SLT YOGA…все по-поулярна

Има нов вид йога. Забавна, различна и много популярна. Става въпрос за SLT йогата, създадена от Ерин Жакес и Аманда Фрийман. Името SLT идва от английските Strengthen, Lengthen, Tone или Укрепване, Разстягане и Музика. Новият вид йога възниква преди няколко месеца в едно йога студио в Ню Йорк и вече успя да привлече вниманието на Vogue, както и на редица известни личности.
Винаги можеш да се отдадеш на йогата като се изолираш в пълна тишина. Но защо да го правиш, ако желаеш в същото време да слушаш някой от любимите си хитове. Защо да не съчетаеш упражненията за укрепване, разстягане и силната музика в една SLT йога сесия. Казано по друг начин SLT йогата е съчетание на подходящо подбран плейлист от хитове и динамичини йога упражнения. По този начин човек слуша тялото си, а музиката помага за премахване на натрупания стрес и повишаване на тонуса, както и зарежда тялото с енергия.
 slt yoga
„Искам хората да започнат да възприемат понятията Йога и Пилатес, като част от едно цяло, а не като отделни неща.” Това казва Ерин Жакес за своята цел при създаването на SLT йогата. „Защо да не промениш малко обичайния си график за деня и да отидеш на място, където да разпуснеш подобаващо”, допълва тя. Редица известни личности вече са станали почитатели на новия вид йога. Сред тях са популярният модел Алесандра Амброзио и дъщерята на Ралф Лорън – Дилън Лорън.
източник: codemoda.com
No Comments Yet

Leave a Reply