Elie Saab S/S 2014 PFW

Elie Saab- дори самото име говори за себе си. Никак няма да ни е трудно да пресъздадем емоцията, която този магьосник създаде с колекцията си за пролет-лято 2014. Една уникална ферия от цветове и материи. Ели ни пренесе в “Градината на пролетта“ или по-точно, както самият той я нарече “Дантелената градина“ с нежните си модели.

ES1ES3

Всички цветове, които бе подбрал дизайнера преливаха по един необикновен начин един в друг. Цветовете на цветята, нежни и романтични: бялото на  камелията, розовата роза, червеното на божура и ярко зелено се преливаха един след друг в нежни дантели.

ES8ES13

Във всички модели, които представи дизайнера неотлъчно присъстваше романтичната дантела умело комбинирана с други материи. Тази колекция  имаше за цел да намери начин по който прозрачната дантела да изглежда дискретна и елегантна. Може би намеренията на Ели Сааб да покори и необятния пазар за бельо е една от  причините да заложи на толкова много дантела в моделите за сезон пролет/лято 2014.

ES21

Нещо ново за Ели бе не един, а два принта при платовете. Рядко срещано е да видиш при дизайнера нещо друго освен монохром в неговите дефилета, но този път той оцвети не един от моделите си с нежни рози. Бяла коктейлна рокля и деколтето на един гащеризон бяха привелигировани с тази чест.

ES18ES15

Също така черно бялата комбинация бе покрита с миниятюрни цветчета. Дори и черното като цвят да няма много място в една розова градина, финалните рокли на Сааб бяха изцяло от черна дантела. Те бяха толкова впечатляващи, че спокойно можем да кажем, че откраднаха сърцата на публиката.

ES26ES27

 

Ето това е Elie Saab S/S 2014 , но ние не сме и очаквали друго. Нежен,романтичен,уникален и единствен!

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки: Style.com

No Comments Yet

Leave a Reply