Стегнете тялото си за две седмици

Има начин да се появите на плажа с по-стегнато тяло, дори ако до почивката ви остават само две седмици.

Ако се постараете в рамките на две седмици да спазвате тези правила, ще видите резултат от усилията си и ще имате мотивацията да продължите да се поддържате за постоянно:

Най-важните правила за бързо стягане на тялото:

1. За да постигнете добър тонус и релеф на мускулите на тялото, едно от най-важните неща е да намалите телесната мазнина. Намалете до минимум подсладените напитки и храни от типа на бял хляб, вафли, кроасани и банички. Заместете ги с пълнозърнест хляб, кафяв ориз, пълнозърнеста паста и плодове.

В зависимост от това каква част от калориите ви в момента идват от захарни изделия, намаляването на рафинираната захар може да доведе до отслабване с 1-2 килограма за 2 седмици.

2. Според препоръките на Американския Колеж по Спортна Медицина, по-добре е да отделите по половин час на ден за спорт през цялата седмица вместо тренировки по един-два часа 2 пъти седмично.

3. Ето кои упражнения са сред най-ефективните: лицеви опори, коремни преси, клекове, вдигане на бедрата странично от легнало положение. Тези упражнения бързо подобряват тонуса на мускулите и може да видите резултати дори за 2 седмици.

4. Започнете с по една серия първите дни и постепенно увеличете до 2-3 серии. Използвайте и гирички за по-добри резултати. Комбинацията от кардио и упражнения за сила ще дадат най-бърз ефект. Не приключвайте с този режим на хранене и движение след периода от две седмици. Превърнете го в начин на живот.

източник: missbloom.bg

No Comments Yet

Leave a Reply