Преди 12 години преобърнах живота си, като дойдох в страната на моите прадеди. Мястото, на което си се родила, за мен бе обетована земя, в която течеше мед и масло. Бях влюбена в нея и в хората й от малка! Тук се запознах с прекрасни жени – баби, майки и дъщери. Всяка от тях носеше в себе си лична история – история на щастието и история на неизживяната любов.

Едни все не можеха да намерят мъжа на живота си и скачаха от връзка на връзка в надеждата някой ден да им се усмихне късметът. Други бяха вложили години в отношенията с един и същ мъж, но така и не получаваха предложение за брак. Трети живееха с някого по навик, но никой в тази двойка не можеше да понася другия. А четвърти винаги бяха самотни, защото вярваха, че нещо у тях не е наред.

И аз попаднах в това, и аз го изпитах на собствен гръб. Срещнах много мъже, целунах много жаби, минах по пътя на объркването, изоставянето, насилието и огромното разочарование. Но въпреки всичко повярвах в чудото и срещнах мъжа на своите мечти. Днес споделям знанието и опита си с жени, които са готови да прегърнат своето щастие.

Казвам се Олга Недялкова и съм фея на връзките и автор на „Ожени го, ако можеш“. Обичам да пиша. Всъщност живея чрез историите, които докосват човешките души. Техните истории, моята история, твоята история са източник на огромна женска сила и мъдрост. Споделям тези истории, поуките от случките, споделям техники от моята практика с открито сърце. Споделям всичко, което научих и научавам, с вярата, че ние – жените, заслужаваме да изживеем живота и на най-смелите си мечти.

banner

Ежедневно се запознавам с десетки дами, които търсят своята женственост, интуиция и искат да се научат да бъдат крехки. Това са успели жени, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат. Но в гоненето на успешна кариера най-често оставят личния си живот на самотек или го отлагат за после. Идват, защото осъзнават, че повече от всичко искат да бъдат жени – окрилени, вдъхновени и вдъхновяващи, обгрижвани, обичани и обичащи и достойни партньорки на своите мъже.

Помагам им да бъдат по-мъдрите във връзките си и с помощта на интуицията да водят нещата в правилна посока. Затова винаги пожелавам на жените да слушат интуицията си и да се грижат за своята душа. А когато го правят, чудесата сами идват при тях.

Обикновено няколко месеца след моите тренинги жените ми пишат за да споделят за промените в живота си. Винаги се учудват, когато установяват, че са срещнали едно към едно мъжа, когото са си пожелали, или са привлекли в живота си ситуация, за която са мечтаели. Не се учудвам, защото при мен винаги се случва абсолютно същото. Каквото си пожелая, това и става. С времето разбрах, че когато знаеш какво искаш, то винаги идва. Невинаги тогава, когато го искаш, но идва.

Помагам на жените да се чувстват добре в кожата си, да възвърнат чувството си за женственост и нежност, да повярват във възможностите си и да намират това, за което копнее цялата им душа. Ще помагам това да се случва и на читателките на LadyMagazine

Искрено Ваша,

bg_loader