TABATA предизвикателство – Ден 10

Ден 10/30

1/3 от нашето предизвикателство премина ;). Как само времето препуска нали?

Днес тренировката ще е малко по-различна. На всеки 10 дни Светльо ще ни предизвиква, за да можем да видим дали напредваме или не.

И така в днешната тренировка има само 4 упражнения. Всяко упражнение ще е една отделна ТАБАТА. Това ще рече, че за един кръг изпълнявате само едно единствено упражнение 20 секунди в максимално бързо темпо и 10 секунди почивате и така 8 пъти. След като завършите първия кръг с първото упражнение почивате 1 минута и започвате втори кръг с второто упражнение. И така докато изпълните четирите упражнения в четири ТАБАТИ 😉

Разтегнете хубаво, раздишайте се, защото ще има много динамика и ще се лее много пот. Готови ли сте?

Упражненията за Ден 10 са:

  1. Напад със туист /важно е да вдигате рязко ръцете нагоре/
  2. Клек с разгъване
  3. Бърпи с клек
  4. Бърпи с туист

ВАЖНО!!!

Гледайте видеото за да може да изпълнявате правилно упражненията. Това е фундаментално за да има максимален ефект като натоварване и краен резултат.

Вчера си говорих с едно от момичетата, което прави предизвикателството и нейният въпрос беше: Добре, но какво ще стане след като приключим предизвикателството? – Мили дами, това предизвикателство за много от вас е само началото. Защо? Защото тези от вас, които не са се подлагали на толкова интензивни тренировки в момента най-вероятно им е изключително трудно да изпълняват по-голямата част от упражненията правилно, да задават сами високо темпо и да дишат правилно.

Това, че Предизвикателството е обявено в рамките на 30 дни, не означава да спрете напротив, продължавайте с още повече мотивация и вяра, че ще постигнете максимален резултат. Казвам ви го от личен опит. С течение на времето ще усетите как тялото ви се променя, укрепва, мускулите се оформят и постепенно изяждат натрупаните мазнини и всичко това ще е най-голямата ви награда.

Всички видеа са качени в една папка и може да си ги гледате отново и отново. Освен това тук в сайта имате всичко описано ден по ден.

Желая на всички много желание, вяра и мотивация за да постигнете това, което ще ви накара да се чувствате добре в кожата си, да се харесвате и да вървите по улицата така, все едно цяла армия мъже ви следват 😉

Прегръщам ви и успех с Ден 10!!!

 

 

 

 

снимка: gred-tea.com.ua

колаж: ladymagazine.today

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply