TABATA предизвикателство – Ден 2

Вчера дадохме старта на нашето ТАБАТА предизвикателство и Аз съм изключително радостна от този факт. Не само защото в следващите 30 дни ще имаме възможността да работим с най-добрия кондинационен треньор в лицето на Светлин Спасов, но и защото съм сигурна в крайния резултат.

За всички вас, които ще се включите в ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО искам отново да ви напомня, че всяко едно от упражненията се изпълнява 20 секунди, последвано от 10 секунди почивка. Един кръг включва 8 упражнения. Пълната тренировка е съставена от 4 кръга по 8 упражнения. Почивайте по 1 минута между отделните кръгове. Времето, което ви е необходимо е не повече от 15-20 минути. Резултата ще ви хареса. Разгрявайте преди тренировка и разтягайте след тренировка за да избегнете неприятни схващания и да подготвите тялото за работа.

Важно е да работите в ТЕМПО!!!

Упражненията за Ден 2 са:

  1. Клек – 20 сек / почивка Изометрия
  2. Клек – 20 сек / почивка Изометрия
  3. Клек с подскок – 20 сек / почивка 10 сек
  4. Клек с подскок – 20 сек / почивка 10 сек
  5. Напад назад с десен крак – 20 сек. / почивка 10 сек.
  6. Напад назад с десен крак с усукване на дясна ръка – 20 сек./ почивка 10 сек.
  7. Напад с ляв крак – 20 сек. / почивка 10 сек.
  8. Напад с ляв крак с усукване на лява ръка – 20 сек./ почивка 10 сек.

Не се притеснявайте ако в началото ви е трудно или не се справяте добре с упражненията. И на мен самата има упражнения, с които виждам доста зор, но това не ме притеснява. Днес може да направя за 20 сек. 10 лицеви упори, но утре ще са 12 нали ;)!?

Имаме 30 дни в които да обучим тялото си, да развием мускулатурата си, да се поизпотим и да видим крайния резултат.

Всеки ден ще получавате БЕЗПЛАТНИ обучителни видеа с инструкции какви комбинации от упражнения да правите за този ден. През целия период темпото и сложността на упражненията ще бъдат вдигнати поне три пъти, затова да се залавяме за работа.

Това ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО е не само към вас, това е моето лично предизвикателство за този месец. Радвам се, че сме заедно в това приключение и съм изключително благодарна на Светльо, че се съгласи да бъде част от него.

Не забравяйте да ни пишете ако имате каквито и да било въпроси по темата 🙂

Желая на всички, време, търпение, воля и желание да постигнат това, което желаят!

 

 

 

 

снимка: fitfixed.com

No Comments Yet

Leave a Reply