TABATA предизвикателство – Ден 14

Ден 14/30 😉

Здравейте момичета и момчета, нова седмица, нов ден и нови упражнения ни очакват.

Честно да си призная с всеки изминал ден в мен се настанява едно усещане за тъга. Не знам дали ТАBATA води до пристрастяване, Светльо ли прави така, че упражненията да са интересни, ефективни и добре комбинирани, но някак не ми се иска да свърши това предизвикателство.

Радвам се за всички, които споделят ентусиазма, тренировките и вярата от крайния резултат. Спорта е нещо велико и спортуващия човек никога не може да изпадне в депресия, да му е кофти настроението, да се демотивира, защото знае, че няма начин усилията да не му се възнаградят един ден.

В началото ви казах, че за едни от вас това предизвикателство ще е много трудно и ще е необходима много воля и вяра за да продължат напред, за други не чак толкова и това е именно поради различното ниво на спортна подготовка. Не се притеснявайте ако не може да достигнете бързо темпо веднага или ако вместо 15 лицеви за 20 секунди направите 5. Всичко с времето си!

Истината е, че Светльо е машина и дава най-доброто от себе си в името на това да има доволни и щастливи хора. Вярвам, че всеки един от вас заслужава да постигне целите, които си е набелязал затова дерзайте, без значение колко време е необходимо. 30-ти Март не приключва това, което започнахме преди две седмици. Това е само началото!!!

Може да правите ТАБАТА всеки ден, докато отражението в огледалото ви накара да се почувствате горди с усилията, които сте положили.

И така днес тренировката е за коремна мускулатура и ако не ви стига и имате малко повече време може да я комбинирате с полиметрия от Ден 3.

Упражненията са:

  1. Колело
  2. Снежен ангел
  3. Групиране
  4. Четиритактово колело
  5. V преса
  6. Колело с външно изнасяне на ръцете
  7. Групиране в ляво
  8. Групиране в дясно

За правилното изпълнение на упражненията моля гледайте видеото!!!

С риск да се повторя, но това наистина е много важно, а често пъти го пренебрегваме пийте вода, хранете се чисто – минимум 5 пъти на ден (3 основни хранения с 2 междинни закуски). Разгрявайте хубаво мускулите преди тренировка и разтягайте след това. Успех на всички и моля не се колебайте да пишете ако имате каквито и да било въпроси.

Успешна седмица 😉

 

 

 

 

 

снимка: www.ladymagazine.today

No Comments Yet

Leave a Reply