SALE…време е за разпродажби

Дами, сезонните разпродажби по магазините са вече в разгара си, ето няколко идеи на какво да се спрете и как да похарчите парите си разумно. Умните покупки винаги са за предпочитане пред количеството купени дрехи, повечето от които изобщо няма да се облекат. Ще ви подскажем някои от тенденциите, които дизайнерите залагат за следващата есен, но в същото време и сега могат да се открият подобни модели по магазините.

Бели кожени якета

595669288eb2e68016c78bd8ff19881d
style.com

Ако имате планове да закупите къс модел кожено яке с ръкави или тип елек, което е актуално в момента, то обърнете внимание на моделите в бяло. Същото правило важи и за кожени якета с наклонен цип.

Дънкови якета

tandance2
luulla.com

Определено и дънковите якета с ръкави и без ще са актуални за есента. По-късно, през зимата,  ще го комбинирате с кожени елеци. Външния ви вид ще е много интересен!

Къси пухенки с големи качулки

tandance4
jasonwustudio.com

През 2013 Burberry Prorsum заложиха много сериозно на подобни модели, тенденцията продължава да се развива и тази година, този път Jason Wu бе този който представи подобен тип якета.

tandance7
style.com

Рокли с пищна пола

tandance5
style.com

Това е един много женствен вариант. Отивайки на шопинг разпродажба обезателно пробвайте трикотажни модели рокли с тесни ръкави и пищна долна част.

Пуловери Оувърсайз

tandance6
style.com

Широките пуловери с букви и други видове щампи продължават да бъдат тотален хит. Тях спокойно може да ги комбинирате с тесни поли, кожени клинове, дънки, тесни панталони, дънкови ризи…разнообразието е голямо.

Плетива и декорации

tandance8
fashionisers.com

Плетени шапки, шалове, ръкавици – всичко това ще се носи през есента на 2014 година с ярки декорации. Обезателно попълнете гардероба си с шапка с украса.

Ярки цветове при аксесоарите

tandance9
lolobu.com

Аксесоарите се сменят всеки сезон, но общата тенденция за ярки цветове се запазва и през 2014, така че смело залагайте на пъстри и ярки обувки, чанти, обеци, гердани и гривни.

 

 

 

източник:  ladymagazine.bg

снимка:Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply