От началото на предизвикателството редуваме долна, горна част, корем и кардио така, че да има максимално натоварване и в същото време да не прекалим със сложността на упражненията.

Бих искала да напомня на онези от вас, които виждат разлика в това как се чувства и изглежда тялото им да не спират след като свърши предизвикателството. Може спокойно да повторите всеки един от дните или да избирате онези упражнения с които се чувствате най-добре. Всички видеа са качени в една папка, така че да е лесно да ги намирате.

 

Упражненията днес:

 

  1. От нисък към висок планк
  2. Лицева опора в ляво и в дясно
  3. Разгъване с лицева (на тези от вас, които им е трудно да разгъват едновременно краката и ръцете може да си подпрете коленете на земята и да изпълните упражнението в женски вариант)
  4. Избутване от трицепс
  5. Лицева за трицепс
  6. От нисък към висок планк с успоредни ръце
  7. Долно групиране
  8. Лицева опора с успоредни ръце

 

Всеки път ви напомням колко важно е да сте добре загряли тялото преди да започнете тренировката и също толкова важно да разтегнете мускулите след това. Пийте вода, дишайте правилно и се хранете чисто. Пролетта е тук, новите случвания, хубавите емоции…нека се погрижим и за добрата си визия. Заслужава си!

 

 

 

 

 

 

 

снимка: www.shawacademy.com

No Comments Yet

Leave a Reply