TABATA предизвикателство – Ден 21

Ден 21/30

Всички искат да изглеждат добре, да имат красиви тела, да се чувстват добре в кожата си. Не познавам жена, която да не иска винаги да свали поне още 2 килограма или да стегне дупето си ;). Момичета да си признаем честно – Така е!!!

Всичко това е много хубаво докато не дойде момента с тренировките или поне онези първи 20-30 дни в които трябва да преминем от състояние на НЕтрениращи в мотивирани, искащи и готови да преминат през всички мускулни трески и неудобства за да постигнем формата за която си говорим, че искаме!

С риск да се повторя СПОРТА е наистина начин на живот, и всеки човек който държи на себе си като индивидуална личност би трябвало да включи поне едно спортно занимание ако не всеки ден, то поне 5 дни в седмицата. Да подбира правилно храната си, да се наспива достатъчно за да се радва на добро здраве, добра имунна система, висок метаболизъм и енергия да покори света.

За хората, които имат желание да постигнат определен резултат няма извинения. Те винаги намират време за важните в живота им неща. Колко важно за вас е да изглеждате и да се чувствате добре???

Упражненията за днес са:

  1. ЕксТ – изпълнявайте упражнението във високо темпо със стегнат корем
  2. Джъмпинг Джак
  3. Клек със събиране на краката в темпо
  4. Клек с групиране на десен крак и лява ръка
  5. Клек с групиране на ляв крак с дясна ръка
  6. Планинско катерене
  7. Динамично разгъване
  8. Долно групиране

Загрейте хубаво тялото преди тренировка за да може да изпълните на макс упражненията. Пийте вода, дишайте и разтегнете още по-хубаво след това!

Успех на всички и не се колебайте да задавате въпросите си на имейл info@ladymagazine.today или чрез контактната ни форма.

 

 

 

 

 

снимка: cairogyms.com

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply