NEW Trend – Свежи и красиви в цвят праскова

Гримът – нещо, което много жени не могат без него, други пък не могат да си представят, че биха могли да ползват подобни продукти. Аз лично не съм фен на тежкия макияж. За мен грима трябва да подчертава красотата на жената, а не да създава лъжовна представа за това какво представлява тя. Красотата е енергия и ако една жена не умее да владее енергията си, то със сигурност грима не би могъл да и помогне.
Световна тенденция се заформи около това да сме колкото се може по естествени и затова докато все още се радваме на хубав морски тен ви препоръчвам да подчертаете женствеността си в красиво прасковено.
Не познавам жена, която да не харесва този цвят. Дали ще го ползва като руж, пудра или сенки няма значение. Сигурна съм, че повечето от вас дами могат да намерят в козметичната си чантичка поне един продукт в прасковено.
Няма как да сбъркаме при избора на този цвят. Отличава се с особена свежест сред останалите. Можем еднакво успешно да го комбинираме както със студени, така и с топлите нюанси. Това зависи от нашия цветови типаж.
Peach-beauty-trend-1
http://www.ivankatrump.com/

1. Подгответе кожата си

Всички знаем, че преди да нанесем основа е хубаво да сме почистили лицето и да сложим подхранващ или хидратиращ крем. При нанасянето винаги ползвайте средния и безименния пръст, разнесете внимателно с нежни движения, като внимавате със зоната около очите. След което е време да поставите фон дьо тен. Желателно е да ползвате четка или тампон и отново нежно и внимателно.

2. Фокусирайте се върху очите

Нанесете сенки в по-светъл нюанс на целия клепач и малко по-наситен прасковен цвят ( може да са със златист оттенък ако сте топъл тип) само върху горния клепач, до свивката. Завършете със спирала. Препоръчвам ви да залагате на кафява или тъмно кафява спирала. По този начин очите имат по меко излъчване.
peach-beauty-trend-22
http://www.ivankatrump.com/

3. Нека устните са нежни

Има неписано правило в макиажа, че когато сме с лек грим на очите, то акцента трябва да е върху устните. Да, но това не е така или поне не в този случай.
Изберете нежно коралово червило или глос и нанесете. Може да си купите от червилата с хидратиращ ефект, по този начин устните ви няма да се напукват.
No Comments Yet

Leave a Reply